Yok kız ayrıyım çok şükür. Gidicem tabi banane anam babam ölüyorum hasretlerinden

Bi mercimek çorbası yaparsam sükredicem çocuklara. Eşim gelince ekmek arasi yeriz. Zaten yaptığım yemeği tabağa koyup bi sofra kurup yiyemediğim için hicbişey yapasım yok
Yemek yapmaya çalışıyorum, geldi poposuyla ittiriyor. Elindeki bırak diye. Bırakmayınca da fizahi kopardı

Kizlar haslanmis tavuk gogus eti var didiklenmjs onu daha lezzetli baharatli hale getirmek istiyorum doner gbi olurmu Kmsl Hnd ozellikle sana soruyorum tavuk ustasi
Karabiber, pul biber, reyhan ve tuz ile tavada bir iki döndür, biraz da patates kızart veya haşla. Onları lavasa sar. Istersen ketçap mayonez marul, havuç, tursu koyabilirsin

Kizlar haslanmis tavuk gogus eti var didiklenmjs onu daha lezzetli baharatli hale getirmek istiyorum doner gbi olurmu Kmsl Hnd ozellikle sana soruyorum tavuk ustasi
Canım tavaya biraz tereyağ koy tozbiber tuz karabiber kat kimyonlu ben çok yakıştırıyorum tavuğa az biraz tavada çevir yanına patates filan kızart marul domates Lavaşa sar çok güzel olur afiyet olsun

bebişler yuzunden canım hele 9 aylık olan varya resmen hayatımı durdurdu. Aglaya zırlaya az bişey patatesi zor kızarttım. Sürekli aglıyor cevreye oyuncağa filan hic ilgisi yok cocugun. Ölmek istiyorum artik ya

Bilmiyorum ki
Köpek dişleri çıkıyor galiba ondan ağlıyor. Büyük kızımın dişi çıkmış çıkmamış hiç anlamadım
Karabiber, pul biber, reyhan ve tuz ile tavada bir iki döndür, biraz da patates kızart veya haşla. Onları lavasa sar. Istersen ketçap mayonez marul, havuç, tursu koyabilirsin
Canım tavaya biraz tereyağ koy tozbiber tuz karabiber kat kimyonlu ben çok yakıştırıyorum tavuğa az biraz tavada çevir yanına patates filan kızart marul domates Lavaşa sar çok güzel olur afiyet olsun
Tesekkur ederim kizlar fikrimi degistirdim tavuk ve yufkayla islama yapacagim bilirmisiniz bilmemde buzluktan yufka cikardim

bebişler yuzunden canım hele 9 aylık olan varya resmen hayatımı durdurdu. Aglaya zırlaya az bişey patatesi zor kızarttım. Sürekli aglıyor cevreye oyuncağa filan hic ilgisi yok cocugun. Ölmek istiyorum artik ya
Seni çok iyi anlıyorum.
Doğumun nasıl geçti peki

Afiyet olsun canım.
Pazarda bulamadın mı balık
Yok canım yaaaa batnın başlığı istiyordum o da yoktu
Yaa canım benim öyle söyleme ye ki çok ağlıyor diş mi acaba başka bir yeri mi ağrıyor enfeksiyon kum dökme filan olabilir yakın zamana götürdün mü doktora
Tesekkur ederim kizlar fikrimi degistirdim tavuk ve yufkayla islama yapacagim bilirmisiniz bilmemde buzluktan yufka cikardim
Afiyet olsun canım bilmiyorum nasıl bişey tavuklu ve ben. Bilmiyorummm

İyi akşamlar kızlar, benim bir sorunum var da burada becerikli hanımlar var gördüğüm kadarıyla o yüzden buraya sorayım dedim. arkadaşım gelecek de kahvaltıya börek yapacağım ama sabah erken bir isim var o yüzden akşamdan yapayım diyorum. Akşam yaparsam, akşamdan sabaha kadar buzdolabında dursa olur mu yoksa buzluğa mı koymam gerekir?

Yok canım hiç bişey olmaz hatta sosunu sabaha daha güzel çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…