- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.441
Yok kız ayrıyım çok şükür. Gidicem tabi banane anam babam ölüyorum hasretlerindenKız Bebişlerden mi sofra kuramıyorsun yoksa canın yemek mi istemiyor
Canım kayınvalidenle mi yaşıyorsun boşver bence gitmekten vazgeçme hem taşınma olayı olursa sonraki zaman sıkıntılı olursun hiç gelemezsin canını da sıkma boşver
Mantar sote yaptım.herkese afiyetler olsunGünaydın kızlar. Dün kızım durmadığı için eşim geldikten sonra ekmek arası köfte yaptım. Dün yapmak istediğim paziyi bugün yapacağım inşallah.
Kmsl Hnd
O1deren87
C Cay6
-Adel-
U Ufukta_bebek
Z zeLina
1 1mirac
Blue0Pink
BBlair
Blue_Peri
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
Astoria
Night owl
Scss94
morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Aa neden agliyor cnmBen hala yemek falan yapamadım
Çünkü küçük kızım sabahtan beri ağlıyor
Teşekkür ederiz canım. Senin de ellerine sağlıkKuru fasulye pilav düşünüyorum herkesin ellerine sağlık
Yemek yapmaya çalışıyorum, geldi poposuyla ittiriyor. Elindeki bırak diye. Bırakmayınca da fizahi kopardıBi mercimek çorbası yaparsam sükredicem çocuklara. Eşim gelince ekmek arasi yeriz. Zaten yaptığım yemeği tabağa koyup bi sofra kurup yiyemediğim için hicbişey yapasım yok
Bilmiyorum kiAa neden agliyor cnm
Karabiber, pul biber, reyhan ve tuz ile tavada bir iki döndür, biraz da patates kızart veya haşla. Onları lavasa sar. Istersen ketçap mayonez marul, havuç, tursu koyabilirsinKizlar haslanmis tavuk gogus eti var didiklenmjs onu daha lezzetli baharatli hale getirmek istiyorum doner gbi olurmuKmsl Hnd ozellikle sana soruyorum tavuk ustasi
Canım tavaya biraz tereyağ koy tozbiber tuz karabiber kat kimyonlu ben çok yakıştırıyorum tavuğa az biraz tavada çevir yanına patates filan kızart marul domates Lavaşa sar çok güzel olur afiyet olsunKizlar haslanmis tavuk gogus eti var didiklenmjs onu daha lezzetli baharatli hale getirmek istiyorum doner gbi olurmuKmsl Hnd ozellikle sana soruyorum tavuk ustasi
Afiyet olsun canım.Kızlar menümü değiştirdim
Yoğurt çorbası
Tavuklu tereyağlı bulgur pilavı
Brokoli haşladım sosladım
bebişler yuzunden canım hele 9 aylık olan varya resmen hayatımı durdurdu. Aglaya zırlaya az bişey patatesi zor kızarttım. Sürekli aglıyor cevreye oyuncağa filan hic ilgisi yok cocugun. Ölmek istiyorum artik yaKız Bebişlerden mi sofra kuramıyorsun yoksa canın yemek mi istemiyor
Canım kayınvalidenle mi yaşıyorsun boşver bence gitmekten vazgeçme hem taşınma olayı olursa sonraki zaman sıkıntılı olursun hiç gelemezsin canını da sıkma boşver
Bilmiyorum ki
Köpek dişleri çıkıyor galiba ondan ağlıyor. Büyük kızımın dişi çıkmış çıkmamış hiç anlamadım
Karabiber, pul biber, reyhan ve tuz ile tavada bir iki döndür, biraz da patates kızart veya haşla. Onları lavasa sar. Istersen ketçap mayonez marul, havuç, tursu koyabilirsin
Tesekkur ederim kizlar fikrimi degistirdim tavuk ve yufkayla islama yapacagim bilirmisiniz bilmemde buzluktan yufka cikardimCanım tavaya biraz tereyağ koy tozbiber tuz karabiber kat kimyonlu ben çok yakıştırıyorum tavuğa az biraz tavada çevir yanına patates filan kızart marul domates Lavaşa sar çok güzel olur afiyet olsun
Seni çok iyi anlıyorum.bebişler yuzunden canım hele 9 aylık olan varya resmen hayatımı durdurdu. Aglaya zırlaya az bişey patatesi zor kızarttım. Sürekli aglıyor cevreye oyuncağa filan hic ilgisi yok cocugun. Ölmek istiyorum artik ya
Yok canım yaaaa batnın başlığı istiyordum o da yoktuAfiyet olsun canım.
Pazarda bulamadın mı balık
Yaa canım benim öyle söyleme ye ki çok ağlıyor diş mi acaba başka bir yeri mi ağrıyor enfeksiyon kum dökme filan olabilir yakın zamana götürdün mü doktorabebişler yuzunden canım hele 9 aylık olan varya resmen hayatımı durdurdu. Aglaya zırlaya az bişey patatesi zor kızarttım. Sürekli aglıyor cevreye oyuncağa filan hic ilgisi yok cocugun. Ölmek istiyorum artik ya
Afiyet olsun canım bilmiyorum nasıl bişey tavuklu ve ben. BilmiyorummmTesekkur ederim kizlar fikrimi degistirdim tavuk ve yufkayla islama yapacagim bilirmisiniz bilmemde buzluktan yufka cikardim
Yok canım hiç bişey olmaz hatta sosunu sabaha daha güzel çekerİyi akşamlar kızlar, benim bir sorunum var da burada becerikli hanımlar var gördüğüm kadarıylao yüzden buraya sorayım dedim. arkadaşım gelecek de kahvaltıya börek yapacağım ama sabah erken bir isim var o yüzden akşamdan yapayım diyorum. Akşam yaparsam, akşamdan sabaha kadar buzdolabında dursa olur mu yoksa buzluğa mı koymam gerekir?
Teşekkürler cevap içinYok canım hiç bişey olmaz hatta sosunu sabaha daha güzel çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?