- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.461
Listende ne vardıne pişirecegimi karar veremedim.
Mmm afiyet olsun ne severimGünaydın hanımlar. Nasılsınız
benim uykum var.her neyse, konumuz bu değil
Bugün ayran çorbası, nohut ve pilav yapacağım inşallah.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Ellerine sağlık canım. Ayran çorbası Yayla corbasınin tanesizimi oluyor merak ettim.bende bugün temizlik yapıyorum. Dünden mantar sotem var. Sabah tavuk haşladım tavuklu şehriye çorbası yapacamGünaydın hanımlar. Nasılsınız
benim uykum var.her neyse, konumuz bu değil
Bugün ayran çorbası, nohut ve pilav yapacağım inşallah.
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Allah yardımcınız olsun. Uyuyamaman çok normal. Elden bir şey gelmiyor kiben ispanak yemegi yapicim ayrica benimde cok uykum varr
Kolay gelsin canım.Ellerine sağlık canım. Ayran çorbası Yayla corbasınin tanesizimi oluyor merak ettim.bende bugün temizlik yapıyorum. Dünden mantar sotem var. Sabah tavuk haşladım tavuklu şehriye çorbası yapacam
Uyuyamadık ki yineben ispanak yemegi yapicim ayrica benimde cok uykum varr
Madem seviyorsun sen de yapMmm afiyet olsun ne severim. Bizim menü daha belli değil....
Dün sokaktaydik valla tüm mahalleGeçmiş olsun canım yaaa
Hastanedeyiz anneme tost alıyorum kantinden karnım aç her yer misssler gibi yemek kokuyor....Madem seviyorsun sen de yap
aynen valla yatakta kalp atisimdan artik deprem oluyo saniyorum yaUyuyamadık ki yine
Geçmiş olsun canım. Ne oldu?Hastanedeyiz anneme tost alıyorum kantinden karnım aç her yer misssler gibi yemek kokuyor....
Dün sokaktaydik valla tüm mahallehala başım ağrıyor uykusuzluktan 5 e 6 ya kadar uyumadım uyuyakalmisim sonra tabi okul için uyandım
Ne desem bilemedim kiaynen valla yatakta kalp atisimdan artik deprem oluyo saniyorum ya
Kontrol canım yavaş ilerleyen bir tür kanseri var takip ettirmem gerekiyorGeçmiş olsun canım. Ne oldu?
Yaaa, bilmiyordum. Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızKontrol canım yavaş ilerleyen bir tür kanseri var takip ettirmem gerekiyor
İnşallah canımYaaa, bilmiyordum. Allah yardımcınız olsun canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?