- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.401
Yaaa sen nerelerdesinAleykum selam benim misafirlerim var çay yanına mercimek köfte ıslak kek ve börek yaptım bizde akşam yemeğinden kurtulduk bugünde böyle olsun
Afiyet olsun canım. Sen nereye gittin bir anda.Bende annemdeydim yemek yapmadımyeşil fasulye bulgur pilav yapmış anneciğim
Afiyet olsun canımSelamun aleykum kızlar. Evi toparladım sonra yazayım dedim. Çocuklara tarhana çorbası yaptım. Yanına da fırında hamsi yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadi
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Afiyet olsun canım
Fırında kanat yaptm bnde pilav salata
Bugün tektim patates kızartması yedimSelamun aleykum kızlar. Evi toparladım sonra yazayım dedim. Çocuklara tarhana çorbası yaptım. Yanına da fırında hamsi yapacağım inşallah. Siz nasılsınız? Neler yaptınız?
Kmsl Hnd
@O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadi
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemi
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Allah'ım hamarat kadın ya maşallahGünaydın canım.bugün yemek eşimden
Mangalda yılan balığı yapacak
Rahatım bugün dedim ama yine de duramadım mutfağa girdim
2 tepsi çıtır ıspanaklı börek yaptım birini buzluğa attım birini pişirecem
Cocostarlı pasta yaptım
Oh kararn değişmezse yarına menü hazırOo afiyet olsun. Menünü sevdim yarın ben de aynısından yapayım
Yaparsın annesi hatta kızın sana yardım da eder.Bugün tektim patates kızartması yedimyarına börek yaladım var ama kızla ilk denemem olacak inşallah yapabilirim
Allah hepimizin bebislerine huzur versin.Ben kaç gündür doğru düzgün yemek yapmiyombu oğlan bitirdi beni ya 1 saniye kucağımdan inmiyor 1 1 kucakta bile aglıyor ateşlendi bi kac gın once sanırım dişler geliyo gene. patates kızarttım bugün,dün filan kahvaltılık yumurta cesitleri yedik. Zaten 1 öğün yiyebildiğim için oda kahvaltılık oluyor. neyse yarin uskumru kızartmayi düşünüyorum. Veya tereyağlı mantıda olabilir... bisküvili pasta istiyor canım kaç gündür, poğaçamsı bişeyler istiyor..
Benim de kabagim var. Nasıl da unutmuştum, iyi ki hatırlattınOh kararn değişmezse yarına menü hazır
Bende kabak yapıcam yarın inşaAllah
Yada karnabahar
Oglum olsaydi bu ikisinden birinin kizini alirdimm gerci derenin oglumu kizimi vardi emin olamadim suan daIkinizin de enerjisine hayranım.Nasıl yapıyorsunuz o kadar şeyi aynı anda
Suan emin oldum kizin oldgna az evvelki msjmda hatirlayamamistim kizin var gibime gelmstidw emin degldmMuhteşem duruyor .benim kız olsa affetmez di
Amiiinnmm canımAllah hepimizin bebislerine huzur versin.
Amin diyin kız
Kız yat yarın düşünürsünBenmde insallah yarnki menum bellide onu yazmaya gelmistim
Tarhana corbam ve zeytinyagli portakalli kerevizim var
Kofteli patates yemegide yapacagm kerevizi tek ben yerim cnku
Yanina da bulgur pilavi olabilerrr
Hee yemek dusundugume mi uyuyamadim saniyosun ... dusunmuyorm belli ya ondan yazmaya geldim dedmKız yat yarın düşünürsün
Tamam o zamanHee yemek dusundugume mi uyuyamadim saniyosun ... dusunmuyorm belli ya ondan yazmaya geldim dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?