Ben sütü ılık ken mayalıyorum. Taş gibi oluyo.ama yinede mesuliyet almayayım

Şu Hazır yoğurtla bi benmi taş gibi yoğurtlar yapıyorum anlamıyorum. Dün eşim hazır yoģurt almış ki hiç almam.marketten çıkarken inek süt vermişler .sütü kaynattim hazır yoğurtla mayaladım .şimdi 10 kiloya yakın yoğurdu nasıl tüketecem bilmiyom.ki hazır yoğurdu hiç sevmiyom

Hazır yoğurtla ayran yap. Afiyetle için.

Tesekkur ediyorum mayayi sutcuden aldim asla hazir yogurttan mayalamam ozaman organik olmamis hissederim

Ben sütü ılık ken mayalıyorum. Taş gibi oluyo.ama yinede mesuliyet almayayım
O nedemek kiz hepimz danisiyorz brbrmze kendmzce fikir veriyoruz bende 1 senedir filan evde mayalamiyorm kizima hep yapiyordum kucukken yemez oldu bi donem biraktm bende evde yapmayi ama yazdan beri yediriyorm zar zor yogurt artk evde baslyaym dedm gene .

Ev yoğurdu çok güzel ya.alışınca hazır yiyemiyorsun.ben çocuklarıma yedirmek bile istemem. Ben yıllardır hep mayalarim tek öğrendiğim süt sıcak olmicak hafif olacak.doğru söylüyorsunda ne bilim sütün ziyan olmasından korkarım o yüzden dedim kız yanlış anlama.insalah güzel olur afiyetle yersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…