- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.321
Evet canım aklımdan da o gećiyorduHazır yoğurtla ayran yap. Afiyetle için.
Bende kız ek gıdaya geçtiğinden beri evde yapıyorum. Cam kapta daha iyi tuttu benim yoğurtlarım. Mayalamak içinde ev yoğurdum yoksa activia ile mayalıyorum..O nedemek kiz hepimz danisiyorz brbrmze kendmzce fikir veriyoruz bende 1 senedir filan evde mayalamiyorm kizima hep yapiyordum kucukken yemez oldu bi donem biraktm bende evde yapmayi ama yazdan beri yediriyorm zar zor yogurt artk evde baslyaym dedm gene .
Activia güzel fikirBende kız ek gıdaya geçtiğinden beri evde yapıyorum. Cam kapta daha iyi tuttu benim yoğurtlarım. Mayalamak içinde ev yoğurdum yoksa activia ile mayalıyorum..
Bende duyduğumda beğenmiştim:) ilk yoğurt biraz activia kıvamında oluyor ama hazır yoğurda göre daha iyi en azından..Activia güzel fikir
Bende cam borcamda mayaladim onceden de oyle yapardm guzel olurdu ama baya suredwn sonra ilk kez mayaladm bakalm tutar insallah 6 da acicam ortusunuBende kız ek gıdaya geçtiğinden beri evde yapıyorum. Cam kapta daha iyi tuttu benim yoğurtlarım. Mayalamak içinde ev yoğurdum yoksa activia ile mayalıyorum..
Insallah kuzum ya insan insani bildikten sonra neden yanls anlasinEv yoğurdu çok güzel ya.alışınca hazır yiyemiyorsun.ben çocuklarıma yedirmek bile istemem. Ben yıllardır hep mayalarim tek öğrendiğim süt sıcak olmicak hafif olacak.doğru söylüyorsunda ne bilim sütün ziyan olmasından korkarım o yüzden dedim kız yanlış anlama.insalah güzel olur afiyetle yersiniz
Duydum canım. Geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.Insallah kuzum ya insan insani bildikten sonra neden yanls anlasin
Deprem oldu cok korktum ellerm titriyor kizlar
Tutar cnm.. . Uzun süre yapmayınca yapamayacak gibi düşünüyoruz ama oluyor merak etme:)Bende cam borcamda mayaladim onceden de oyle yapardm guzel olurdu ama baya suredwn sonra ilk kez mayaladm bakalm tutar insallah 6 da acicam ortusunu
Sagol cumlemize gecms olsnTutar cnm.. . Uzun süre yapmayınca yapamayacak gibi düşünüyoruz ama oluyor merak etme:)
Bu arada çok geçmiş olsun..
He valla pazartesiye Allah kerimHafta sonu yırtın yemekten
İyileşmesi valla nane. Allah'tan hayırlısı bakalım. Bu ara sağlıkla imtihanimizBebiş iyileşmeden hepiniz hasta mı oldunuz
Dışardan söyleme imkânın varsa hiç yemekle uğraşma canım.
Ben biraz farklı algıladım. Gün boyu mercimek köftesi ve salata yedik şeklindeTemizlik yaptım gün boyu mercimek köftesi ve salata yedik bugün
Rabbim imtihanını kolaylaştırsınİyileşmesi valla nane. Allah'tan hayırlısı bakalım. Bu ara sağlıkla imtihanimiz
Ayyyy benimde canım bayağıdır istiyor haşhaşlı ama Pazartesi’den itibaren diyete başlamam lazımHaşhaş aldım. Ne zamandır ariyrdum marketlerde.bimde görünce aldım hemen.el açması hamurla yapacam ama internetten aldım tarifi inşallah güzel olur. Netten aldigim tarifler genelde fiyasko çıkıyor. Dediği malzemelerle un cıvık oldu ben un kattım.inşallah güzel olur
Çok geçmiş olsun canımInsallah kuzum ya insan insani bildikten sonra neden yanls anlasin
Deprem oldu cok korktum ellerm titriyor kizlar
Ah şu pazartesilerAyyyy benimde canım bayağıdır istiyor haşhaşlı ama Pazartesi’den itibaren diyete başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?