- 3 Haziran 2015
- 36.942
- 119.224
- 798
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.421
evet tüm saatimi ona veriyorum yemegimi de geç yapıyorum.. dün akşam 8 de yedik hep ona baktim kontrol ediyorum..Çok geçmiş olsun canım ben senin kızın için işten gelince nasıl uğraş verdiğini biliyorum tabii ki iyi bir annesin.....
En iyisi canım. Benim kızımı görsen 6 yaşında 21 kiloköfte ve pırasa canım. Oğlum pırasayı çok seviyor. Garibim abur cubur yiyemeyince sağlıklı beslenmek zorunda kalıyor mecburiyetten.....
benim kızım 3 yaşında çikolata müptelasi.. artık onu da yememeye başladiEn iyisi canım. Benim kızımı görsen 6 yaşında 21 kilo
Hiçbir şey yediremiyorum. Abur cubur bağımlılık yapıyor
mERHABALARR... nasılsınız...
dün ne güzel balık yaptım kız yemedi yediremiyorum çünkü HASTA
ben iyi anne olamadığımı düşünmeye başladim.
Öyle düşünme canım. İyi anne olmak yemek yedirip güzel giydirmek değil ki. Onu hayata hazırlamak annelik. O yüzden sıkma canını. Ama yanlış anlamazsan sana bir şey söyleyeceğim. Senin psikolojik destek alman lazım. Yazdıklarından çok mutsuz olduğunu anlıyorum. Sen mutlu ol ki evladin da mutlu olsun.evet tüm saatimi ona veriyorum yemegimi de geç yapıyorum.. dün akşam 8 de yedik hep ona baktim kontrol ediyorum..
hasta bide hiç bişey de yemiyor
bana çok yetersiz geliyor.. sıkılıp halaya gitmek istiyor..
baya bşey..
telefondan yapboz şekilleri indirdim.. oynuyor
telefonu ona vermek bile zoruma gidiyor bu bi anneye yakışmadığımı düşünüyorum.
Çok haklısın canım ama biz de insanız napalım....Telefon vermemeye çalışmalısın canım alışınca başa çıkılmıyor. Yapbozun kendisini yapsın.evet tüm saatimi ona veriyorum yemegimi de geç yapıyorum.. dün akşam 8 de yedik hep ona baktim kontrol ediyorum..
hasta bide hiç bişey de yemiyor
bana çok yetersiz geliyor.. sıkılıp halaya gitmek istiyor..
baya bşey..
telefondan yapboz şekilleri indirdim.. oynuyor
telefonu ona vermek bile zoruma gidiyor bu bi anneye yakışmadığımı düşünüyorum.
Bence yarim gün de olsa kreşe gönder. Kreşte göre göre öğreniyor.benim kızım 3 yaşında çikolata müptelasi.. artık onu da yememeye başladi
evet mutsuzum.. hiç mutlu olamiyorum...bilmiyoruum...Öyle düşünme canım. İyi anne olmak yemek yedirip güzel giydirmek değil ki. Onu hayata hazırlamak annelik. O yüzden sıkma canını. Ama yanlış anlamazsan sana bir şey söyleyeceğim. Senin psikolojik destek alman lazım. Yazdıklarından çok mutsuz olduğunu anlıyorum. Sen mutlu ol ki evladin da mutlu olsun.
Beraber çift terapisi alsanız keşke. Kaç yaşındasın ki daha, bu şekilde ömür geçmez.evet mutsuzum.. hiç mutlu olamiyorum...bilmiyoruum...
eşimden kaynaklı.. manipule edildiğimi düşünmeye başladim..
eşimin aileme nefreti .. kini benim daha çok zoruma gidiyor bunlari bile alttan aldim aldikça taşiyamiyorum artık...
gri bir hayatimdayim şu an.
31 yaşındayim bilmiyorum ..Beraber çift terapisi alsanız keşke. Kaç yaşındasın ki daha, bu şekilde ömür geçmez.
Haspaya bak sen. Sevmezse sevmesin. Gitmezse de gitmesin. Çok fazla takıyorsun.31 yaşındayim bilmiyorum ..
tatil lazim biraz.. terapisi degil sorunlari bi oturup konuşarak çözülür..
ama ben kaç defa dedim..onlar ailem kin nefret edemezsin diye ederim diyor.. gitmek de istemiyor. ne yapayım.. ben üzülüyorum tabi
Hasta olduğun için mi yoksa başka bir şey mi varMerhaba kızlar, hiç iyi değilim ama yemek yapacagım mecbur :)
Akşama domates soslu spagetti, fırında somon, barbunyalıı yeşil salata yapacagım.
Kuru fasulye pilav düşünüyorum herkesin ellerine sağlıkGünaydın kızlar. Dün kızım durmadığı için eşim geldikten sonra ekmek arası köfte yaptım. Dün yapmak istediğim paziyi bugün yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
@O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
1 1mirac
@Blue0Pink
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Hiç somon yememistim harika birşey mis şimdi yazdığını görünce aklıma geldi fırında harika oldu gerçekten ellerine sağlıkMerhaba kızlar, hiç iyi değilim ama yemek yapacagım mecbur :)
Akşama domates soslu spagetti, fırında somon, barbunyalıı yeşil salata yapacagım.
Ben hastayım, hemde geceden beri canım sıkıldı. Geçen akşam Türkiyeye gelmek için biletimi aldık ve bu sene BELKİ eve tasınabiliriz. Kaynanamlar biz sizin için gitmiyoruz para lazım olacak siz gidiyorsunuz felan diye zırvalamışkar eşime.. Bir belki için niye ailemi görmeyeyim ki bana birşey demediler ama eşime söylenmeleri canımı sıktı sizde gidin ben gitmeyin demiyorum ki. Yada bogazınıza yapışmadım para verin eve çıkacağız diye..Hasta olduğun için mi yoksa başka bir şey mi var
Çok lezzetli gerçekten. Ben kızartmasını da çok severim ama fırında soslu yapıcam cocuklara afiyet olsun canım sizedeHiç somon yememistim harika birşey mis şimdi yazdığını görünce aklıma geldi fırında harika oldu gerçekten ellerine sağlık
Kız Bebişlerden mi sofra kuramıyorsun yoksa canın yemek mi istemiyorBi mercimek çorbası yaparsam sükredicem çocuklara. Eşim gelince ekmek arasi yeriz. Zaten yaptığım yemeği tabağa koyup bi sofra kurup yiyemediğim için hicbişey yapasım yok
Canım kayınvalidenle mi yaşıyorsun boşver bence gitmekten vazgeçme hem taşınma olayı olursa sonraki zaman sıkıntılı olursun hiç gelemezsin canını da sıkma boşverBen hastayım, hemde geceden beri canım sıkıldı. Geçen akşam Türkiyeye gelmek için biletimi aldık ve bu sene BELKİ eve tasınabiliriz. Kaynanamlar biz sizin için gitmiyoruz para lazım olacak siz gidiyorsunuz felan diye zırvalamışkar eşime.. Bir belki için niye ailemi görmeyeyim ki bana birşey demediler ama eşime söylenmeleri canımı sıktı sizde gidin ben gitmeyin demiyorum ki. Yada bogazınıza yapışmadım para verin eve çıkacağız diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?