Oyyyy inşallahhh ateşlenmeden atlatır
Çok teşekkür ediyoruz kızlar. Geceyi uykusuz geçirdik insallah şimdi uyuyacagız z

Bugün dana antrikot, patates kızartması, salata vardı. Yarına ne yaparım bilemiyorum, belki dışarıda yerim.
Afiyet olsun canım. Ellerine sağlık
Çok teşekkür ediyoruz kızlar. Geceyi uykusuz geçirdik insallah şimdi uyuyacagız z
Ateşi mi çıktı
Günaydınnn canlar.
Şehriye çorbası pişirdim. Belki yanına poğaça, patates salatası yaparım. Yada karısık kızartma ☺
En kolayına giden neyse onu yap. Tüm gece uyumamışsın

dün makarna yaptım kremali mantarlı tavuklu:)
bana aşiri agir geldi kaldiramadim...
sonra midem kötü oldu..gitti (
ne bilim makarnayi yapmıyordum uzun zamandir..bi daha mi tövbee:)
Makarnadan olduğuna emin misin?
Belki kreması ağır gelmiştir.

Günaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Bugün çok belirsiz. Misafirlerin durumuna bağlı. Bugun giderlerse dunden corbam var yanina uydururum bir şeyler ama kalırlarsa ne yapmam lazım onu da hiç bilmiyorum. Soğan da yok evde. Pilav üstü et ya da tavuk salata çorba yeter mi sizce

Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
@-Artemis
pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55

misafire bagli ama yeter bence

Makarnadan olduğuna emin misin?
Belki kreması ağır gelmiştir.
Krema alışık olmayana cok fena ağır geliyo ben bi kere kremali corba yapmıştım anamgile hic biri içmedi bi yudum aldılar mideleri bulanmış

Canım günaydın. Ara sıcak olarak börek ekleyebilirsin misafir olacaksa. Patetesli kıymalı veya peynirli... Üçü karışık da çok güzel oluyor. Yakınlarda şok , bim diğerleri varsa soğan alabilirsin pazarı bekleme. Soğan olmayinca evde hiçbir şey yokmuş gibi gelir bana.
Dünden nohut pilavim var. Kendim için akşamdan kuru bamya isladim. Onu pisirecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…