Dün biraz makarnam kalmıştı onu ogluma ısıtırım. Kızada sebze corbası yaptım. Bizede patatesli yeşil mercimek köftesi yeterli :)
Mercimek corbası bulgur pilavı Biraz da taze fasulye yapcm bende bugün
Ellerinize sağlık kızlar
Grip belirtileri başladı bende o yüzden arabaşı çorbası yapacağım.. tek çorba yetiyor yanına birşey yapsam kalıyor.. ama kızıma birşey yapmam gerekecek ona da tarhana çorbası yapayım bari..
Geçmiş olsun canım.
İnşallah car çabuk atlatırsın.
Akşama kvdemler var

Yarmalı nohutlu Yoğurt çorbası(kararsızm yoğurdu dün gece koydum dolaba bozmak istemiyorum iyi tutsun diye ama bakalım)
Bamya yemeği
Bulgur pilavı
Salata
Ayran
Akşam yemeği nasıl geçti canım?
Yok... ilahiyat... Arapça çalışmalıyım hiç altyapım yok....
Youtube de 90 tane video var. Çok güzel anlatıyor. Tavsiye ederim
Kocamı da diyete soktum:)
Yeşil mercimek pilavı ve turşu var bu akşam :)
Harikasın.
Kuru fasulye tavuklu pilav yaptım.
Afiyet olsun canım..
Yemeğin yanına karides tava yaptım
Ellerine sağlık.
Biz hamsi bulamazken senin şu yaptığını Çorumlu yapar mı Kumsalim
Bize de Afiyet olsun demek düşer..
Tamamen katılıyorum canım
Kizlar dun yemek yemedik ctesiden olanlar vardi yemek yapmadim . Elmali kurabiye yaptim firin sutlac da var dunden Eki Görüntüle 2570912
Çok güzel olmuş kız ellerine sağlık.
Kızlar yarına yemek için humus ve haydari yapacağım ama şimdiden yapıp dolaba atsam bozulur mu? Yoksa yarın mı yapayım, acil cevap bekliyoruumm.
Tatlım yaa hiçbir fikrim yok.

Salata her akşam yapıyorum canım benimki koruma aşaması bir yıldır aynı kilodayım şükür:)

Günaydınlar. Bugün tavuk kızartacam.yanına pirinç pilavı Salata Ayran.bide cezerye yapmayı düşünüyorum☺☺yeni yılımız inşallah milletimize ve ülkemize huzur mutluluk getirir.tüm dünyada barış olur inşallah Amin

Afiyet olsun cnim.
Ben fırında tavuk pattes ve makarna yapmayı düşünüyom. Iki gündür aparatif yapiyom yarin naparim bilmiyom

Dünden bamyam pilavım var
Kvdem bana yakın hastaneye gelmiş bana geçti akşama kalırımı bilmiyorum yemekte yetmez
Ne güzel yemeğim var diyodum dünde bendelerdi

Nişanlım ve arkadaşlarımızın geleceği 8 kişilik bir davet veriyorum bugün. Biraz yemeği fazla tutacağım o yüzden :) 2020'yi bereketli karşılayalım, bereketli bir yıl olsun.

Zeytinyağlı yaprak sarması
Humus
Haydari
Acılı ezme
Şakşuka
Fırında tavuk ve baharatlı patates
Pilav
Yeşil salata
Limonlu cheesecake

00.00'da da eşikte nar kıracağım ehehe.

2020'nin tüm sevdiklerinizle beraber sağlık, huzur, bereket, başarı, aşk, para ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. ❤

Hiç bir fikrim yok ..genelde yıl başı menüsü bende ağır olurdu ama bu sene hiç havanda değilim

Genelde sarma ıspanaklı börek tavuk kızartması illaki bir tatli yapardım ama hevesim i söndür duler

Ellerine sağlık.
Teşekkür ederiz canım.

Hiç bir fikrim yok ..genelde yıl başı menüsü bende ağır olurdu ama bu sene hiç havanda değilim

Genelde sarma ıspanaklı börek tavuk kızartması illaki bir tatli yapardım ama hevesim i söndür duler
Kim söndürdü

Eşime kızgınım normalde her yıl çalışan adam bu yıl evde ama ben konuşmuyorum
Benim için yılbaşı falan önemli değil de tatil gününüzü küs geçirmeyin. Hayat cidden çok kısa. Bak omrumuzden 1 sene daha gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…