Doğru diyor cadı. Kız aćmasında ne var.bende bi 10 sene önce anneme yamuk yumuk oluyor demiştim.annem bi gösterdi ogündür bugün dür yuvarlak aćar im. Neyse adanaya gelirsem sana gösterim
Yaaaaaa bi türlü olmuyor çok da uğraşmıyor um zaten ya annemde ya kaynanamda yiyommm

Neyse hadi gel bakalım da yaparsın

Mutlu pazarlar kizlarrr kahvaltiya annemle babam geldiler simdi ikindi cayi icin peynirli tepsi boregi ve firin sutlac yapiyorum
Kolay gelsn hepinize yemek dun aksam yaptiklarm var bugunde yeter

Arada bir yapinca bebis de oldukca iyi bende iyiyim. İsrarla uyurmaya calisiyorum o da uyumayacqgim diyor
Bütün bebekler öyle kız. Ben uykusuzluktan mahvoldum resmen
İyi pazarlar kızlarrrrrr❤❤❤❤

Bugün menümde

Dünden çorbam var
Lahmacun
Salata
Ayran

Var

Üşenmezsem kızlara kurabiye de yapacam
Kız maşallah sana hiç üşenmiyorsun
Afiyet olsun menün güzel.bende dünkü etli nohut un yanına acebek yapacam buzluktan
Acebek ne
Mutlu pazarlar kizlarrr kahvaltiya annemle babam geldiler simdi ikindi cayi icin peynirli tepsi boregi ve firin sutlac yapiyorum
Kolay gelsn hepinize yemek dun aksam yaptiklarm var bugunde yeter
Afiyet olsun canım.
Büyük ihtimal ıspanak yemeği yapıcam
Dün atom kurabiye yaptm şiddetle tavsiye ederim çok lezzetli bi kurabiye
Bi yandan da canım sütlaç istiyor belki sütlaçta yapablrm
Ayy kıyamam. Afiyet olsun canım.
Ortada yemek yok burda lak lak yapıyorum valla
Allah iyiliğini versin
Bugün bende annemdeyim canım

Menümüz kapuska ve tavuklu yeşil mercimek çorbası
Bende kendimi çok yorgun hissediyorum

Oo anne yemeği. Afiyet olsun canım da sen niye yorgunsun?

Bilmem havalardan heralde bide sabah wrken uyandım uykum var

Terliksu gibi bir ilham gelirse kalkarım yerimden. İki bayraklı bir evde yaşıyorsan yemek bayağı sıkıntı oluyor ya da görmezden gelirsen her şey yolunda. Şimdi şair ne demek istedi diyecek olursanız eşime yaptığım yemek üç dört gün sürüyor. Bir kisilik yemek nasıl yapılır valla bilmiyorum. Yarım kilo da yapsam mübarek bereketleniyor işte. Uzun lafın kısası hala karnabahar yemeği var dolapta. Ben de brokoli salatası yapacağım kendime yoğurtlu sarımsaklı. Az bir de sebze çorbasi var.
Feslegenim annenin tatili olmuyor kuzum. yavrular sağlıklı olsun da varsın olmasın diyenleri duyuyorum. Kolaylıklar diliyorum. Güzel bir pazar akşamı geçir tatlım...

Yok vallq üşenmedim 2 tepsi tuzlu 2 tepsi şekerli kurabiye yaptım pişiyorlar
Karışık kızartma yaptım okadar
Ayyyy daha ne olsun afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…