he aynen elinde telefon bi elinde fincan kahve üstün basin şık falan olmuyo iste napcan esohmanlarla ordan oraya kosturuyoz. bazen diyorum herkes mi benim gibi uzerimi duzgun giyince rahatsiz oluyorum artik
Sen yine esofman ben pijama biz feriha oluruz ancak

Valla çocuklar hasta bi yandan ev dağılmış onu toparlıyorum.kızım illa yanimda otur diyo.iş çok aman amanakşam etli patates yapacam.inşallah yapabilirsem.akşamda izmir köfte dökmem lazım yarın okul için.işler hiçmi bitmez yav

Kız bizde kustuk iki gündür. Ne tesadüf
Niye kız ne oldu
Of ben bütün işlerden ve yemek yapmaktan nefret ediyorum keşke hayat su dizilerde ki gibi olsa. Hep yatsak elimizde telefon

O da çok sıkıcı yaaa. Ben de sevmiyorum iş yapmayı ama gezmek istiyorum
Dernek iyi fikir de çare olacak mı. Yani mesela hayrına yemek yapıp dağıtma falan olacak mi
O kısmını düşünmemiştim yaa
Yastığını alıp yatağı terk etti. Döne döne yattım yatakta uzulsem mi sevinsem mi bilemedim
Tartışmak ve küsmenin de güzel yanları var, sonunda barışmak gibi ama eşinin ki fazla olmuş.
Bugünkü menü

Maecimek çorbası
Karnabahar yemeği

Herkese kolay gelsinn

Regl olduysam ve hava yağmırluysa bir battaniye altında mayışmak en güzeli ama dersler bekler ☺
Ellerine sağlık canım.
Ağrılı mı geçiyor senin ki?
Şuan için bi fikircağazım yok
Ne tesadüf benim de
aaa benim de yapasim yok vallaa mutfak islerinden nefret ediyorum cocuk olunca simdi dalacam mutfaga is guvten once bi hisim yapmazsam daha yapmam
Dun yeni yemek yaptim biliyosn bugune de kaldi yeter onlar . Oglen arkadasimi cagirdim kakaolu catlak kurabiye yapicam yanina biseyler dhaa dusuncem karar vermedim
Dün dışarda yedik
Bu günde hazır mantı aldım onu yoğurtlicam sanırm

Yarın 3 günlük bi tatile çıkıyoruz yemek derdim yok açık büfe otel
Günaydın canım, dün akşam kendimize acılı adana ve salata yaptım, ogluma Hamburger.
Bugun ise somon, yeşil salata, karısık kızartma ve sehriye çorbası yapacagım. Mutlu senelere....
Teşekkür ederim canım
Size de afiyet olsun.
Bende aksama minik köfte patates firinda yapmayi düşünüyorum yanina pilav salata yaparim
Kolay gelsin canım

0lpms
UOTE="Blue0Pink, post: 62267752, member: 884223"]
Bugün ben eşimi almaya işe gideceğim o yüzden buzlukta karniyarigim vardı onu çıkarttım.
[/QUOTE]
Afiyet olsun canım. Ben de eşini alıp yemeğe gideceksiniz zannettim
Çocuklar hasta olunca tüm dengesi bozuluyor insanın. Allah yardımcınız olsun.
Benim de ev berbat. Birinin beni dürtmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…