Azicik aci kendineee kizzz herkese ayri ayri yemek yapilmaz evde ne piserse onu yesinler yaa yazik maddi manevi sana da a...

Kız toparlayabildin mi bari
Dünyanın bulaşıcı çıkmıştır kız

Azicik aci kendineee kizzz herkese ayri ayri yemek yapilmaz evde ne piserse onu yesinler yaa yazik maddi manevi sana da a...
Aman canım yaaa yesinler de yaparım
Kız toparlayabildin mi bari
Dünyanın bulaşıcı çıkmıştır kız
He kız topladım makina yıkandı boşalttım mutfakta sıfır bulaşık varken eşim acıkmış haşlanmış yumurta istedi şimdi onu yapıyorum

canim bizim bina yeni 5 yillik ama ne kadar güvenli olsada insan tedirgin uyuyo yani ülkemiz adina da öyle felaketler bi bitmiyo vandaki olan felaket olay bu sene cok agir geldi bana halbu ki daha 2. ayina yeni girdik bitse gitse artik su yil

Domates soslu makrna düşünüyorum.spagetti de olabilir. Peynirde rendelicem kendime ve isteyene.salata yoğurt Turp. Bugünde böyle gecsin

Afiyet olsun canım.
Sonuçlar çıktı mı?
Bi değişik kan tahlilleri varmış hemen çıkmazmış canım. Sen nasıl oldun iyi misin şimdi? Ben hep banyolara kaymazlardan koyuyorum canım. Tavsiye ederim.
24 saatlik idrar topluyoruz yarın hastaneye götürücem o zaman söylücekler ne zaman çıkacağını. Önümüzdeki hafta bi gün işe gitmeden hocaya uğrayacağım. O zaman söyleyecek sonuçlar nasıl tedavi ne filan. Ben de yoğun çalışıyorum ya. Annemin tedavisini takip edemiyorum istediğim gibi. Bu izni de sırf bu yüzden aldım. inşallah sıkıntı olmaz canım. ...

Inşallah olmaz canım
Ben de kas gevşetici krem sürdüm. Ama durdukça diğer yerlerim de ağrımaya başladı.

Geçmiş olsun canım inşallahhh bi sıkıntı çıkmaz
Inşallah olmaz canım
Ben de kas gevşetici krem sürdüm. Ama durdukça diğer yerlerim de ağrımaya başladı.
Kızzzz ne oldu kaçırdım ben herhalde olayı bişey mi oldu geçmiş olsun

Inşallah olmaz canım
Çok geçmiş olsun. Hareket ederken kemikte ağrı yoksa kırık değildir diyorlar. Kasların ağrısı bir kaç gün sürüyor ( benim de var banyoda düşmüşlüğüm ordan biliyorum) kırıktan şüphelenmiyorsan ağrın geçmezse bi kaç güne doktora gidersin diye düşünüyorum . Sen kendini daha iyi bilirsin tabii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…