Teşekkür ederim canım. Görünmez kaza işte demek isterdim ama banyo bariz ıslaktı. Acele de edince
Cocuklu bi anneysen acele etmemek elde degil dimi ... bi defa kizimi yikamistim tam banyo kapisindan kizimi ciksrdim kendim boylu boyunca dusmustum gecen sene ..

Cocuklu bi anneysen acele etmemek elde degil dimi ... bi defa kizimi yikamistim tam banyo kapisindan kizimi ciksrdim kendim boylu boyunca dusmustum gecen sene ..
Allah beterinden korusun
Aynı dediğin gibi oldu, bebiş banyoya dalıyor, kapıyı kapatınca da basıyor çığlığı. Hemen girip cikayim dedim , düştüm işte

Allah beterinden korusun
Aynı dediğin gibi oldu, bebiş banyoya dalıyor, kapıyı kapatınca da basıyor çığlığı. Hemen girip cikayim dedim , düştüm işte
Ayyyy benim kızda öyle yaaaaa bütün odaların kapıları kapalı oturuyoruz yoksa saldırıyor her yere

Selam kızlar sebzeli karnabahar yapıyorum. Birazda yoğurt çorbam var.
Yarına da misafirim gelecek arabaşı yapacağız beraber. Buzluktan börek çıkartacağım. Çayın yanına ıslak kek yapacağım. Bir çeşit yemek daha yapmam gerek onu bulamadım. Salata turşu falan olacak.

Feslegen Kokulu Nane geçmiş olsun cnm.

Inşallah olmaz canım
Ben de kas gevşetici krem sürdüm. Ama durdukça diğer yerlerim de ağrımaya başladı.
İkinize de çok geçmiş olsun kızlar. Bende dünden beri benim bebekle uğraşıyorum. Bu kış herkese kötü geldi sanırım.

Eşim saat 3 te haber verdi arkadaşım yemeğe gelecek diye

Et sote
Pirinç pilavı
Mercimek çorba
Salata
Ayran

En acelesinden bu oldu

Feslegen Kokulu Nane geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
Yani iki saatte ancak bu kadar olur. Da niye geç haber vermiş.
Teşekkür ederim canım. Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…