Kalırlarsa fırında tavuk patates koyabilirsin

Krema alışık olmayana cok fena ağır geliyo ben bi kere kremali corba yapmıştım anamgile hic biri içmedi bi yudum aldılar mideleri bulanmış
evet hiç alışık degilim daha önce kremalı bi herhangi yemek yapmadim:)
makarna tarifi arkadaştan aldim..;
tadi güzel de bana fena havai fişek gibi tansiyonum çikti..
midem de kaldiramadi fena oldum..
eşim pek sevdi. dolapta kalmasin diye öğle yemegine koydum eşim için.:)

Valla ben temizlik yaptım yoruldum pattes köfte etcm yemek yapmaya halim kalmadı

Yeter ya fazla bile bence Çok da mükellef sofra kurmamak lazım sonra hep sana geliyorlar hiç sen misafir olamıyorsun. Kendimden biliyorum :)

Yeter canım niye olmasın.benim dünden kalan sulu patatesim öğlen yendi 1 tabak anca var.öğlen yanına pilav da yaptım.akşama yetmez.oģlumun bugün doğum günü var pasta alcaz.belki çiğköfte falanda alabilirim.pratik olsun.akşama market alışverişiniz var ama fazla bişe de almak istemiyorum memlekete gidebiliriz diye

Bende oğlum da kremali yemekleri cok severiz canım daha önce hic yemediysen normal canım

benim kızda öle
anne olmamiş bi daha temizle..
anne kaldir şunu...
anne oyuncaklarimi topla..
anne hayır öle degil böle olacak...
anne önlüğümü çikar..
anne bak döküldü sil temizle..
ben :
aynı babası gibi buda pimpirikli..
sinir hastasi yapacaklar ikisi de yakında .
allahım sana geliyorum
U Ufukta_bebek

Son düzenleyen: Moderatör:
misafire bagli ama yeter bence
Ayran da yaparım.
Çiçek bamya ve beyaz pilav yapcam
Kolay gelsin canım. Kuru bamya değil mi.
Bu arada bebiş nasıl oldu?
Eşim gece gelecek kendime brokoli karnabahar havuç kaçırdım akşam o yeter bana :)
Afiyet olsun canım
Benimde karnabaharm var 2 haftadır dolapta duruyo artk onu yapma zamanı geldi sanırm
Bence de zamanı gelmis

Ispanaklı börek var bugün menude

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…