- 3 Haziran 2015
- 36.942
- 119.221
- 798
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.101
ben denedim on nurmara...günaydiiin bugün tavuk tantuni yapiciim
ya tavuklari haşlıyorsun ya suyunu hiç atma.:)Kolay gelsin canım, cidden çok kolay ve çok lezzetli oluyormuş
evet canim ben yapiyorum hep zaten icine bol maydanozben denedim on nurmara...
tavuk durumlardan daha lezzetli..:)
patatesleri kızartıp tavuk tantuni içine koydu mu ayni tavuk dürüm oluyor bizim burada çok var.:)
eşime dedim ki 9 liralık tavuk dürüm alma ben yaparim..:)
4 tane oluyor tavuklu tantuni:)
çünkü orada ben gördüm leş gibiydi yemem evde yapımı daha sağlıklı olduğu düşünüyorum:)
Inşallah bulursunuz canımGünaydın kızlar 1 haftadır yemek yapmıyorum hala ev tutamadık evime yerleştikten sonra başlarım artık
Eşim suyuna karabiber ve puo biberi basmışya tavuklari haşlıyorsun ya suyunu hiç atma.:)
ben suyundan tavuk sulu çorba yaptım..:)
çok güzel oldu :) onu da bebeginize içtirebilirsin kalirsa ertesi gün yenir:)
ben hiç atmiyorum ayni yogurt çorbasi gibi yapıyorum tavuk sulu yoğurt çorbasi :)Eşim suyuna karabiber ve puo biberi basmışçorba yaptım ama ben bile zar zor yedim. Kendisi yedi
Benim bulgur ve nohutum kaldi azdan bise yapmam herhalGünaydın kızlar.
Bugün ayran çorbası, biber dolması ve erişte yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuzne yapacaksınız?
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Sağol canım.Allah kolaylık versin. Inşallah daha iyi bir hayatınız olur
Ay canım çok zor ya.bizde yeni tuttuk.artık gına gelmişti ev bakmaktan.insalah gönlünüze göre bulursunuz canimGünaydın kızlar 1 haftadır yemek yapmıyorum hala ev tutamadık evime yerleştikten sonra başlarım artık
Feslegenim günaydın.Günaydın kızlar.
Bugün ayran çorbası, biber dolması ve erişte yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuzne yapacaksınız?
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Annendeyim bugün arabası yapcaz ve poğaça pasta falan yarinada misafirler var halamlar teyzemler falan hazırlık yapiyoz.Günaydın kızlar.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Makarna olabilirGene uydurmasyon bir yemek yapicamFirinda Bezelyeli Tavuklu bir yemek yanina yayla corbasi Pilav yapicaktim birde ama evde tereyag bitmis onu eledim mecbur
Yeterse yarın yapar taze taze yersiniz canımBenim bulgur ve nohutum kaldi azdan bise yapmam herhal
Belli değil daha, sizinki gibi olacak galiba. Hiç istemediğimiz bir yer için sadace bura olur diyorlar. Halbuki biz orayı yazmamıştık bile.Sağol canım.Sizin tayin durumu ne oldu
Esim makarna istedi neymis bi yemek 3 gün yenmezmişYeterse yarın yapar taze taze yersiniz canım
Çıkartırsam eristeyi çıkartırım. Çocuklar ayran çorbasını seviyor. Ben çorbaya yumurta da katıyorum. Yoğurt yumurta biraz un. Den olarak da aşurelik buğday koyarım ama kalmamış. Sana da kolay gelsin canımFeslegenim günaydın.Ellerine sağlık tatlım. Menünün karbonhidratı çok fazla ayran çorbası :tahıllı , dolma: pirincle veya yarı bulgurlu nişasta ağırlıklı,, erişte de aynı. Biber dolması bir nevi sebzeli o kalsın eristeyi veya çorbayı değiştirirsen sağlıklı bir sofra sunarsin ailene. İmkanların dahilinde biraz protein eklersen bence çok güzel bir menün olacak.
Bugün ne pişirsem bilmiyorum ama dolmani çalabilirim kuru dolmaliklarim var onu haşlar yaparım. Bütün arkadaşlara kolay gelsin sofranız bereketli olsun.
Kendini zorlama canım. Miden rahatsız olur.Esim makarna istedi neymis bi yemek 3 gün yenmezmişbugünde 3.gün olcakti. Az yapiyom bide 2 kişilik adam diyette azar azar yiyo bende cok yiyom ki kalmasin ymek ama nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?