- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.681
Seninde canimEllerine sağlık balll
Sağol kuzumYok vallq üşenmedim 2 tepsi tuzlu 2 tepsi şekerli kurabiye yaptım pişiyorlar
Ayyyy daha ne olsun afiyet olsun canım
Ahahahhhhhhh çok iyiymişşşAfiyet olsun. Bütün haftam keki bu akşam mı pişirsem hafta sonu mu pişirsem diye düşünmekle geçti. Hafta sonu bitti ben hala kek pişirmedim. Bu kadar üşengeçlik olur mu
Allahııım sana geliyoruuum
Ayyyy evetttttt güzel kokuyor şekerliler soğusun üzerine pudra şekeri dökücemmmAllahııım sana geliyoruuumellerine sağlık balım nefis kokuyordur sıcak sıcak
Yani gaza gelmek üzereyim şuanAyyyy evetttttt güzel kokuyor şekerliler soğusun üzerine pudra şekeri dökücemmm
Başarabilirsin kalk ve yappppYani gaza gelmek üzereyim şuan
Senin bugünki görevin o daha keki yapmayan üşenen arkadaşla beni gaza getirmekBaşarabilirsin kalk ve yapppp
Senin bugünki görevin o daha keki yapmayan üşenen arkadaşla beni gaza getirmekneyse ilerleyen saatler düşünürüz
Şuan bendede tık yokBen gaza gelmedim. Sen gelirsen yaz olur mu
Birazdaha düşünürsen yatsıya yetişirsinBen daha kara kara dusunuyorm.ne yapsam diye
Bnm eşimde yatsıdan sonra geleceği içinBirazdaha düşünürsen yatsıya yetişirsin
Ha ozaman başka sen az daha düşün çiçeeemBnm eşimde yatsıdan sonra geleceği içinyetişir heralde
Dusunuyorm da hicbirsey bulamıyorumHa ozaman başka sen az daha düşün çiçeeem
Ahahahhhhhh maksat ben kilo alıyorsam herkes almalıııııSenin bugünki görevin o daha keki yapmayan üşenen arkadaşla beni gaza getirmekneyse ilerleyen saatler düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?