Salı günü çıkacağız inşallah yola canım yemek derdim de olmayacak
Mutluluğun burdan hissediliyor
Günaydın canım hiç birfikrim yok. Hele Bi kahvaltıyı yapalım
Afiyet olsun canım
Gunaydin Bugun esim gorevde yemek yapmayacagim o yuzden dunden kalan yemekleri yerim ☺
Bugün rahatsın yani
Dünden şnitzel ve pizza duruyor onları yeriz. Eşime hamsi söyledim getirirse onu ayıklarız bugün belki azcık kendime yaparım çok canım çekti
Ohhh afiyet olsun canım. Oğluşun nasıl oldu?
Mutlu pazarlar kuzum.
Tarhana çorbası, hindi eti ile nohutlu pilav, salata bugünkü menü.
Ben de protein ağırlıklı bir tabak hazırlarım kendime.
Diyete devam mı kız
Menün harika ama afiyet olsun
Mercimek çorbam var hala bitmedi
Yanına sanırm lahmacun içi hazrlicam fırına yollicaz eşim dün canm istiyo diyodu
Maşallah ne bereketli çorbaymış
Afiyet olsun canım.
Sabah krep yaptım çocuklara.şuan yiyorlarbiraz Haşhaş im var birazda ćökeleģim var.degerlendirmem lazım.hamur işi yapasım da hiç yok.mutfak dolaplarıni silecem.bilemiyorum
Çok yorgunsun galiba. Hamur yapmak aslında çok kolay ama ben de hamur yapmayı düşününce çok üşeniyorum.
Selam kizlaf
Aksama evde olmayacagiz
Yarina da dun yaptigim yemekler var 2 gun rahatim dinlenmek istiyorum artik . Bu hafta 3 gun misafirim vardi
Oyyy maşallah. Allah yardımcın olsun
Kızlarrrr mutlu pazarlarrrrrr❤❤❤

Eşim şehir dışına çıktı iş içinnnn kayınvalideme geldimmmmm ohhhhhhhhh 1 hafta yemek derdimmmm yokkkkkkkkkkk

Ama yine de menüleri yazarımmmm
ooo cidden tatile girmissiniz
Kızzzzz taşınacan artık silme şu dolapları
Ben de çok düşünüyorum. Bizim de taşınma ihtimalimiz var. Camları dolapları silerek mi çıksam.
Sence ne yapayım?

Tatlım devam...

Sağol canım gece su içebilir miyim diye kalktı ateş düşürücü verdim sabah da verdim ateşi yok ama bu saate kadar hiçbir şey yemedi. Makarna istedi pişiyor makarnası inşallah yer. Tabi içine şnitzel ve paça katıcam tadı neye benzerse

Valla hi canım ben olsam silmem niye boş yere kendimi yorayım

Çok sevindim canım

Sabah aklımda bı menü yoktu.11 gibi kahvati yaptik.o saattir bu saattir mutfakdayim.mutfak dolaplarını sildim.bide buzdolabına el atayım dedim.bi haftdr bekliyen pırasayı görünce onu pişirmeye karar verdim birazda makarna vardı.. Şükür oda kalktı dolaptan bı güzel sildim temizledim.aksam yemeğini yedik.gunduz yıkanan bulaşıkları çıkardım.yeni bulaşıkları doldurdum az önce makinaya..ee bide cay Faslı var ondan çıkan bulaşıkları da atar calistiririm tekrar.yarina da misafirim var onun içinde muhallebili kadayıflı tatlı yaptım bu arada.

Kızlar buzlukta bütün tavuk var. Poşette pişirmeyi düşünüyorum. Başka ne yapabilirim fikri olan var mı? Önce haşlasam sonra parçalayıp birazını buzluğa atsam olmaz di mi.
Tam tavuk zor pişiyor canım. En azından benim fırında öyle. Önce haşla sonra fırına at. Ama ayırıp koysan donmuş ürünü cozdurup koymak zararlı diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…