- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.681
Oh oh daha gözlük de takacam desene.Emmiler kısmından canım.
Yaa ben emoji yazacaktımOh oh daha gözlük de takacam desene.
Emmi deyince anladim ben. Emmiler güzelmiş ha haYaa ben emoji yazacaktım
Duzelttin mi kız emmileri ha ha öldüm burdaDeli yaaa
Düzelttim düzelttimDuzelttin mi kız emmileri ha ha öldüm burda
Bak şimdi hatırladım. Seninle lor dolması muhabbeti yapmıştık. Erzurumlu değilsen bile bir alakan var.Tünaydın benim dünden lor dolmam var. Çorbaya karar vermedim henüz bide yaprak mantı yapicam yoğurtlu soslu
Ay çok güldüm kız sen çok yasayasinDüzelttim düzelttim
Ama sen alıntı yapmayaydın iyiydi. Emmiler kalacak orda
Sen hep gülAy çok güldüm kız sen çok yasayasin
Bayağı yorulmussundur canım. Ellerine sağlık. Daha yapacak mısın?Evettt
Doğum öncesi yemeklerim hazır
Evde 6 yetişkin 6 çocuk olacağı için bol tuttum büyük tencerelere yaptım
Domatesli şehriye çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye
Biber dolması
Köfteli patlıcan oturtma
Etli kuru fasülye
HayırBayağı yorulmussundur canım. Ellerine sağlık. Daha yapacak mısın?
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımHayır
Yol yorgunluğunu atınca mutfağı devralırlar artık ben sonrasında bebeğimi alıp lohusa yatağımın keyfini çıkarırım
Teşekkür ederiz canım. Arkadslar çok seviyorlar karnabaharı. Eminin çok hoşlarına giderayy kusum benım bak ben bunu denedım gayet guzel sonuc alddım tavsıye ederım:)))
Dün ıspanaklı börek vermiştim fırına fazla oldu yanina salata yapmıştım bugün de cacık yaptımKıslar hepinize iyi tatiller.
Bol gezmeli, eğlenceli, dinlenmeli bir tatil olsun inşallah
Keşke tatilde yemek derdi de olmasa
Neyse kader kısmet
Ben bugün tarhana çorbası ve fırında hamsi buglama yapacağım inşallah. Gelsin menüler.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Can kuşum oğlum çok hasta antibiyotik de zararlı diyorlar bizimkilere barsak florası beyni etkiliyor bilmem ne doktora da götüremedim bı yüzden standart doktorlar antibiyotik yazar ya.Kıslar hepinize iyi tatiller.
Bol gezmeli, eğlenceli, dinlenmeli bir tatil olsun inşallah
Keşke tatilde yemek derdi de olmasa
Neyse kader kısmet
Ben bugün tarhana çorbası ve fırında hamsi buglama yapacağım inşallah. Gelsin menüler.
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
@Numanayse
@Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Ooo taze anne. Artık bebisle börek de yapıyormuş. Ellerine sağlık canımDün ıspanaklı börek vermiştim fırına fazla oldu yanina salata yapmıştım bugün de cacık yaptım
Kendi doktoruna sorsaydın keşke. Illaki bir çözümü vardır. Bu salgın yüzünden hastanelerde yer yok. Lütfen bir an önce götür ilerlemeden . Allah sifa versin canımCan kuşum oğlum çok hasta antibiyotik de zararlı diyorlar bizimkilere barsak florası beyni etkiliyor bilmem ne doktora da götüremedim bı yüzden standart doktorlar antibiyotik yazar ya.
bizimkinin en sevdiği glütensiz pizza haşlanmış patates ve şnitzel menüsü var evde ama yiyemiyor kıpkırmızı yanakları ile oturuyor salonda. İnşallah iyileşir dua beklerim.....
Kendi doktoru hoca. Ulaşmak mümkün değil. Whatsapp grupları var ordan duyduğum bilgiler hocanın ağzından çıkan cümleleri grupça paylaşıyoruz. Ateş düşürücü dolven öneriyormuş onu verdik düştü ateşi biraz. Bakslım tabii gece çok kötü olursa götürücem antibiyotik vermeyin dicem...Ooo taze anne. Artık bebisle börek de yapıyormuş. Ellerine sağlık canım
Kendi doktoruna sorsaydın keşke. Illaki bir çözümü vardır. Bu salgın yüzünden hastanelerde yer yok. Lütfen bir an önce götür ilerlemeden . Allah sifa versin canım
En azından serum bile verse biraz toparlar kuzu. Seni korkutmak istemiyorum ama bu salgın normal bir salgın değil. Çok inatçı.Kendi doktoru hoca. Ulaşmak mümkün değil. Whatsapp grupları var ordan duyduğum bilgiler hocanın ağzından çıkan cümleleri grupça paylaşıyoruz. Ateş düşürücü dolven öneriyormuş onu verdik düştü ateşi biraz. Bakslım tabii gece çok kötü olursa götürücem antibiyotik vermeyin dicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?