Sagol canım, bu arada son 76. Günmüş :) tadını cıkar. Nazlanabildiğin kadar nazlan :) hayırlısı ile kavusun bebeğinize ❤
Evet az kaldi heyecan korku stres duygularim karmakarışık elimden geleni yapiyom nazlaniyom inşallah canım sağolasın

Belli değil daha, sizinki gibi olacak galiba. Hiç istemediğimiz bir yer için sadace bura olur diyorlar. Halbuki biz orayı yazmamıştık bile.
Aynen biz mersini yazmamiştık illa orası olacak dediler.ama diğer çalışanlar istedikleri yere gittiler.keyfine göre şehir seçtiler.

Dün eşim kıymalî pide yaptırmış Allah affetsin çok kötüydü .dum gece yorgunluktan rahatsızlandım günlerdir aģır işçi gibi oldum.ev temizle ev topla.bir sürüde var .çocuklarda yok.dedim ben bunu yiyemem.midem ağzıMDA zaten .akşam çubuk kraker yemeyi düşünüyorum

Bence haftalık menü listelerimizi hazırlayıp paylaşalım her hafta Cuma günü.. hem hergün ne pişirsem diye düşünmeyiz hem de daha planlı oluruz.

Allah rahmet eylesin, size de sabır versin.
Forumda alış satış kısmından veya profilden yazarsanız daha çok dönüş olur.
Ya da babanızın hayrina babanız gibi hasta olan birine verebilirsiniz.
Çok sağolun verilebilecek olanları zaten dağıttım bunlar daha spesifik malzemeler o yüzden buraya yazmak istedim

Bu sefer de kardeşim grip oldu benden ona geçti galiba. Tavuk suyuna şehriyeli çorba ve fırında beşamel soslu karnabahar yaptım.
Tam hastalik mevsimi
Zaten evde birisi hasta olunca diğerlerine geçmemesi imkansız, kardeşine çok geçmiş olsun canım. Ama senin gibi bir ablası olduğu için çok sansliymis

Tam hastalik mevsimi
Zaten evde birisi hasta olunca diğerlerine geçmemesi imkansız, kardeşine çok geçmiş olsun canım. Ama senin gibi bir ablası olduğu için çok sansliymis

Aslında dikkatli davranıyordum, normalde ilaç kullanmam nişanlım bir şeyler verdi onları kullandım hemen. Ama ben düzeldim ertesi gün kardeşim "Abla boğazlarım yanıyor" diye başladı, sonra burun akıntısı, öksürük. Allahtan ateşi yok.

İyi akşamlar :) biz 3-4 gündür şehir dışındaydık yazamadım. Bugünü yazayım bende kızımla bana balık, eşime kıymalı yumurta, ortaya da salata:
Yaaa ne güzel yapmışsınız.
Bir iki gün de olsa kafa dinlemek harika

Ama söylemezsem içinde kalır, balık duruken yumurta mı yedi eşin

Eczaneden c vitamini alırsanız çabuk toparlar. Hap da olur tylhot da olur suda çözünen tablet de olur. Okullar tatil zaten, güzelce dinlendi mi düzelir inşallah.

Eczaneden c vitamini alırsanız çabuk toparlar. Hap da olur tylhot da olur suda çözünen tablet de olur. Okullar tatil zaten, güzelce dinlendi mi düzelir inşallah.

İlaç verdi nişanlım onları kullanıyor, daha iyi şu an. Teşekkür ederiz, inşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…