Yeni yılın ilk günü hastanedeydik. Kızım hastalandı .Boğazları kötüymüs doktor söyledi.eve gelince kızıma şehriye çorbası yaptım.uyansın içirecem. Akşama balık yapacam fırında.yanına da salata

Hiç bişey düşünmüyorum dün o kadar yemek yaptım eşim yemeğe cikartdi tavuk ekmek yedik

Enginar aldım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ilk defa yapacağım:)
Barbunya yapacağım
Havuç salatası bir de
Enginar kalbi ise portakallı güzel oluyor yapraklı aldıysanız dolması güzel oluyor bizim evde her türlü yeniyor

Yeni uyandım ben :) Sabah 6'da gitti tüm misafirlerim pestilim çıktı valla. Dünden kalan yemekleri ve mezeleri bitiririz bugün, ekstra yemek yapacak halim yok.

hicbisey yapmak istemiyorum bos bos yatmak istiyorum... aman benimki de hayal iste simdi corba koydum cocuklara aksama da bakim burdan bi fikir gelir belki
Ne tesadüf ben de gezmek istiyordum. Markete gittim. Nasıl iyi geldi
Ee fikir geldi mi
Kız o ne güzel duaydı. Aminnnnnnnnnnnınşallah sen de bir daha diyet yapmak zorunda kalmazsın
Yeni kahvaltı yaptık
Akşamdan kalanlarla geçecek bugün
Yani maşallah o ne güzel sofraydı her akşamdan kalan öyle olsa
Rabbim sofranızı bereketlendirsin.
Enginar aldım ama iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ilk defa yapacağım:)
Barbunya yapacağım
Havuç salatası bir de
Ben de hiç yapmadım biliyor musun? Merak ettim nasıl oldu
Geçmiş olsun canım.
Üşütmüş mü enfeksiyon mu?
Hiç bişey düşünmüyorum dün o kadar yemek yaptım eşim yemeğe cikartdi tavuk ekmek yedik ☺
Barıştınız yani
Yeni uyandım ben :) Sabah 6'da gitti tüm misafirlerim pestilim çıktı valla. Dünden kalan yemekleri ve mezeleri bitiririz bugün, ekstra yemek yapacak halim yok.
Kalabalık misafir, onca hazırlık çok normal. Iyiki bugün tatilmis

geldi geldi firin tavuk patates en kolayindan

Bişe söylemedi.boğazı biraz kötü dedi.geçer inşallah ilaca basladik

Yok ya ben küsüm sadece ona göre kusluk olmaz yıllardır aynıyız ben hala küstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…