Temizlik yaptım biraz yemek hiç aklıma gelmedi tavuk baget alır fırına atarım muhtemelen oğlum seviyor.. hindi etini beğenmedi halbuki hindi eti daha sağlıklı geziyor en azından

Tünaydın geçen yıl gibi yine aklımda biseycik yok
Temizlik yaptım biraz yemek hiç aklıma gelmedi tavuk baget alır fırına atarım muhtemelen oğlum seviyor.. hindi etini beğenmedi halbuki hindi eti daha sağlıklı geziyor en azından
Hindi eti biraz sert oluyor. Ondan sevmemistir.
Selam kizlar yeni kahvalti yapacagiz yemek yok ne yapacagm hakknda fikrim de yok
Koca bir yıl geçti biz hala düşünüyoruz ne pisirsek diye. Değişen hiç bir şey yok

Ocağimizin ateşi eksik olmasın. Yuvalarimiz mis gibi anne eli değmiş lezzetli yemeklerle dolsun taşsın. En önemlisi sevdiklerimizle ve sevme ihtimalimiz olanlarla sağlıklı bir yıl geçirelim.
Her zamanki gibi bir önceki belki daha önceki günün yemeği baş tacı olmaya devam ediyor. Yaşasin kuru fasulye ve pilav birlikteliği.... Ben de diyete devam . Hey maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…