Suan emin oldum kizin oldgna az evvelki msjmda hatirlayamamistim kizin var gibime gelmstidw emin degldm
Kızımda var oğlumda.kız küçük oğlan büyük .amaoğlum çok becerikli dir. Tertipli düzenli.cumartesi gündüz evi toplayıp süpurmuştüm.akşam geri daģıldi tabi.oģlum ben kızı yatırirken evi bi güzel toparlamış. Sabahta kalkmış çamaşırlari toplamış ve katlamış. Biraz önce okula gitti.gitmedende yatağını toplamiş

Yaaaaa ben diyorum biz çocukları değiştirelim benim kumsal çok iyi iş yapar

Birazdan arkadaşım gelecek.menüm
Tepsi bòrek
Mayasız poğaça
Çiğ köfte
Küçük lokma lik keklerden.eşime toz çiģ köfte al dedim.oda yoģrulmuş almış.neyse işim kolaylaşmiş oldu.arkadaşım akşam haber verdi.yoksa bi yaş pasta yapmak isterdim.malzeme yoktu. Sabahta yetiştiremezdim

Ayyyy aç kapıyı canım kaç gündür çiğköfte istiyorrrr

Mercimek çorba işte pilav nerden çıktı
Afiyet olsun canım.
Bugün pırasa yemeği yapicam yanina corba makarna
Daha ne olsun ellerine sağlık canım
Yaaaaa ben diyorum biz çocukları değiştirelim benim kumsal çok iyi iş yapar

Nazar etme ne olur doğur senin de olur. Erkek kardeşiniz yok değil mi? O zaman babana çekmiştir. Seninki de çeker merak etme
Akşamı daha düşünmedim ama ekmek almaya üşendiğim için şuanda fırına börek attım pişiyor kahvaltı yapacaz daha
Vayyy, afiyet olsun kız.
Kolay gelsin canım o zaman .
Bugün yemek yapmayacağım çünkü eşim akşam yok kendime brokoli haşlar yerim :)
Niye kız? Şöyle kallavi bir sofra kur kendine ya da pizza sipariş et. Hep heriflere yemek yapiyoz.
Mercimek çorbası
Sulu köfte
Makarna
Domates salatası
Iki haftadır sulu köfte için niyet ediyorum da bir türlü kısmet olmadi. Benim yerime de yiyin canım Afiyet olsun.
Düşünebilirim saol bebis
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…