- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.541
Kalırlarsa fırında tavuk patates koyabilirsinGünaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Bugün çok belirsiz. Misafirlerin durumuna bağlı. Bugun giderlerse dunden corbam var yanina uydururum bir şeyler ama kalırlarsa ne yapmam lazım onu da hiç bilmiyorum. Soğan da yok evde. Pilav üstü et ya da tavuk salata çorba yeter mi sizce
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Konyamın çiçek bamya çorbası meşhurdurÇiçek bamya ve beyaz pilav yapcam
pastayı yemişim dişinda yediğimi bilmiyorum:)Uzun zamandır yemiyorsan ağır gelmiştir.
evet hiç alışık degilim daha önce kremalı bi herhangi yemek yapmadim:)Krema alışık olmayana cok fena ağır geliyo ben bi kere kremali corba yapmıştım anamgile hic biri içmedi bi yudum aldılar mideleri bulanmış
Valla ben temizlik yaptım yoruldum pattes köfte etcm yemek yapmaya halim kalmadıGünaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Bugün çok belirsiz. Misafirlerin durumuna bağlı. Bugun giderlerse dunden corbam var yanina uydururum bir şeyler ama kalırlarsa ne yapmam lazım onu da hiç bilmiyorum. Soğan da yok evde. Pilav üstü et ya da tavuk salata çorba yeter mi sizce
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Günaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Yeter canım niye olmasın.benim dünden kalan sulu patatesim öğlen yendi 1 tabak anca var.öğlen yanına pilav da yaptım.akşama yetmez.oģlumun bugün doğum günü var pasta alcaz.belki çiğköfte falanda alabilirim.pratik olsun.akşama market alışverişiniz var ama fazla bişe de almak istemiyorum memlekete gidebiliriz diyeGünaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Ayyyyyy annesine mi çekmişşişş çenesi acabaYa çok tatlıymış evlat Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Koalalar gibi dolanıyoruz evin içinde kuzum bide lafçı ordan burdan birşeyler bulup konuşuyorum
Bende oğlum da kremali yemekleri cok severiz canım daha önce hic yemediysen normal canımevet hiç alışık degilim daha önce kremalı bi herhangi yemek yapmadim:)
makarna tarifi arkadaştan aldim..;
tadi güzel de bana fena havai fişek gibi tansiyonum çikti..
midem de kaldiramadi fena oldum..
eşim pek sevdi. dolapta kalmasin diye öğle yemegine koydum eşim için.:)
Ayran da yaparım.misafire bagliama yeter bence
Kolay gelsin canım. Kuru bamya değil mi.Çiçek bamya ve beyaz pilav yapcam
Afiyet olsun canımEşim gece gelecek kendime brokoli karnabahar havuç kaçırdım akşam o yeter bana :)
Bence de zamanı gelmisBenimde karnabaharm var 2 haftadır dolapta duruyo artk onu yapma zamanı geldi sanırm
j
Var olmasına da var ama hava çok soğuk iki çocukla zor olur çıkmam. Sana da kolay gelsin canım.Canım günaydın. Ara sıcak olarak börek ekleyebilirsin misafir olacaksa. Patetesli kıymalı veya peynirli... Üçü karışık da çok güzel oluyor. Yakınlarda şok , bim diğerleri varsa soğan alabilirsin pazarı bekleme. Soğan olmayinca evde hiçbir şey yokmuş gibi gelir bana.
Dünden nohut pilavim var. Kendim için akşamdan kuru bamya isladim. Onu pisirecegim.
Et kavurup pilav yapacağım. Malzeme de yok evde.Kalırlarsa fırında tavuk patates koyabilirsin
Teşekkür ederiz canım. Size de afiyet olsunbugun menüde kıymalı taze fasulye var.. ne zamandır difrizde bekliyor. artık yapma zamanım geldi
yanına da cacık düşünüyorum.. pirinç pilavı bir de
kolay gelsin hanımlaaar
Bugün yemek sepeti
Allah kolaylık versin canım.Valla ben temizlik yaptım yoruldum pattes köfte etcm yemek yapmaya halim kalmadı
Acil işleri olduğu için buraya gelmişler. ben de mükellef sofra yerine hoş sohbetli samimi sofraları seviyorum.Yeter ya fazla bile benceÇok da mükellef sofra kurmamak lazım sonra hep sana geliyorlar hiç sen misafir olamıyorsun. Kendimden biliyorum :)
Tatil için mi gideceksiniz? Hala tayinden ses yok mu?Yeter canım niye olmasın.benim dünden kalan sulu patatesim öğlen yendi 1 tabak anca var.öğlen yanına pilav da yaptım.akşama yetmez.oģlumun bugün doğum günü var pasta alcaz.belki çiğköfte falanda alabilirim.pratik olsun.akşama market alışverişiniz var ama fazla bişe de almak istemiyorum memlekete gidebiliriz diye
Bu arada afiyet olsun
Ohh en güzeli anne yemeği.Yaaa Ben bugün makarna yapmak istiyorum...bi yapamadım.iki gündür niyet ediyorum.dünde okul çıkışı kızım illa annaneme gidelim dedi.orda yedik yemeği.
Afiyet olsun canım.
Ispanaklı börek var bugün menudeGünaydın yazacaktim, baktım saat 12 olmuş.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Misafir kabul ediyor musunIspanaklı börek var bugün menude
Tabi ki severim misafiri buyur gelMisafir kabul ediyor musun
Ispanaklı börek var bugün menude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?