- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.121
Merakla bekliyorum
Çok sevindim kilo almasına
O gazdan büyük kızımda ne çektim, Allah yardımcın olsun.
Ben de akşama kadar çocuklarla ilgileniyorum. Kendimin nasıl olduğunu unuttum kız
Hayatımı ele geçirdiler
Cidden çok güzel olmuş.
Karnıyarık için de ellerine sağlık canım. Afiyet olsun
Teşekkür ederiz canım.
Sadece yemek paylaşmıyoruz. Canın ne zaman isterse yaz. Maksat muhabbet olsun
Tabi kız, sadece yemek konuşmak da sıkıcı olurOo tamam o zmaan katılırım muhabbwtlere
Teşekkürler.Yoo buzluğa koymycm bozulcgni sanmıyorum Perşembe günü içinŞimdiden afiyet olsun canım da bugün kalan fasulyeyi buzluğa mı atacaksın?
Çok güzel görünüyor. Havuçlu pastaları severim ama bu şekil hiç yapmadım.dolapta havuç var cezerye yapacam sözde ama kız hastalandı gı için yapamadım.havućlar ćürümeden yapsam bari.kızım biraz kendine geldi biraz önce anne illa pasta yapalım dedi.bende biraz krema pişirdim bisküvi de vardı.2 dkikada Şipşak bisküvili pasta yaptım. Güzelde olduKıslar, havuçlu bisküvili pasta yaptım. Değişik ve güzel bir pasta. Fikir olsun size.
Anladım canım. Yemeğin kalmadı bu yüzden iyi oluyorTeşekkürler.Yoo buzluğa koymycm bozulcgni sanmıyorum Perşembe günü için
Çok güzel oluyor. Insanlara da değişik geliyor. Tavsiye ederim. Balkabağı ile de yapılır bu arada.Çok güzel görünüyor. Havuçlu pastaları severim ama bu şekil hiç yapmadım.dolapta havuç var cezerye yapacam sözde ama kız hastalandı gı için yapamadım.havućlar ćürümeden yapsam bari.kızım biraz kendine geldi biraz önce anne illa pasta yapalım dedi.bende biraz krema pişirdim bisküvi de vardı.2 dkikada Şipşak bisküvili pasta yaptım. Güzelde oldu
Yok tadında bı değişiklik olmuyo.bende iki gün ustuste aynı yemeği yemeyi sevmediğim den böyle bı gün arayla ayarliyorum yemek kalırsa bu tarz sulu yemeklerde.yani bı sıkıntı yaşamadım şimdiye kadarAnladım canım. Yemeğin kalmadı bu yüzden iyi oluyor
Ama hep ertesi gün yeriz. Bir gün de senin yaptığın şekilde deneyeceğim eğer yemeğim kalırsa
Ay amin canım inşallah. Iyki de yapmışım pstayı 2 dilim yedi kuzum.zayıfladı zaten.o kadar acı ćekti ki .anne kollarım aģrıyo annem backlarım.anne belim kopuyo.insanın 5 yaşı daki çocuģundan bunu duyup ta bişe yapamaması çok zordu ya.toparlansin Diye her istedigini yapıyorum. Menümüzde kendi belirliyor prensesimÇok güzel oluyor. Insanlara da değişik geliyor. Tavsiye ederim. Balkabağı ile de yapılır bu arada.
Kuzu da kaç gündür yemiyordur doğru dürüst. Bir şeyler istediğine göre iyileşiyor.
Pastası da şifa olsun inşallah.
Kapıyı aç kapiyiiiiiD Dilos06 gel bacım kocam da yok evde yemek yaptım buyur :) kızlara da fikir olsun yarınki yemeğin hazır :)Eki Görüntüle 2573830
Ellerine saglik salata da mi yarinaD Dilos06 gel bacım kocam da yok evde yemek yaptım buyur :) kızlara da fikir olsun yarınki yemeğin hazır :)Eki Görüntüle 2573830
Kıslar, havuçlu bisküvili pasta yaptım. Değişik ve güzel bir pasta. Fikir olsun size.
Sağ ol canım evet salata da yarına streç çekeceğim üstüne sonra da dolaba atacağımEllerine saglik salata da mi yarina
Havuc kararmazmi oyle yapncaSağ ol canım evet salata da yarına streç çekeceğim üstüne sonra da dolaba atacağım
Teşekkür ederim güzelimAçık açık gel
Yok canım üstünü kapatınca bir şey olmuyor hava temas etmiyor ya ben hep öyle yapıyorum bir de buzdolabımda mavi ışıklı bölüm var oraya koyuyorum koruyorHavuc kararmazmi oyle yapnca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?