- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.561
Afiyet olsun canım.Tabi ki severim misafiri buyur gel
Teşekkür ederim :)) inşallah yaparsın en kısa zamanda bende acmayacavim bugün hazır yufka alacağım birazdan ıspanak hazır :))ay ben de ne zamandır yapıcam yapıcam işten güçten fırsat bulamadım kiii.
haftasonuna artık, canım istiyor ne zamandır.
afiyetler olsun
Tayinin en gec haftaya sonućlanacagını umuyoruz.onun için.inşallah olurda ev falan tutarım .ev temizlenir. Eşya alacam onlar gelir.sonra bidaha buraya gelir evi tasıriz. Düşncemiz böyle .bakalım önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyoAfiyet olsun canım.
Hakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Inşallah gönlünüze göre olur.Tayinin en gec haftaya sonućlanacagını umuyoruz.onun için.inşallah olurda ev falan tutarım .ev temizlenir. Eşya alacam onlar gelir.sonra bidaha buraya gelir evi tasıriz. Düşncemiz böyle .bakalım önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyo
İşallah canım beklemekten yorulduk tüm çalışanlar ve eşleri. Vardır Rabbimin bi bildigiHakkınızda hayırlısı olsun o zaman. Inşallah gönlünüze göre olur.
Karnabahar köftesi yaptm ilk defa birazdan kızartcam nasl olacak çok merak ediyorumBence de zamanı gelmis
Biz de merak ettik. Bize de söyle.Karnabahar köftesi yaptm ilk defa birazdan kızartcam nasl olacak çok merak ediyorum
Söylerim inşaAllah canmBiz de merak ettik. Bize de söyle.
Cidden çok güzel görünüyor. Benim karnabahar ile aram yok ama benim bile ağzım sulandıKarnabahar köftesi
İlk defa yaptım tadını ben beğendim karnabahar sevdiğim için
Dışı çıtır içi biraz yumsak Eki Görüntüle 2577020
Ben yoğurtla çok sevdim canımCidden çok güzel görünüyor. Benim karnabahar ile aram yok ama benim bile ağzım sulandı
Afiyet şifa olsun kuzuyaBen yoğurtla çok sevdim canım
Kızım sebze çok sevmiyor o bile yedi
Sağol canmAfiyet şifa olsun kuzuya
Geç oldu ama bugünkü menümü yazayım et et kavurma, glütensiz makarna, glütensiz puding...Günaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Bugün çok belirsiz. Misafirlerin durumuna bağlı. Bugun giderlerse dunden corbam var yanina uydururum bir şeyler ama kalırlarsa ne yapmam lazım onu da hiç bilmiyorum. Soğan da yok evde. Pilav üstü et ya da tavuk salata çorba yeter mi sizce
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Ne yemek yaptın fesleğenim misafirler gitti mi kaldı mı?Günaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Bugün çok belirsiz. Misafirlerin durumuna bağlı. Bugun giderlerse dunden corbam var yanina uydururum bir şeyler ama kalırlarsa ne yapmam lazım onu da hiç bilmiyorum. Soğan da yok evde. Pilav üstü et ya da tavuk salata çorba yeter mi sizce
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Kurban olsun teyzesinin prensesineAhh yakın olsaaak neler yapardım prensesimle sana
Gelelim bak künefeye hayır dimem bide nonnonnolu Nisa cıldırır sevinçten
Annem meyhane pilavı yapmış yedim ama kesmedi beni eşim gelsin buzluktan kabak çıkarıp yapacamGünaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Kız yok benim bebe daha 2 aylıkbenim kızda öle
anne olmamiş bi daha temizle..
anne kaldir şunu...
anne oyuncaklarimi topla..
anne hayır öle degil böle olacak...
anne önlüğümü çikar..
anne bak döküldü sil temizle..
ben :
aynı babası gibi buda pimpirikli..
sinir hastasi yapacaklar ikisi de yakında .
allahım sana geliyorum
U Ufukta_bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?