- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.021
Haklisin canımAmiin hepimiz uzgunuz ... ev de basiyo beni anneme giderim belki yanlz durdukca uzuntu dr korku da sariyor
KaynanamdayımNerelerdesin ki sen kaçırmışım orayı
Kolay gelsin. Inşallah car çabuk halledersiniz.Slm kızlar.deprem için çok Üzgünüm. Alahım kimselere o korkuyu yaşatmasın. Hayatını kaybedenlerin Rabbim günahları varsa affetsin.rahmet eylesin.biz 2 gündür adana mersin yapıyoruz.3 gündür arabada yaşıyorum. İn bin.haliyle hep dışardan yedik.elektrik ve su aćısin tekrar gidip evi temizlicem.bi kać gün sonra tekrar yola çıkıp yozgats gidip evi toplayıp Mersin e tekrar yola çikacaz.bu arada koltuk takımı aldık.Birazdan da tv bakmaya gidecez.bayağı yoğunum.inşallah yeni evimde yaptığım yemekleri paylasırım
Aminnn. Nasılsın canım? Yerleşebildin mi?Hepimize geçmiş olsun kızlar Allah daha beterlerinden korusun
Vay çılgınKaynanamdayım
Sağol canım insallahKolay gelsin. Inşallah car çabuk halledersiniz.
Aynen canım ya. Allah bi daha yaşatmasın. Doğu Batı sallanıyoruzKızlar ülkece hepimize geçmiş olsun. Rabbim ölenlerin ailelerine sabır versin. Çok üzüldüm
Onlar bu haldeyken yemek yapasım da yok. Yemek düşünesim de yok
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
@adel8893
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
H hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@Usengecliktezirve
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
@Delft
Malatyaya geldik şimdi bugün burda kalıcam.yarın yola devam edicez.Aminnn. Nasılsın canım? Yerleşebildin mi?
Malatya da mı oturuyordunuzMalatyaya geldik şimdi bugün burda kalıcam.yarın yola devam edicez.
Korkuyorum valla depremden dolayı ama mecbur çıktım yola
Yok canım yola çıktık sabah yol 13 14 saat süreceği için mecbur kaldık burda durmaya sabah da elazığdan devam edicezMalatya da mı oturuyordunuz
Anladım canım. Allah yolunuzu açık etsin.Yok canım yola çıktık sabah yol 13 14 saat süreceği için mecbur kaldık burda durmaya sabah da elazığdan devam edicez
Geçmiş olsun Astoria. Profil resmindeki kız sen misin?Deprem beni çok etkiledi, çok üzüldüm haberleri gördükçe. Rabbim herkesin yardımcısı olsun, inşallah yaralarını çabuk sararlar. Nişanlım Elazığlı benim orada oturan birkaç akrabalarının yaralandığını öğrendik. Çok şükür ciddi bir durumları yok ama maddi hasarları çok. Elimizden geleni yaptık, yardımlarımızı yolladık. Daha da fazlası gelseydi keşke elimizden ama işte.
Bugün koşuşturmakla geçti o yüzden makarna yaptım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?