- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.141
Sağ ol canım :)Teşekkür ederim güzelimdüşünmen yeterli ellerine sağlık çok güzel görünüyor tadı da muhteşem olduğu kesin ❤
Afiyet olsun canımKizlarrr corbayi yaptim esimle bayildik bayildik harika oldu sirke ve sarimsak sos yaptim bide ondan ekledik yerken muthisssKmsl Hnd Feslegen Kokulu Nane
Afiyet olsun canımKıslar, havuçlu bisküvili pasta yaptım. Değişik ve güzel bir pasta. Fikir olsun size.
Oyyyyy teyzesi de onu yesinnnnnÇok güzel görünüyor. Havuçlu pastaları severim ama bu şekil hiç yapmadım.dolapta havuç var cezerye yapacam sözde ama kız hastalandı gı için yapamadım.havućlar ćürümeden yapsam bari.kızım biraz kendine geldi biraz önce anne illa pasta yapalım dedi.bende biraz krema pişirdim bisküvi de vardı.2 dkikada Şipşak bisküvili pasta yaptım. Güzelde oldu
Ayyyyyyy çok kötü olmuşşş yaaaaaYalnız akşam yemekten sonra çok kötü bişey oldu.esim ilikli kemik getirmiş kemik suyu hazrlyip buzluğa koyayım diye.ocaga dudukluye koydum sanirim suyunu fazla koymuşum.biz çay içerken fiskirmis .Ocak asprtor tezgah mafolmus.baya bı uğraştım
Ellerine saglk guzel gorunuyor gecen kis bende yapmistim da cok sevmedik tadini halbuki tatlisever bi aileyizKıslar, havuçlu bisküvili pasta yaptım. Değişik ve güzel bir pasta. Fikir olsun size.
Anladm cnm bisey olmuyosa superYok canım üstünü kapatınca bir şey olmuyor hava temas etmiyor ya ben hep öyle yapıyorum bir de buzdolabımda mavi ışıklı bölüm var oraya koyuyorum koruyor
Şimdi gördüm mesajını kız. Yemeğim yok ama datlum var datlumNe yemek yiyoruzzzzz
Açımmmm aççc
Acıktım öğğğhhhhhhmmmmmöğmmmmm bööhömmmmm bööö
Acıktım ya ondan böğürüppp duruyorum
Ayyy yağlı yağlı çok ugrastirmistir, iyiki patlamamış.Yalnız akşam yemekten sonra çok kötü bişey oldu.esim ilikli kemik getirmiş kemik suyu hazrlyip buzluğa koyayım diye.ocaga dudukluye koydum sanirim suyunu fazla koymuşum.biz çay içerken fiskirmis .Ocak asprtor tezgah mafolmus.baya bı uğraştım
Artık mikroplar git gide direnç kazanıyor. Her hastalık bir öncekinden daha ağır geçiyor. Inşallah bir daha hasta olmaz annesiAy amin canım inşallah. Iyki de yapmışım pstayı 2 dilim yedi kuzum.zayıfladı zaten.o kadar acı ćekti ki .anne kollarım aģrıyo annem backlarım.anne belim kopuyo.insanın 5 yaşı daki çocuģundan bunu duyup ta bişe yapamaması çok zordu ya.toparlansin Diye her istedigini yapıyorum. Menümüzde kendi belirliyor prensesim
Şahane görünüyor.@Dilos06 gel bacım kocam da yok evde yemek yaptım buyur :) kızlara da fikir olsun yarınki yemeğin hazır :)Eki Görüntüle 2573830
Afiyet şifa olsun canım. Mutluluğun mesaja yansımış.Kizlarrr corbayi yaptim esimle bayildik bayildik harika oldu sirke ve sarimsak sos yaptim bide ondan ekledik yerken muthisssKmsl Hnd Feslegen Kokulu Nane
Tarif ver bari bizde yapalım
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
Ellerine saglk guzel gorunuyor gecen kis bende yapmistim da cok sevmedik tadini halbuki tatlisever bi aileyiz
Öyle oluyor canım ya dün anneme gideceğiz onu hazırladım çantasını damlasını derken çorap giymeyi unuttumMerakla bekliyorum
Çok sevindim kilo almasına
O gazdan büyük kızımda ne çektim, Allah yardımcın olsun.
Ben de akşama kadar çocuklarla ilgileniyorum. Kendimin nasıl olduğunu unuttum kız
Hayatımı ele geçirdiler
Cidden çok güzel olmuş.
Karnıyarık için de ellerine sağlık canım. Afiyet olsun
Teşekkür ederiz canım.
Sadece yemek paylaşmıyoruz. Canın ne zaman isterse yaz. Maksat muhabbet olsun
Dünden baya corbam ve köftem var yanına salata yaparım belki bişey daha bilmiyomGünaydın bacılar
Bugün kesme aşı yapacağım inşallah.
Ya siz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Zamanla olacak canım. Çok normal. Onlar bize alışmaya çalışıyor biz onlara alışmaya çalışıyoruz.Öyle oluyor canım ya dün anneme gideceğiz onu hazırladım çantasını damlasını derken çorap giymeyi unuttum
Bazıları gaz için damla bile fayda etmedi dedi korktum neyseki bize iyi geldi
Daha yemek işini üstlenemedim ya annem yapacak ya annem gelip bebeğe bakıp ben yapacam
Günaydın bacılar
Ya siz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
En sevdiğim menüSanırım bugünkü menü balık canım
Herkese kolay gelsin
İnşallah planladığımız işleri yapabiliriz Allah fırsat versin❣❣
En sevdiğim menü
Afiyet olsun canım
Dünden makarna ve tavuk var bnimGünaydın bacılar
Ya siz
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?