Slm kızlar.deprem için çok Üzgünüm. Alahım kimselere o korkuyu yaşatmasın. Hayatını kaybedenlerin Rabbim günahları varsa affetsin.rahmet eylesin.biz 2 gündür adana mersin yapıyoruz.3 gündür arabada yaşıyorum. İn bin.haliyle hep dışardan yedik.elektrik ve su aćısin tekrar gidip evi temizlicem.bi kać gün sonra tekrar yola çıkıp yozgats gidip evi toplayıp Mersin e tekrar yola çikacaz.bu arada koltuk takımı aldık.Birazdan da tv bakmaya gidecez.bayağı yoğunum.inşallah yeni evimde yaptığım yemekleri paylasırım

Kolay gelsin. Inşallah car çabuk halledersiniz.

Deprem beni çok etkiledi, çok üzüldüm haberleri gördükçe. Rabbim herkesin yardımcısı olsun, inşallah yaralarını çabuk sararlar. Nişanlım Elazığlı benim orada oturan birkaç akrabalarının yaralandığını öğrendik. Çok şükür ciddi bir durumları yok ama maddi hasarları çok. Elimizden geleni yaptık, yardımlarımızı yolladık. Daha da fazlası gelseydi keşke elimizden ama işte.

Bugün koşuşturmakla geçti o yüzden makarna yaptım sadece.

Geçmiş olsun Astoria. Profil resmindeki kız sen misin?

Hepimiz sarsildik ulkemize gecmis olsun .

Ben dugun corbasi peynirli makarna ve salata yaptm yedik smdi esim cayn yanina un helvasi istedi onu yapacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…