Benimde aklımda hiç bişe yok hiç bişe yapasım da yok
Perşembe günü misafirm gelecek birsürü işim var bu günden başlamam lazm yarına çok işim olmasın
Yemeğe mi çaya mı canım?
Menüyü beliryerek başlayabilirsin. Y

Sağol canım çok şükür toparlandı kilo alımı hızlandı gaz sorunumuz başladı işte damla kullanıyoruz mecbur yoksa hiç uyumuyor
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Çok sağol cnm.. ama eşimin isteği üzerine sucuklu yumurta yedik benimde işime geldi tabii.. ama yarın için karnıyarık yaptım. Sabahta gitmeden pilav yapacağım.akşama da yeter yarın rahatım

Ben dünden yazdım menümü canım ama fırsatım olursa Astoria nın tatlısını denicem
Merakla bekliyorum
Sağol canım çok şükür toparlandı kilo alımı hızlandı ❤ gaz sorunumuz başladı işte damla kullanıyoruz mecbur yoksa hiç uyumuyor
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Çok sevindim kilo almasına
O gazdan büyük kızımda ne çektim, Allah yardımcın olsun.
Ben de akşama kadar çocuklarla ilgileniyorum. Kendimin nasıl olduğunu unuttum kız
Hayatımı ele geçirdiler

Çok sağol cnm.. ama eşimin isteği üzerine sucuklu yumurta yedik benimde işime geldi tabii.. ama yarın için karnıyarık yaptım. Sabahta gitmeden pilav yapacağım.akşama da yeter yarın rahatım
Cidden çok güzel olmuş.
Karnıyarık için de ellerine sağlık canım. Afiyet olsun

Teşekkür ederiz canım.
Sadece yemek paylaşmıyoruz. Canın ne zaman isterse yaz. Maksat muhabbet olsun

. dünden yaptığım kuru fasulye yanına eve gelince pilav yaptım.esimde çiğ köfte yapmıştı dün marul bide turp doğradım işte bugünde böyle bitti.hamd olsun.yarin içinde buzluktan et çıkarmıştım minnik minnik doğradım.ön hazirligim tamam tantuni yapacağım inşallah . Yanınada şehriye çorbası yaparim belki .

Hiii bı de persembenin menusude belli oldu kurufasulye kaldı biraz.yanina yine pilav salata tmm
Şimdiden afiyet olsun canım da bugün kalan fasulyeyi buzluğa mı atacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…