- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.281
Evet hatırladımKaynanamlar gelicekler.
Fırında kuzu kol yapıcam Bi sefer paylaşmıştım burada :) pilav salata corba. Ve dondurmalı irmik helvası
Nasıl yaniBugün yemek yapasım yok.kafam karışık.tayin den daha cevap gelmedi.ben yatak odasını topladım.belirsizlikten nefret ediyorum
yaa bana da bir fikirGünaydın kızlar. Gene bir cumartesi ve gene ne yapacağımı bilmeyen ben
Nedense hiç enerjim yok. Lütfen beni gaza getirin
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Kelin dermanı olsa başına sürermiş kızyaa bana da bir fikirevde pek birsey kalmamis gitmeye dahi mecalim yok
Üfffffff hiç hiç bişey yapasım yokkkkGünaydın kızlar. Gene bir cumartesi ve gene ne yapacağımı bilmeyen ben
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Canım oyuncak ettiler yaaa önce Adana dediler şimdi Mersin diyorlar daha yazısı gelmedi vallaNasıl yani
Kv dizinden amiyat oldu onun yanindayim canim aksama tavuk aldim tavuk kizartacagim yanina pilav salata mercimek corbasi yapacagim insallahGünaydın kızlar. Gene bir cumartesi ve gene ne yapacağımı bilmeyen ben
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Geçmiş olsun allah kolaylık versinKv dizinden amiyat oldu onun yanindayim canim aksama tavuk aldim tavuk kizartacagim yanina pilav salata mercimek corbasi yapacagim insallah
Günaydın cnm.. aynen bende bilmiyorum ne yapacağımı bugün.. gelen menülerden bulmaya çalışacağım bendeGünaydın kızlar. Gene bir cumartesi ve gene ne yapacağımı bilmeyen ben
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
aypare ackerman
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Olur mu öyle şey?Canım oyuncak ettiler yaaa önce Adana dediler şimdi Mersin diyorlar daha yazısı gelmedi valla
Ahahahhhhh kimse de menü yokkk kiii kızzzzzzzGünaydın cnm.. aynen bende bilmiyorum ne yapacağımı bugün.. gelen menülerden bulmaya çalışacağım bende
Geçmiş olsun canım. Allah senin de yardımcın olsun.Kv dizinden amiyat oldu onun yanindayim canim aksama tavuk aldim tavuk kizartacagim yanina pilav salata mercimek corbasi yapacagim insallah
Bugün ne oldu bize, herkes leyla olmuş.Günaydın cnm.. aynen bende bilmiyorum ne yapacağımı bugün.. gelen menülerden bulmaya çalışacağım bende
Ahahahhhhh kimse de menü yokkk kiii kızzzzzzz
Allahtan ümit kesilmez. Ben inanıyorum birazdan bize uygun menüler gelecekBugün ne oldu bize, herkes leyla olmuş.
Kimse de yemek yok
Mayan çok güzel olsun. Hazır yoğurttan maya kullanma. Ben bir gece bekletiyorum ve 24 saat hiç açmıyorum. Bir de mayalarken kapağın altına havlu koyup kapağı kapatırsan buharlasmayla oluşan su damlacıkları geri sütun içine düşmez.Kolay gelsn kizlar benm dunden tarhana corbam var . Simdi mor lahana dogradim tursusunu yapicam salatalarda kullanmak icin. Brokolim var onu haslayip yogurtlayacagm bide portakalli kereviz yemegi yapacagm insallah... dun hamburgerden sonra bugun boyle
Bide uzun zaman sonra evde yogurr mayalayacagm puf nokta soylemek isteyen varsa buyursun
Sen öyle deyince ben de tavuk dürüm mü yapsam dedimYoğurt çorbam var yanına ne yaparm bnde bilmiyorım
Tavuk tantuni yapabilirim şuan aklıma geldi ve canımda istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?