- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.381
Aaa ne güzelYok kuzum daha ise başlamadım da yakın olduğu için 2 3 gün kalıyorum sık gidiyorum
Biz de ablamlardayız kahvaltıya geldik. Oturuyoruz hala.....Selamun aleykum kızlar. Evi toparladım sonra yazayım dedim. Çocuklara tarhana çorbası yaptım. Yanına da fırında hamsi yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadi
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Size de iyi eğlencelerBiz de ablamlardayız kahvaltıya geldik. Oturuyoruz hala.....
Kuru yufka böreği var yanına bir çorba yaparım yeter yoğurt turşusu falan :))Selamun aleykum kızlar. Evi toparladım sonra yazayım dedim. Çocuklara tarhana çorbası yaptım. Yanına da fırında hamsi yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadi
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Bugün nedense hepinize muhteşemi basmak istiyorum kız.Kuru yufka böreği var yanına bir çorba yaparım yeter yoğurt turşusu falan :))
Canım netten bak nefis yemek tarifleri cocostarlı pasta diye ben alt tabanını hazır kullandım çok basit ve kolayTarif alabilir miyiz? Kızım pasta istedi kolaysa yapayım.
Oyyyy gelsin kızım yaparım ben onaMuhteşem duruyor .benim kız olsa affetmez di
Hemen bakıyorumCanım netten bak nefis yemek tarifleri cocostarlı pasta diye ben alt tabanını hazır kullandım çok basit ve kolay
Ahahahhhhhh hiç oturmayarak yapıyoruz sabah 10 da kalktık daha oturmadım meselaIkinizin de enerjisine hayranım.Nasıl yapıyorsunuz o kadar şeyi aynı anda
Ben de oturmuyom ama neyseAhahahhhhhh hiç oturmayarak yapıyoruz sabah 10 da kalktık daha oturmadım mesela
Şimdi bir tepsi ıspanaklı çıtır börek yaptım bitti 1 tane kaldı
Bugün balık yapicamSelamun aleykum kızlar. Evi toparladım sonra yazayım dedim. Çocuklara tarhana çorbası yaptım. Yanına da fırında hamsi yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadi
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
O kadar sansliyim ki buraya yazdıktan sonra kapı çaldı komşu tabakları boş uollamamisBugün nedense hepinize muhteşemi basmak istiyorum kız.
Ellerine sağlık canım
Benimki akşama kalmadı yarısını eşim ise götürdü kalanı da çocuklar yedi şimdiAhahahhhhhh hiç oturmayarak yapıyoruz sabah 10 da kalktık daha oturmadım mesela
Şimdi bir tepsi ıspanaklı çıtır börek yaptım bitti 1 tane kaldı
Fırın biraz kokuyor ama iyice havalandirirsan bir şey olmaz. Normalde hamsiyi tavada yapardım ama buzluktan çıkardığım için fırın daha iyi oldu hem de daha çok hoşuma gittiBugün balık yapicamfırında daha az koku olur degil mi
Allah razı olsun komşudanO kadar sansliyim ki buraya yazdıktan sonra kapı çaldı komşu tabakları boş uollamamis
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase nohut yemeği
Bir kase de hoşaf yollamış
Oh afiyet olsunO kadar sansliyim ki buraya yazdıktan sonra kapı çaldı komşu tabakları boş uollamamis
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase nohut yemeği
Bir kase de hoşaf yollamış
Çok sağol canım :))Oh afiyet olsun
Aleykum selam benim misafirlerim var çay yanına mercimek köfte ıslak kek ve börek yaptım bizde akşam yemeğinden kurtulduk bugünde böyle olsunSelamun aleykum kızlar. Evi toparladım sonra yazayım dedim. Çocuklara tarhana çorbası yaptım. Yanına da fırında hamsi yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadi
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?