günaydiiin bugün tavuk tantuni yapiciim
ben denedim on nurmara...
tavuk durumlardan daha lezzetli..:)
patatesleri kızartıp tavuk tantuni içine koydu mu ayni tavuk dürüm oluyor bizim burada çok var.:)
eşime dedim ki 9 liralık tavuk dürüm alma ben yaparim..:)
4 tane oluyor tavuklu tantuni:)
çünkü orada ben gördüm leş gibiydi yemem evde yapımı daha sağlıklı olduğu düşünüyorum:)

evet canim ben yapiyorum hep zaten icine bol maydanoz

ya tavuklari haşlıyorsun ya suyunu hiç atma.:)
ben suyundan tavuk sulu çorba yaptım..:)
çok güzel oldu :) onu da bebeginize içtirebilirsin kalirsa ertesi gün yenir:)
Eşim suyuna karabiber ve puo biberi basmış çorba yaptım ama ben bile zar zor yedim. Kendisi yedi

Feslegenim günaydın. Ellerine sağlık tatlım. Menünün karbonhidratı çok fazla ayran çorbası :tahıllı , dolma: pirincle veya yarı bulgurlu nişasta ağırlıklı,, erişte de aynı. Biber dolması bir nevi sebzeli o kalsın eristeyi veya çorbayı değiştirirsen sağlıklı bir sofra sunarsin ailene. İmkanların dahilinde biraz protein eklersen bence çok güzel bir menün olacak.
Bugün ne pişirsem bilmiyorum ama dolmani çalabilirim kuru dolmaliklarim var onu haşlar yaparım. Bütün arkadaşlara kolay gelsin sofranız bereketli olsun.

Annendeyim bugün arabası yapcaz ve poğaça pasta falan yarinada misafirler var halamlar teyzemler falan hazırlık yapiyoz.

Yeterse yarın yapar taze taze yersiniz canım
Esim makarna istedi neymis bi yemek 3 gün yenmezmiş bugünde 3.gün olcakti. Az yapiyom bide 2 kişilik adam diyette azar azar yiyo bende cok yiyom ki kalmasin ymek ama nereye kadar

Çıkartırsam eristeyi çıkartırım. Çocuklar ayran çorbasını seviyor. Ben çorbaya yumurta da katıyorum. Yoğurt yumurta biraz un. Den olarak da aşurelik buğday koyarım ama kalmamış. Sana da kolay gelsin canım

Esim makarna istedi neymis bi yemek 3 gün yenmezmiş bugünde 3.gün olcakti. Az yapiyom bide 2 kişilik adam diyette azar azar yiyo bende cok yiyom ki kalmasin ymek ama nereye kadar
Kendini zorlama canım. Miden rahatsız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…