- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.096
- 128
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.161
cok iyi fikirr bende yapayimGünaydın kızlar
Bugün fırında kanat ve patates yapmayı düşünüyorum. Çocuklar için biraz çorba var. Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
He valla canm ama adam diyete girdi gireli iyice dellnecmBugün de iyisin
Durduk yere niye diyete girdi kızHe valla canm ama adam diyete girdi gireli iyice dellnecm
Davet bugün balim hummalı hazirliktayiz şimdi bı çay molası verdik annemleTeşekkür ederim canım
Sizin davet nasıl geçti
İyi günler birşey paylaşmak istiyorum babamı yeni kaybettim yatalak olduğu için ve midesinden beslendiğinden cebimizden birçok malzeme aldık çoğunu kullanmadık uygun bir fiyata vermek istiyorum ilgilenenler yazarsa sevinirimSelamunaleykum hanımlar.
Ocağınıza düştüm.
Hepimizin en tatlı dertlerinden biri olan, bir türlü karar veremediğimiz "Ne pişirsem?" konusunda birbirimize yardımcı olalım.
~Menülerimizi
~Tariflerimizi
~Malzemelerimizi
~Fikirlerimizi paylaşalım.
Ben dün sanmıştımDavet bugün balim hummalı hazirliktayiz şimdi bı çay molası verdik annemle
Sağol balim Allah'tan halamlar teyzemler falan yabancı yok hep kafadarlar ama çoluk çocuk sen tahmin et cümbüşüBen dün sanmıştım
Allah kolaylık versin o zaman
Allah rahmet eylesin, size de sabır versin.İyi günler birşey paylaşmak istiyorum babamı yeni kaybettim yatalak olduğu için ve midesinden beslendiğinden cebimizden birçok malzeme aldık çoğunu kullanmadık uygun bir fiyata vermek istiyorum ilgilenenler yazarsa sevinirim
Ne eğlenceli olur amaSağol balim Allah'tan halamlar teyzemler falan yabancı yok hep kafadarlar ama çoluk çocuk sen tahmin et cümbüşü
Menülerimiz çok benziyorbugun fırında tavuk baget ve patates yapacağım. dünden kalan da arpa şehriye çorbam var yanında. domates salatası da ortaya. herkese afiyet olsun kızlar
Anam kafa beyin kalmicak kafa beyinNe eğlenceli olur ama
Durduk yere deil canim doktora gitti seker yüksek cıkmış dr kilo ver dedi adam istahtan kesildiDurduk yere niye diyete girdi kız
Geçmiş olsun canım. Inşallah düzelir eşinDurduk yere deil canim doktora gitti seker yüksek cıkmış dr kilo ver dedi adam istahtan kesildiben ama ona cok yedim kolayi az ic geceleri yiyip yatma diye beni dinlemedi
Düzeldi canim degerleri normale döndü 5 kiloda verdi ama adamda etki kaldi kafayi bozduGeçmiş olsun canım. Inşallah düzelir eşin
Ama doktoru dinlemesi de güzel bir şeyDüzeldi canim degerleri normale döndü 5 kiloda verdi ama adamda etki kaldi kafayi bozdusağolasın
Valla benu zamanında dinleseydi bu islere kalmazdiAma doktoru dinlemesi de güzel bir şey
Çoğu kişi dinlemiyor
Afiyet olsunDünden biraz pilav ve patates kalmıştı, bugunde mercimek çorbası yaptım erkenden birde köfte yapacagım
Ah bu erkekler, bizi dinleseler hayat daha güzel olacak amaValla benu zamanında dinleseydi bu islere kalmazdi
Doktorda senn dediğini demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?