- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #8.721
Bugün besamel soslu kofte pilav var yada makarna yaparim biraz hasta gibiyimMutlu pazarlar kızlar
Şöyle çok güzel bir gün olur inşallah
Gelsin pazar menüleri
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@Numanayse
Elhan
@-Artemis
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
E esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Mutluluğun burdan hissediliyorSalı günü çıkacağız inşallah yola canım yemek derdim de olmayacak
Afiyet olsun canımGünaydın canım hiç birfikrim yok. Hele Bi kahvaltıyı yapalım
Bugün rahatsın yaniGunaydinBugun esim gorevde yemek yapmayacagim o yuzden dunden kalan yemekleri yerim ☺
Ohhh afiyet olsun canım. Oğluşun nasıl oldu?Dünden şnitzel ve pizza duruyor onları yeriz. Eşime hamsi söyledim getirirse onu ayıklarız bugün belki azcık kendime yaparım çok canım çekti
Diyete devam mı kızMutlu pazarlar kuzum.
Tarhana çorbası, hindi eti ile nohutlu pilav, salata bugünkü menü.
Ben de protein ağırlıklı bir tabak hazırlarım kendime.
Maşallah ne bereketli çorbaymışMercimek çorbam var hala bitmedi
Yanına sanırm lahmacun içi hazrlicam fırına yollicaz eşim dün canm istiyo diyodu
Çok yorgunsun galiba. Hamur yapmak aslında çok kolay ama ben de hamur yapmayı düşününce çok üşeniyorum.Sabah krep yaptım çocuklara.şuan yiyorlarbiraz Haşhaş im var birazda ćökeleģim var.degerlendirmem lazım.hamur işi yapasım da hiç yok.mutfak dolaplarıni silecem.bilemiyorum
Oyyy maşallah. Allah yardımcınSelam kizlaf
Aksama evde olmayacagiz
Yarina da dun yaptigim yemekler var 2 gun rahatim dinlenmek istiyorum artik . Bu hafta 3 gun misafirim vardi
ooo cidden tatile girmissinizKızlarrrr mutlu pazarlarrrrrr❤❤❤
Eşim şehir dışına çıktı iş içinnnn kayınvalideme geldimmmmm ohhhhhhhhh 1 hafta yemek derdimmmm yokkkkkkkkkkk
Ama yine de menüleri yazarımmmm
Ben de çok düşünüyorum. Bizim de taşınma ihtimalimiz var. Camları dolapları silerek mi çıksam.Kızzzzz taşınacan artık silme şu dolapları
Geçmiş olsun canım.Bugün besamel soslu kofte pilav var yada makarna yaparim biraz hasta gibiyimama dun disarda yedik bugün mecbur evde yemek yapilacak
Tatlım devam...Mutluluğun burdan hissediliyor
Afiyet olsun canım
Bugün rahatsın yani
Ohhh afiyet olsun canım. Oğluşun nasıl oldu?
Diyete devam mı kız
Menün harika ama afiyet olsun
Maşallah ne bereketli çorbaymış
Afiyet olsun canım.
Çok yorgunsun galiba. Hamur yapmak aslında çok kolay ama ben de hamur yapmayı düşününce çok üşeniyorum.
Oyyy maşallah. Allah yardımcınolsun
ooo cidden tatile girmissiniz
Ben de çok düşünüyorum. Bizim de taşınma ihtimalimiz var. Camları dolapları silerek mi çıksam.
Sence ne yapayım?
Kız ara ver birazTatlım devam...
Canım aslinda diyet sayılmaz benimki. Dikkatli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Protein sebze ağırlıklı. Abur cubur, unlu gıdalar, şeker yok...Kız ara ver biraz
Ben de ben de böyleyim koruyorum da kilomuCanım aslinda diyet sayılmaz benimki. Dikkatli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Protein sebze ağırlıklı. Abur cubur, unlu gıdalar, şeker yok...
Sağol canım gece su içebilir miyim diye kalktı ateş düşürücü verdim sabah da verdim ateşi yok ama bu saate kadar hiçbir şey yemedi. Makarna istedi pişiyor makarnası inşallah yer. Tabi içine şnitzel ve paça katıcamMutluluğun burdan hissediliyor
Afiyet olsun canım
Bugün rahatsın yani
Diyete devam mı kız
Afiyet olsun canım.
Çok yorgunsun galiba. Hamur yapmak aslında çok kolay ama ben de hamur yapmayı düşününce çok üşeniyorum.
Ben de çok düşünüyorum. Bizim de taşınma ihtimalimiz var. Camları dolapları silerek mi çıksam.
Sence ne yapayım?
Kilo almadigimiz gibi verebiliyoruz da. Güzel taraf fazla yağ varsa o gidiyor yoksa da kaslar güçleniyor.Ben de ben de böyleyim koruyorum da kilomu
Valla hi canım ben olsam silmem niye boş yere kendimi yorayımMutluluğun burdan hissediliyor
Afiyet olsun canım
Bugün rahatsın yani
Diyete devam mı kız
Afiyet olsun canım.
Sence ne yapayım?
Çok sevindim canımSağol canım gece su içebilir miyim diye kalktı ateş düşürücü verdim sabah da verdim ateşi yok ama bu saate kadar hiçbir şey yemedi. Makarna istedi pişiyor makarnası inşallah yer. Tabi içine şnitzel ve paça katıcamtadı neye benzerse
Ben kararsızım. Gerçi silmeye karar versem de silecek el yok o ayrıValla hi canım ben olsam silmem niye boş yere kendimi yorayım
Canım o zaman hiç ellemeBen kararsızım. Gerçi silmeye karar versem de silecek el yok o ayrı
Tam tavuk zor pişiyor canım. En azından benim fırında öyle. Önce haşla sonra fırına at. Ama ayırıp koysan donmuş ürünü cozdurup koymak zararlı diyorlar.Kızlar buzlukta bütün tavuk var. Poşette pişirmeyi düşünüyorum. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı? Önce haşlasam sonra parçalayıp birazını buzluğa atsam olmaz di mi.
Bıraktığım evi pis bırakmak istemem.☺☺☺Kızzzzz taşınacan artık silme şu dolapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?