- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.181
Ohhh kafan rahatDünden biraz pilav ve patates kalmıştı, bugunde mercimek çorbası yaptım erkenden birde köfte yapacagım
Sagol canım, öyle olabilirdim evetAfiyet olsunyemek oldumu insan ne raht oluyo
Sagol canım, yok kız ne rahatı benm oglan yine kreşten kapmış gelmiş hastalığıOhhh kafan rahat
Afiyet olsun canım.
Yapmak değil düşünmek yoruyor Ne pişirsemmmSelamunaleykum hanımlar.
Ocağınıza düştüm.
Hepimizin en tatlı dertlerinden biri olan, bir türlü karar veremediğimiz "Ne pişirsem?" konusunda birbirimize yardımcı olalım.
~Menülerimizi
~Tariflerimizi
~Malzemelerimizi
~Fikirlerimizi paylaşalım.
Ayyy çok geçmiş olsun.Sagol canım, yok kız ne rahatı benm oglan yine kreşten kapmış gelmiş hastalığı
O zaman tam yerine geldinYapmak değil düşünmek yoruyor Ne pişirsemmm
Seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.yemek yapasim yok valla . pirasa yaparim herhalde bide tavuk sulu corba bide makarna yaparim
Çindeki salgın mı? Daha ulasmadı buraya ama almanyada bir kişide görülmüş. Almanyada biizn sınır komsumuzAyyy çok geçmiş olsun.
Orada da salgın var mı
5 yıldır eşime soruyorum. Sen bilirsin diyor. Takipteyim konuyu o haldeO zaman tam yerine geldin
Gercekten oyle vallaAh bu erkekler, bizi dinleseler hayat daha güzel olacak ama
Ya cok geçmiş olsun canım nesi varSagol canım, öyle olabilirdim evetmalesef gece oglum hastalandı. Bütün gün kıçımın üstüne oturamam artık
Allah korusun, ben Turkiyedeki salgından var mı diye sordum ama inşallah basit bir griptir.Çindeki salgın mı? Daha ulasmadı buraya ama almanyada bir kişide görülmüş. Almanyada biizn sınır komsumuz
Hoşgeldin o zaman. Ben her sabah etiket yapıyorum, istersen seni de etiketleyeyim5 yıldır eşime soruyorum. Sen bilirsin diyor. Takipteyim konuyu o halde
Kız Türkiyede ne salgını var ne kaçırdım acabaAllah korusun, ben Turkiyedeki salgından var mı diye sordum ama inşallah basit bir griptir.
Dün gece öksürük başladı şimdide yeni yeni ateşleniyor hayırlısı bakalım. Sagol canımYa cok geçmiş olsun canım nesi var
Domuz gribi varKız Türkiyede ne salgını var ne kaçırdım acaba
Ay kiyamam canm inşallah tez zamanda iyileşirDün gece öksürük başladı şimdide yeni yeni ateşleniyor hayırlısı bakalım. Sagol canım
Sagol canım, bu arada son 76. Günmüş :) tadını cıkar. Nazlanabildiğin kadar nazlan :) hayırlısı ile kavusun bebeğinizeAy kiyamam canm inşallah tez zamanda iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?