- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.301
Bebiş iyileşmeden hepiniz hasta mı oldunuzKomple hastayız dün bulgur pilavı şehriye çorbası yla gecistirdim. Bugün bakak hele ne yiycez
Benimde bişey yapasım yok halimde yok zatenGünaydın kızlar. Gene bir cumartesi ve gene ne yapacağımı bilmeyen ben
Nedense hiç enerjim yok. Lütfen beni gaza getirin
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Kelin dermanı olsa başına sürermiş kız
neyse bakinayim buraya belki fikir cikar
Mersin olacak diye haber geldi ankaradan.eşimde uģraşıyor adana olsun diye .sonuçlarda gelmiyo.şaştım kaldım yaNasıl yani
Ben sütü ılık ken mayalıyorum. Taş gibi oluyo.ama yinede mesuliyet almayayımKolay gelsn kizlar benm dunden tarhana corbam var . Simdi mor lahana dogradim tursusunu yapicam salatalarda kullanmak icin. Brokolim var onu haslayip yogurtlayacagm bide portakalli kereviz yemegi yapacagm insallah... dun hamburgerden sonra bugun boyle
Bide uzun zaman sonra evde yogurr mayalayacagm puf nokta soylemek isteyen varsa buyursun
Adana diye sevinmiştim ben deMersin olacak diye haber geldi ankaradan.eşimde uģraşıyor adana olsun diye .sonuçlarda gelmiyo.şaştım kaldım ya
Hiç sorma ya hergün haber geliyo sonuçlar geldi gelecek.herkes heyecanlı beklemekten yorulduk.nolacak nereye gidecez sorular sorular ne zor biseymişAdana diye sevinmiştim ben de
Dün oğlum için paça pişirdik. Bugün de onu yedirebilmek için glütensiz makarnaGünaydın kızlar. Gene bir cumartesi ve gene ne yapacağımı bilmeyen ben
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Hazır yoğurtla ayran yap. Afiyetle için.Şu Hazır yoğurtla bi benmi taş gibi yoğurtlar yapıyorum anlamıyorum. Dün eşim hazır yoģurt almış ki hiç almam.marketten çıkarken inek süt vermişler .sütü kaynattim hazır yoğurtla mayaladım .şimdi 10 kiloya yakın yoğurdu nasıl tüketecem bilmiyom.ki hazır yoğurdu hiç sevmiyom
Paça çok iyi fikir. Bir iki kez yerse alışır sonra da hep isterDün oğlum için paça pişirdik. Bugün de onu yedirebilmek için glütensiz makarna. Karıştır yoğurtla yedir gitsin
Tesekkur ediyorum mayayi sutcuden aldim asla hazir yogurttan mayalamam ozaman organik olmamis hissederimMayan çok güzel olsun. Hazır yoğurttan maya kullanma. Ben bir gece bekletiyorum ve 24 saat hiç açmıyorum. Bir de mayalarken kapağın altına havlu koyup kapağı kapatırsan buharlasmayla oluşan su damlacıkları geri sütun içine düşmez.
O nedemek kiz hepimz danisiyorz brbrmze kendmzce fikir veriyoruz bende 1 senedir filan evde mayalamiyorm kizima hep yapiyordum kucukken yemez oldu bi donem biraktm bende evde yapmayi ama yazdan beri yediriyorm zar zor yogurt artk evde baslyaym dedm gene .Ben sütü ılık ken mayalıyorum. Taş gibi oluyo.ama yinede mesuliyet almayayım
Dünden yemeyim var ama hamsi yicez bugünGünaydın kızlar. Gene bir cumartesi ve gene ne yapacağımı bilmeyen ben
@Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Bugün menüsü olan nadir insanlardansınDünden yemeyim var ama hamsi yicez bugün
EvetBugün menüsü olan nadir insanlardansın
Hafta sonu yırtın yemektenEvetdünkü yemegimde yarina kaldi
Ev yoğurdu çok güzel ya.alışınca hazır yiyemiyorsun.ben çocuklarıma yedirmek bile istemem. Ben yıllardır hep mayalarim tek öğrendiğim süt sıcak olmicak hafif olacak.doğru söylüyorsunda ne bilim sütün ziyan olmasından korkarım o yüzden dedim kız yanlış anlama.insalah güzel olur afiyetle yersinizO nedemek kiz hepimz danisiyorz brbrmze kendmzce fikir veriyoruz bende 1 senedir filan evde mayalamiyorm kizima hep yapiyordum kucukken yemez oldu bi donem biraktm bende evde yapmayi ama yazdan beri yediriyorm zar zor yogurt artk evde baslyaym dedm gene .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?