Oyyyyy teyzesi de onu yesinnnnn

Ayyyyyyy çok kötü olmuşşş yaaaaa

Ne yemek yiyoruzzzzz
Açımmmm aççc
Acıktım öğğğhhhhhhmmmmmöğmmmmm bööhömmmmm bööö
Acıktım ya ondan böğürüppp duruyorum
Şimdi gördüm mesajını kız. Yemeğim yok ama datlum var datlum
Ayyy yağlı yağlı çok ugrastirmistir, iyiki patlamamış.
Artık mikroplar git gide direnç kazanıyor. Her hastalık bir öncekinden daha ağır geçiyor. Inşallah bir daha hasta olmaz annesi
Bu arada afiyet şifa olsun. Yeter ki yesinler de biz gece gece pasta da yaparız
@Dilos06 gel bacım kocam da yok evde yemek yaptım buyur :) kızlara da fikir olsun yarınki yemeğin hazır :)Eki Görüntüle 2573830
Şahane görünüyor.
Ellerine sağlık canım
Kizlarrr corbayi yaptim esimle bayildik bayildik harika oldu sirke ve sarimsak sos yaptim bide ondan ekledik yerken muthisss Kmsl Hnd Feslegen Kokulu Nane
Afiyet şifa olsun canım. Mutluluğun mesaja yansımış.
Tarif ver bari bizde yapalım

Bir paket torku petibör ( diğer markalarla denedim güzel olmadı)
Bir kilo havuç, 1 sb şeker ( damak tadına göre daha az veya daha çok koyabilirsin) 3 kaşık nişasta, vanilya, ceviz, hindistan cevizi.
Havuclari küp küp doğrayıp üstünü biraz geçecek kadar su koyup haşladım. Iyice yumuşadıktan sonra blenderle püre haline getirdim. Şeker, vanilya ve nişastayı ekleyip tekrar çırptım. Tekrar kaynattım. Ilıdıktan sonra normal biskuvili pasta gibi yaptım.
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim
Ellerine saglk guzel gorunuyor gecen kis bende yapmistim da cok sevmedik tadini halbuki tatlisever bi aileyiz

Teşekkür ederim canım. Havucun tadını bastırmak için iki paket vanilya veya biraz tarcin ekleyebilirsin.

Öyle oluyor canım ya dün anneme gideceğiz onu hazırladım çantasını damlasını derken çorap giymeyi unuttum
Bazıları gaz için damla bile fayda etmedi dedi korktum neyseki bize iyi geldi
Daha yemek işini üstlenemedim ya annem yapacak ya annem gelip bebeğe bakıp ben yapacam

Zamanla olacak canım. Çok normal. Onlar bize alışmaya çalışıyor biz onlara alışmaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…