- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.201
Evet az kaldi heyecan korku stres duygularim karmakarışıkSagol canım, bu arada son 76. Günmüş :) tadını cıkar. Nazlanabildiğin kadar nazlan :) hayırlısı ile kavusun bebeğinize ❤
5 yıldır eşime soruyorum. Sen bilirsin diyor. Takipteyim konuyu o hO zaman tam yerine geldin
İsterimHoşgeldin o zaman. Ben her sabah etiket yapıyorum, istersen seni de etiketleyeyim
Anladım canım kolay gelsinSağol canım Allah razı olsun inşallah bugün tutucaz gibi
Eşyalı da bakınca biraz daha zor oluyor bulması
Aynen biz mersini yazmamiştık illa orası olacak dediler.ama diğer çalışanlar istedikleri yere gittiler.keyfine göre şehir seçtiler.Belli değil daha, sizinki gibi olacak galiba. Hiç istemediğimiz bir yer için sadace bura olur diyorlar. Halbuki biz orayı yazmamıştık bile.
Eline sağlık canımGünaydın kızlar
Bugün fırında kanat ve patates yapmayı düşünüyorum. Çocuklar için biraz çorba var. Allah bereket versin
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
-Adel-
@Ufukta_bebek
Z zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@minik kalp0753
@beautifulsweet
@BBlair
@Blue_Perii
@Minik meleklerim
@Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@tontriko
@hasbeenandgone
@Lavinya Lavinya
@ladymadyninablasi
Astoria
@Axelia
@Scss94
@beybisi35
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@pembepepe08
@Mozaikleon
@Lices_s
@esmatuna
@-BERCESTE
@Nurca55
Bence haftalık menü listelerimizi hazırlayıp paylaşalım her hafta Cuma günü.. hem hergün ne pişirsem diye düşünmeyiz hem de daha planlı oluruz.
Selamunaleykum hanımlar.
Ocağınıza düştüm.
Hepimizin en tatlı dertlerinden biri olan, bir türlü karar veremediğimiz "Ne pişirsem?" konusunda birbirimize yardımcı olalım.
~Menülerimizi
~Tariflerimizi
~Malzemelerimizi
~Fikirlerimizi paylaşalım.
Selamunaleykum hanımlar.
Ocağınıza düştüm.
Hepimizin en tatlı dertlerinden biri olan, bir türlü karar veremediğimiz "Ne pişirsem?" konusunda birbirimize yardımcı olalım.
~Menülerimizi
~Tariflerimizi
~Malzemelerimizi
~Fikirlerimizi paylaşalım.
Çok sağolun verilebilecek olanları zaten dağıttım bunlar daha spesifik malzemeler o yüzden buraya yazmak istedimAllah rahmet eylesin, size de sabır versin.
Forumda alış satış kısmından veya profilden yazarsanız daha çok dönüş olur.
Ya da babanızın hayrina babanız gibi hasta olan birine verebilirsiniz.
AnladımÇok sağolun verilebilecek olanları zaten dağıttım bunlar daha spesifik malzemeler o yüzden buraya yazmak istedim
Kayınpederin kesesine bereketPırasa pilav yapacaktm kayınbabam aradı balık yaptrcam sizide alim diye canıma minnet dedim (içimden)
Artk pırasa da yarına kaldı
Tam hastalik mevsimiBu sefer de kardeşim grip oldu benden ona geçti galiba.Tavuk suyuna şehriyeli çorba ve fırında beşamel soslu karnabahar yaptım.
Tam hastalik mevsimi
Zaten evde birisi hasta olunca diğerlerine geçmemesi imkansız, kardeşine çok geçmiş olsun canım. Ama senin gibi bir ablası olduğu için çok sansliymis
Yaaa ne güzel yapmışsınız.İyi akşamlar :) biz 3-4 gündür şehir dışındaydık yazamadım. Bugünü yazayım bende kızımla bana balık, eşime kıymalı yumurta, ortaya da salata:
Eczaneden c vitamini alırsanız çabuk toparlar. Hap da olur tylhot da olur suda çözünen tablet de olur. Okullar tatil zaten, güzelce dinlendi mi düzelir inşallah.Aslında dikkatli davranıyordum, normalde ilaç kullanmam nişanlım bir şeyler verdi onları kullandım hemen. Ama ben düzeldim ertesi gün kardeşim "Abla boğazlarım yanıyor" diye başladı, sonra burun akıntısı, öksürük. Allahtan ateşi yok.
Eczaneden c vitamini alırsanız çabuk toparlar. Hap da olur tylhot da olur suda çözünen tablet de olur. Okullar tatil zaten, güzelce dinlendi mi düzelir inşallah.
Sağol cnm bize de iyi geldi gerçekten:)Yaaa ne güzel yapmışsınız.
Bir iki gün de olsa kafa dinlemek harika
Ama söylemezsem içinde kalır, balık duruken yumurta mı yedi eşin
Estağfurullah rica ederim alım sstim dediğiniz konuğa nasıl yazabirim yardımcı olursanız sevinirimAnladım
Inşallah verebilecek birini bulursunuz. Kusura bakmayın yardımcı olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?