- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.041
Çok geçmiş olsun canım yaaaDeprem beni çok etkiledi, çok üzüldüm haberleri gördükçe. Rabbim herkesin yardımcısı olsun, inşallah yaralarını çabuk sararlar. Nişanlım Elazığlı benim orada oturan birkaç akrabalarının yaralandığını öğrendik. Çok şükür ciddi bir durumları yok ama maddi hasarları çok. Elimizden geleni yaptık, yardımlarımızı yolladık. Daha da fazlası gelseydi keşke elimizden ama işte.
Bugün koşuşturmakla geçti o yüzden makarna yaptım sadece.
Eline sağlık canım, afiyet olsunHepimiz sarsildik ulkemize gecmis olsun .
Ben dugun corbasi peynirli makarna ve salata yaptm yedik smdi esim cayn yanina un helvasi istedi onu yapacagim insallah
Ne güzelBiz de davetliydik bugün brunch gibi bi şeydi daha da yemek yemedik.....biraz kuruyemiş atıştırdık akşam 6 gibi. Yanii yemek açısından güzel bir gün oldu. Ama deprem içimizdeki sızı tabii.....
Korkunun ecele faydası yok. Deprem olsa engelleme şansımız var mı? Yok. Bir dakika sonra başımıza ne geleceğini bilme şansımız var mı? Yok. Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok yani. O yüzden korkuların seni ele geçirmesine izin verme.Elaziga çok üzüldüm deprem oldu kıyamet çok yakın İstanbul en son olacak ve büyük deprem olacak diyorlar bu korku yüzünden kimse İstanbul'da yaşamak istemiyor bende İstanbul'a yakin bir ildeyim korkmaya başladım
Rabbim yakınlara büyük şifalar dlier ve geçmiş olsun diliyorum
Ooo hoş geldin
Diğer tarafa da yazdım ama tekrar yazayım, gözün aydın olsunDünden kalan pizzaları kakaliycam valla. Çok yapmışım
Emmiler çok komikti ya. İyiki hatırlattın feslegenimDiğer tarafa da yazdım ama tekrar yazayım, gözün aydın olsun
Bu arada emmilerin selami var sana
Evet inşallah gelir şimdilik pek yok.
Evet inşallah gelir şimdilik pek yok.
günaydin. burda büyük bi deprem yasadik. sonra elazigdakiler aklimdan cikmiyo . surekli korku icindeyim 2 gün önce yine deprem oldu oglumu artik yanimizda yatiriyoruz lambada sürekli gözümGünaydın kızlar.
Hala depremin etkisindeyim. Ama hayat devam ediyor.
Dün akşam tarhana çorbası yaptım. Dün de tavuk dürüm yapmıştık. Biraz kaldı. Ondan ne yapılır onu da bilmiyorum.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
minik kalp0753
beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
tontriko
H hasbeenandgone
Lavinya Lavinya
ladymadyninablasi
Astoria
Night owl
Scss94
beybisi35
morkoltuk nasılsınız?
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
pembepepe08
@Mozaikleon yola çıktınız mı
@Lices_s
E esmatuna
-BERCESTE
N Nurca55
Delft hesabını pasife etmişsin
Nerde yaşıyorsunuz tatlımgünaydin. burda büyük bi deprem yasadik. sonra elazigdakiler aklimdan cikmiyo . surekli korku icindeyim 2 gün önce yine deprem oldu oglumu artik yanimizda yatiriyoruz lambada sürekli gözümallahım yardimcimiz olsun
Ne yiyeceksiniz kızValla hic halim yok bugun yemek yapmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?