- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.121
Teşekkür ederiz canım, size de afiyet olsunPatates Gräten, nohutlu pilav ve dünden çorbam var :) herkese afiyet olsun
Sağol canım Allah razı olsun inşallah bugün tutucaz gibiAy canım çok zor ya.bizde yeni tuttuk.artık gına gelmişti ev bakmaktan.insalah gönlünüze göre bulursunuz canim
Kolay gelsin canımAnnendeyim bugün arabası yapcaz ve poğaça pasta falan yarinada misafirler var halamlar teyzemler falan hazırlık yapiyoz.
Yok fazla zorlamiyom da yemek kalsın israf olsun istemem ama kalinca hayvanlara veriyoz zatenKendini zorlama canım. Miden rahatsız olur.
Hamileyken ben de az yapardım ama ben yemedigim için kalırdı, daha da az nasıl yemek yapılır kiYok fazla zorlamiyom da yemek kalsın israf olsun istemem ama kalinca hayvanlara veriyoz zaten
Sağol kuzumKolay gelsin canım
Valla bende bilmiyom az nasi yapılır benki elim hep azdan yanadir o bile fazla geliyoHamileyken ben de az yapardım ama ben yemedigim için kalırdı, daha da az nasıl yemek yapılır ki
Tek çözümü hiç yemek yapmayacaksın anlasınlarValla bende bilmiyom az nasi yapılır benki elim hep azdan yanadir o bile fazla geliyo
Sonumuz ele olcak herhalTek çözümü hiç yemek yapmayacaksın anlasınlar
Günaydın kızlar.
Bugün ayran çorbası, biber dolması ve erişte yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuzne yapacaksınız?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Maşallah hiç boş durmuyorsunCanım ben yine bayadır giremedim miasfirlerim vardı dün, dünkü menüyü yazayım
Mercimek çorbası
Fırında porsiyonluk güveç
Soslu baget
Pirinç pşlavı
Salata
Börek
Browni
Herkesin ellerine sağlık
Maşallah hiç boş durmuyorsun
Ellerine sağlık canım
Olmaz inşallahSağol canımm sizinde ellerinizr sağlık
Dolap yemek dolu geçen nohut pişirmiştim bit kaşık bile yemedik evde yoktuk
Allahım ziyan olmakarından çok korkuyırum
Çok sağolun kizlar deprem anında daha çok sicdetlenecek sandım çocuklarla birbirimize sarıldık oturduk
sağol canım ben oğlumla disardaydim evde degildik allahtan
Mercimekli bulgur pilavı cepte ama yanına fasulye mi kabak mı çıkarsam bilmiyorumGünaydın kızlar.
Bugün ayran çorbası, biber dolması ve erişte yapacağım inşallah. Siz ne düşünüyorsunuzne yapacaksınız?
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
@Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Kabak ile bulgur çok yakışıyorMercimekli bulgur pilavı cepte ama yanına fasulye mi kabak mı çıkarsam bilmiyorum
Ellerine sağlık canım. Az kaldı tabi. Iyice ağırlaştın, hayırlısıyla doğsun inşallahYoğurt çorba var yanına kıymalı yumurta yapacam inşaAllah yemek yapmaya halim yok
Aslında canım etli nohutlu ekşili pırasa istiyo artk yarın yaparm onuda inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?