Bende bugün türlü güveç var

Yanına pilav yaparım salata falan annemler gelecek

Günaydın canım inşallah atlatirsin
Benim dünden bulgur ve nohutum var yaprsam corba artık

Bende bugün türlü güveç var

Yanına pilav yaparım salata falan annemler gelecek
Kolay gelsin canım. Ellerine sağlık.
Günaydın canım inşallah atlatirsin
Benim dünden bulgur ve nohutum var yaprsam corba artık
Kız senin profilinde erzurum yazıyor yaa. Erzurumlu değilsin ama alakan varmış yani
Cicinellinin topiginde okumuştum.
Ben de erzurumu nerden çıkardım diyorum.
Bu arada afiyet olsun canım

Allah seni napsin sen ordamisn hala
Saol canim sanada afiyet olsun yemek oldumu ele rahtki insan ha

Ne yiyeceksiniz kız
Deprem beni cok etkiledi duzgun uyuyamiyorm bile ama burda deprem olursa olursek diye degil depremzedeler napiyor usuyolarmi ne yiyolar evladini kaybeden insanlar falan dusundukce keyfim kaciyor corba vardi evde onu iceriz yaninada makarna haslarim napalim:)

Haklısın canım. Ben de onları düşünüyorum. Dedim ki gidip yardımda bulunayım. Ama maalesef

Biz bir tık daha çok hisset mis oluyoruz Akhisar a bayağı bayağı yakınım ben ne olduğunu anlayamadik hepimize geçmiş olsun şükür can kaybı olmadı bizde
merkezdeyim canım . kötü sallandik evet cok korktum . hala tedirginim valla

Biz bir tık daha çok hisset mis oluyoruz Akhisar a bayağı bayağı yakınım ben ne olduğunu anlayamadik hepimize geçmiş olsun şükür can kaybı olmadı bizde
evet canim sen biraz daha fazla hissetmisindir ki istanbul bile hissetti. gece cok zor uyuyorum inan elazigda insanlari görmek izlemek allah hepsinin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…