- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #7.801
Yeni yılın ilk günü hastanedeydik. Kızım hastalandı .Boğazları kötüymüs doktor söyledi.eve gelince kızıma şehriye çorbası yaptım.uyansın içirecem. Akşama balık yapacam fırında.yanına da salata1 ocak 2020 den herkese mutlu günler.
Gece geç yattığınızı varsayarak yeni yeni uyandiginizi ve düşünüyorum.
Ben daha karar vermedim ama gelsin yeni yılın ilk menüsü
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Hiç bişey düşünmüyorum dün o kadar yemek yaptım eşim yemeğe cikartdi tavuk ekmek yedik1 ocak 2020 den herkese mutlu günler.
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Enginar kalbi ise portakallı güzel oluyor yapraklı aldıysanız dolması güzel oluyor bizim evde her türlü yeniyorEnginar aldım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ilk defa yapacağım:)
Barbunya yapacağım
Havuç salatası bir de
1 ocak 2020 den herkese mutlu günler.
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
Ne tesadüf ben de gezmek istiyordum. Markete gittim. Nasıl iyi geldihicbisey yapmak istemiyorum bos bos yatmak istiyorum... aman benimki de hayal iste simdi corba koydum cocuklara aksama da bakim burdan bi fikir gelir belki
Kız o ne güzel duaydı. AminnnnnnnnnnnOcağimizin ateşi eksik olmasın. Yuvalarimiz mis gibi anne eli değmiş lezzetli yemeklerle dolsun taşsın. En önemlisi sevdiklerimizle ve sevme ihtimalimiz olanlarla sağlıklı bir yıl geçirelim.
Her zamanki gibi bir önceki belki daha öncekigünün yemeği baş tacı olmaya devam ediyor. Yaşasin kuru fasulye ve pilav birlikteliği.... Ben de diyete devam . Hey maşallah
Yani maşallah o ne güzel sofraydıYeni kahvaltı yaptık
Akşamdan kalanlarla geçecek bugün
Ben de hiç yapmadım biliyor musun? Merak ettim nasıl olduEnginar aldım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ilk defa yapacağım:)
Barbunya yapacağım
Havuç salatası bir de
Geçmiş olsun canım.Yeni yılın ilk günü hastanedeydik. Kızım hastalandı .Boğazları kötüymüs doktor söyledi.eve gelince kızıma şehriye çorbası yaptım.uyansın içirecem. Akşama balık yapacam fırında.yanına da salata
Barıştınız yaniHiç bişey düşünmüyorum dün o kadar yemek yaptım eşim yemeğe cikartdi tavuk ekmek yedik ☺
Kalabalık misafir, onca hazırlık çok normal. Iyiki bugün tatilmisYeni uyandım ben :) Sabah 6'da gitti tüm misafirlerim pestilim çıktı valla. Dünden kalan yemekleri ve mezeleri bitiririz bugün, ekstra yemek yapacak halim yok.
AminnnKizlar sebzeli mercimek corbasi salcali patates yemegi ve pirinc pilavi yaptim yanina da salata yogurt tursu ... bugunumuze sukur iyi aksamlar
geldi geldi firin tavuk patates en kolayindanNe tesadüf ben de gezmek istiyordum. Markete gittim. Nasıl iyi geldi
Ee fikir geldi mi
Kız o ne güzel duaydı. Aminnnnnnnnnnnınşallah sen de bir daha diyet yapmak zorunda kalmazsın
Yani maşallah o ne güzel sofraydıher akşamdan kalan öyle olsa
Rabbim sofranızı bereketlendirsin.
Ben de hiç yapmadım biliyor musun? Merak ettim nasıl oldu
Geçmiş olsun canım.
Üşütmüş mü enfeksiyon mu?
Barıştınız yani
Kalabalık misafir, onca hazırlık çok normal. Iyiki bugün tatilmis
Bişe söylemedi.boğazı biraz kötü dedi.geçer inşallah ilaca basladikNe tesadüf ben de gezmek istiyordum. Markete gittim. Nasıl iyi geldi
Ee fikir geldi mi
Kız o ne güzel duaydı. Aminnnnnnnnnnnınşallah sen de bir daha diyet yapmak zorunda kalmazsın
Geçmiş olsun canım.
Barıştınız yani
O an daha yeni kahvalti yapacaktik onu demek istedim kizAminnn
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsun. Önceki mesajında ben ne anladım
Kahvaltı yapacağız anladım.
Geri dönüp bir daha okudumO an daha yeni kahvalti yapacaktik onu demek istedim kiz
Inşallah en kısa zamanda geçer.Bişe söylemedi.boğazı biraz kötü dedi.geçer inşallah ilaca basladik
Yok ya ben küsüm sadece ona göre kusluk olmaz yıllardır aynıyızNe tesadüf ben de gezmek istiyordum. Markete gittim. Nasıl iyi geldi
Ee fikir geldi mi
Geçmiş olsun canım.
Barıştınız yani
Vayyyyyyy. Akşam akşam gözlerim beyle beyle oldu 👁👁👁El açması ıspanaklı börek yaptım bu aradaFeslegen Kokulu Nane akşam yemevine yanına ayran aldık dünden kalan pırasayı kimse görmedi sofrada kalan hamirdan 4 tane gözleme yaptım
Sağol canım aminInşallah en kısa zamanda geçer.
Bende bu yüzden spora yetişemedim ne kadar ironik demiVayyyyyyy. Akşam akşam gözlerim beyle beyle oldu 👁👁👁
ıspanaklı börek dururken sporda neymiş,Bende bu yüzden spora yetişemedim ne kadar ironik demi
Salatasını yaptım canım enginar kalbiydi iyi oldu :)Ben de hiç yapmadım biliyor musun? Merak ettim nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?