- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.521
Afiyet olsun canımSelam kizlar benim karnibahar ve tel sehriye pilavim var firin sutlac yapacagim belki bide corba yaparim kolay gelsm hepinize
Ayyyyy çok geçmiş olsun canım yaaaaaBanyoda kaydım düştüm, bacağım çok fena
Teşekkür ederim canım. Görünmez kaza işte demek isterdim ama banyo bariz ıslaktı. Acele de edinceGecmis olsunFeslegen Kokulu Nane
Cocuklu bi anneysen acele etmemek elde degil dimi ... bi defa kizimi yikamistim tam banyo kapisindan kizimi ciksrdim kendim boylu boyunca dusmustum gecen sene ..Teşekkür ederim canım. Görünmez kaza işte demek isterdim ama banyo bariz ıslaktı. Acele de edince
Allah beterinden korusunCocuklu bi anneysen acele etmemek elde degil dimi ... bi defa kizimi yikamistim tam banyo kapisindan kizimi ciksrdim kendim boylu boyunca dusmustum gecen sene ..
Ayyyy benim kızda öyle yaaaaa bütün odaların kapıları kapalı oturuyoruz yoksa saldırıyor her yereAllah beterinden korusun
Aynı dediğin gibi oldu, bebiş banyoya dalıyor, kapıyı kapatınca da basıyor çığlığı. Hemen girip cikayim dedim , düştüm işte
Diğer adı gobitPita ekmeği ne ?
Bi değişik kan tahlilleri varmış hemen çıkmazmış canım. Sen nasıl oldun iyi misin şimdi? Ben hep banyolara kaymazlardan koyuyorum canım. Tavsiye ederim.
24 saatlik idrar topluyoruz yarın hastaneye götürücem o zaman söylücekler ne zaman çıkacağını. Önümüzdeki hafta bi gün işe gitmeden hocaya uğrayacağım. O zaman söyleyecek sonuçlar nasıl tedavi ne filan. Ben de yoğun çalışıyorum ya. Annemin tedavisini takip edemiyorum istediğim gibi. Bu izni de sırf bu yüzden aldım. inşallah sıkıntı olmaz canım....
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar. Bende dünden beri benim bebekle uğraşıyorum. Bu kış herkese kötü geldi sanırım.Inşallah olmaz canım
Ben de kas gevşetici krem sürdüm. Ama durdukça diğer yerlerim de ağrımaya başladı.
Sağol canım benim herkese iyi dilekleri için teşekkür ederimİkinize de çok geçmiş olsun kızlar. Bende dünden beri benim bebekle uğraşıyorum. Bu kış herkese kötü geldi sanırım. ☹
Aaaaa gećmiş olsun feslegenim. İnşallah iyisindir. Varmı bi sıkıntıBanyoda kaydım düştüm, bacağım çok fena
Teşekkür ederim canım. Yürürken ağrıyorAaaaa gećmiş olsun feslegenim. İnşallah iyisindir. Varmı bi sıkıntı
Gećmiş olsun canım dikkatli ol☺Teşekkür ederim canım. Yürürken ağrıyor
Çok sağ ol canım. Aceleyle iş yapınca işteGećmiş olsun canım dikkatli ol☺
Çocuklu olunca öyle oluyo. Herşey koştur koştur. NapacanÇok sağ ol canım. Aceleyle iş yapınca işte
Yani iki saatte ancak bu kadar olur. Da niye geç haber vermiş.Eşim saat 3 te haber verdi arkadaşım yemeğe gelecek diye
Et sote
Pirinç pilavı
Mercimek çorba
Salata
Ayran
En acelesinden bu oldu
Feslegen Kokulu Nane geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Ellerine sağlık canım. Dünden sonra bu menü sana çok kolay gelmiştir.Bugünün menüsü
Kıymalı makarna
Karnabahar graten
Cacık
Turşu
Dünden de tatlım var yeter bugünlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?