- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.481
Nasıl oldun canım ? Oğlusun da iyi mi?Dün akşam oglum poğaça istemişti, akşam yaptık. Bugunde yanına patates salatası yaparım cayla birlikte yeriz. :)
Dün sokaktaydik valla tüm mahallehala başım ağrıyor uykusuzluktan 5 e 6 ya kadar uyumadım uyuyakalmisim sonra tabi okul için uyandım
ev saglam mi bilemiyorum ki canim kul yapimi sonucta insan korkuyoNe desem bilemedim ki
Oturduğunuz evler sağlam mı?
Acil deprem çantası hazırlayın. Battaniye kalın hırka, yiyecek, su falan koyun. Sabaha kadar soğukta aç susuz .. Allah yardımcınız olsun kızlar.
Bende yayla çorbasını aşurelik buğday dan yaparım genel de.seninki farkliymiş amaKolay gelsin canım.
Ayran çorbasının içinde aşurelik buğday olur den olarak. Bir de aşotu diye bir ot var. Kişniş deniyor. Onu kıyıyoruz, bir de minik minik köfteler olur içinde
Biz bir gittik geldik böyle sağa sola ilcedeyim zaten bendeev saglam mi bilemiyorum ki canim kul yapimi sonucta insan korkuyobiz hic cikmadik disariya ilcelerde daha siddetli oluyo allah korusun herkesi
10 yıllık evim hiç billmiyorim sağlam mi müteahhidin ilk işçiliği ondan korkuyorumNe desem bilemedim ki
Oturduğunuz evler sağlam mı?
Acil deprem çantası hazırlayın. Battaniye kalın hırka, yiyecek, su falan koyun. Sabaha kadar soğukta aç susuz .. Allah yardımcınız olsun kızlar.
Öf çok kötü bi duygu ya.98de adanada büyük bi deprem olmuştu. Çok etkilenmistik. çok korkardim. Her köpek havlamasi nda deprem olacak sanardım. Allahım kimseye yaşatmasın.aynen valla yatakta kalp atisimdan artik deprem oluyo saniyorum ya
Rabbim şifa versin canımİnşallah canımDua beklerim....
ay allah korusun yaBiz bir gittik geldik böyle sağa sola ilcedeyim zaten bende
10 yıllık evim hiç billmiyorim sağlam mi müteahhidin ilk işçiliği ondan korkuyorum
Çok şükür daha daha iyiyiz canımNasıl oldun canım ? Oğlusun da iyi mi?
amin canım ilk basta ki telasim korkum gecti ama yinede tedirgin yatip kalkiyoruzÖf çok kötü bi duygu ya.98de adanada büyük bi deprem olmuştu. Çok etkilenmistik. çok korkardim. Her köpek havlamasi nda deprem olacak sanardım. Allahım kimseye yaşatmasın.
Sağol canım benim. En son eylülde gitmişiz Eylül sonuçları iyi çıktı. Bu sonuçlar da önümüzdeki hafta çıkacakRabbim şifa versin canım
Benimde dun kizim kisir istedi aksamdan da kek yapmistim cay demledik yedik cok minnos oluyorlar yaaDün akşam oglum poğaça istemişti, akşam yaptık. Bugunde yanına patates salatası yaparım cayla birlikte yeriz. :)
Doğumum da bütün sancımı evde çektim canım sancılarda kolaydı. 9 cm açılmam olmuştu hastaneye vardığımda ama sonuncular kıvrandırıyodu baya .. doktor büyük ihtimal yalancı sancıdır çok sakinsin nst de anlarız dedi, bakınca kadın şok geçirdi millet tuhaf tuhaf suratıma bakınıyor devlet hastanesi ya. herkes panik ben daha üstümü giyiyorum doktor kızdı doğumhaneye gidiyoruz zaten çıkacak onlar diye, olsun dedim topuklu ayakkabıma kadar giydim tekrarSeni çok iyi anlıyorum.
Doğumun nasıl geçti peki
Yakın zamanda götürmedim ama götürücem canimYok canım yaaaa batnın başlığı istiyordum o da yoktu
Yaa canım benim öyle söyleme ye ki çok ağlıyor diş mi acaba başka bir yeri mi ağrıyor enfeksiyon kum dökme filan olabilir yakın zamana götürdün mü doktora
Afiyet olsun canım bilmiyorum nasıl bişey tavuklu ve ben. Bilmiyorummm
İnşallah bu sonuçlar da iyi çıkarSağol canım benim. En son eylülde gitmişiz Eylül sonuçları iyi çıktı. Bu sonuçlar da önümüzdeki hafta çıkacak
Yöresel bir çorba. Hatta peynir altı suyu varya ondan yapılır.Bende yayla çorbasını aşurelik buğday dan yaparım genel de.seninki farkliymiş ama
Biz bir gittik geldik böyle sağa sola ilcedeyim zaten bende
10 yıllık evim hiç billmiyorim sağlam mi müteahhidin ilk işçiliği ondan korkuyorum
Kızlar o zaman tedbirinizi alın takdiri Allah'a bırakın. Sağlamlığından emin olduğunuz bir eve taşının veya belediyeye başvurun binanın sağlamlığını test etsinler.ev saglam mi bilemiyorum ki canim kul yapimi sonucta insan korkuyobiz hic cikmadik disariya ilcelerde daha siddetli oluyo allah korusun herkesi
Maşallah ne güzel.Doğumum da bütün sancımı evde çektim canım sancılarda kolaydı. 9 cm açılmam olmuştu hastaneye vardığımda ama sonuncular kıvrandırıyodu baya .. doktor büyük ihtimal yalancı sancıdır çok sakinsin nst de anlarız dedi, bakınca kadın şok geçirdi millet tuhaf tuhaf suratıma bakınıyor devlet hastanesi ya. herkes panik ben daha üstümü giyiyorum doktor kızdı doğumhaneye gidiyoruz zaten çıkacak onlar diye, olsun dedim topuklu ayakkabıma kadar giydim tekrarsonra çıktık zaten ne olduğunu anlamadım cabucak doğumum oldu ertesi gün evi süpürüp sildim hiç doğum yapmamış gibiydim öncesi de sonrasıda cok rahatti
Senin normal miydi? Sezeryan mi?
Ellerine sağlık canım.Ben aksam mutfakta is guc yaparken dedm karnibaharimi pisireyim pisirdim de cok iyi oldu .
Aksama da salata ve makarna dusunuyorum yanina
Valla aynen. Afiyet olsun.Benimde dun kizim kisir istedi aksamdan da kek yapmistim cay demledik yedik cok minnos oluyorlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?