Biz de davetliydik bugün brunch gibi bi şeydi daha da yemek yemedik.....biraz kuruyemiş atıştırdık akşam 6 gibi. Yanii yemek açısından güzel bir gün oldu. Ama deprem içimizdeki sızı tabii.....

Elaziga çok üzüldüm deprem oldu kıyamet çok yakın İstanbul en son olacak ve büyük deprem olacak diyorlar bu korku yüzünden kimse İstanbul'da yaşamak istemiyor bende İstanbul'a yakin bir ildeyim korkmaya başladım
Rabbim yakınlara büyük şifalar dlier ve geçmiş olsun diliyorum

Çok geçmiş olsun canım yaaa
Cana geleceğine mala gelsin, inşallah kısa zamanda iyileşirler
Ben de depremde insanların dışarıda soğukta aç susuz olmasından dolayı paylaşmak istemedim.

Biz de davetliydik bugün brunch gibi bi şeydi daha da yemek yemedik.....biraz kuruyemiş atıştırdık akşam 6 gibi. Yanii yemek açısından güzel bir gün oldu. Ama deprem içimizdeki sızı tabii.....
Ne güzel
Mutlu bir gün geçirmenize sevindim

Korkunun ecele faydası yok. Deprem olsa engelleme şansımız var mı? Yok. Bir dakika sonra başımıza ne geleceğini bilme şansımız var mı? Yok. Allaha tevekkül etmekten başka çaremiz yok yani. O yüzden korkuların seni ele geçirmesine izin verme.
Mesela deprem her zaman olan bir şey değil ama araba kazası, iş kazası, virüs, mikrop her zaman olan şeyler. Rabbim korusun

günaydin. burda büyük bi deprem yasadik. sonra elazigdakiler aklimdan cikmiyo . surekli korku icindeyim 2 gün önce yine deprem oldu oglumu artik yanimizda yatiriyoruz lambada sürekli gözüm allahım yardimcimiz olsun

günaydin. burda büyük bi deprem yasadik. sonra elazigdakiler aklimdan cikmiyo . surekli korku icindeyim 2 gün önce yine deprem oldu oglumu artik yanimizda yatiriyoruz lambada sürekli gözüm allahım yardimcimiz olsun
Nerde yaşıyorsunuz tatlım
Ben bilmiyordum, geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…