Haşhaş aldım. Ne zamandır ariyrdum marketlerde.bimde görünce aldım hemen.el açması hamurla yapacam ama internetten aldım tarifi inşallah güzel olur. Netten aldigim tarifler genelde fiyasko çıkıyor. Dediği malzemelerle un cıvık oldu ben un kattım.inşallah güzel olur

Bende kız ek gıdaya geçtiğinden beri evde yapıyorum. Cam kapta daha iyi tuttu benim yoğurtlarım. Mayalamak içinde ev yoğurdum yoksa activia ile mayalıyorum..

Bende kız ek gıdaya geçtiğinden beri evde yapıyorum. Cam kapta daha iyi tuttu benim yoğurtlarım. Mayalamak içinde ev yoğurdum yoksa activia ile mayalıyorum..
Bende cam borcamda mayaladim onceden de oyle yapardm guzel olurdu ama baya suredwn sonra ilk kez mayaladm bakalm tutar insallah 6 da acicam ortusunu

Insallah kuzum ya insan insani bildikten sonra neden yanls anlasin

Deprem oldu cok korktum ellerm titriyor kizlar

Bende cam borcamda mayaladim onceden de oyle yapardm guzel olurdu ama baya suredwn sonra ilk kez mayaladm bakalm tutar insallah 6 da acicam ortusunu
Tutar cnm.. . Uzun süre yapmayınca yapamayacak gibi düşünüyoruz ama oluyor merak etme:)
Bu arada çok geçmiş olsun..

Kahvaltıyı geç yaptık.anneme geçtim kızı bırakıp eve dönüp temizlik yapacaktım ama gelinimiz ve annem başka gün yap temizliğini dediler.kısır yaptık sonra çay pasta fln yedik.aksam ezan eve geldim .esimde iş yerinde geç yemişler.yemek istemedi yine de çocuk da içsin diye sadece şehriye çorbası yaptım.bide çiğ koftemiz vardı.

Kızları parka götürdüm dönüşte anneme gittik menüde

Mantı çorbası
Kısır
Brokoli karnabahar haşlaması
Turşu yedik

Akşam gelirken kızım marketten hazır et döner aldı yaptım onu da yedik şimdi

Ayyyy benimde canım bayağıdır istiyor haşhaşlı ama Pazartesi’den itibaren diyete başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…