Dün sokaktaydik valla tüm mahalle hala başım ağrıyor uykusuzluktan 5 e 6 ya kadar uyumadım uyuyakalmisim sonra tabi okul için uyandım
Ne desem bilemedim ki
Oturduğunuz evler sağlam mı?
Acil deprem çantası hazırlayın. Battaniye kalın hırka, yiyecek, su falan koyun. Sabaha kadar soğukta aç susuz .. Allah yardımcınız olsun kızlar.
ev saglam mi bilemiyorum ki canim kul yapimi sonucta insan korkuyo biz hic cikmadik disariya ilcelerde daha siddetli oluyo allah korusun herkesi

Kolay gelsin canım.
Ayran çorbasının içinde aşurelik buğday olur den olarak. Bir de aşotu diye bir ot var. Kişniş deniyor. Onu kıyıyoruz, bir de minik minik köfteler olur içinde
Bende yayla çorbasını aşurelik buğday dan yaparım genel de.seninki farkliymiş ama

ev saglam mi bilemiyorum ki canim kul yapimi sonucta insan korkuyo biz hic cikmadik disariya ilcelerde daha siddetli oluyo allah korusun herkesi
Biz bir gittik geldik böyle sağa sola ilcedeyim zaten bende
Ne desem bilemedim ki
Oturduğunuz evler sağlam mı?
Acil deprem çantası hazırlayın. Battaniye kalın hırka, yiyecek, su falan koyun. Sabaha kadar soğukta aç susuz .. Allah yardımcınız olsun kızlar.
10 yıllık evim hiç billmiyorim sağlam mi müteahhidin ilk işçiliği ondan korkuyorum

Öf çok kötü bi duygu ya.98de adanada büyük bi deprem olmuştu. Çok etkilenmistik. çok korkardim. Her köpek havlamasi nda deprem olacak sanardım. Allahım kimseye yaşatmasın.
amin canım ilk basta ki telasim korkum gecti ama yinede tedirgin yatip kalkiyoruz

Seni çok iyi anlıyorum.
Doğumun nasıl geçti peki
Doğumum da bütün sancımı evde çektim canım sancılarda kolaydı. 9 cm açılmam olmuştu hastaneye vardığımda ama sonuncular kıvrandırıyodu baya .. doktor büyük ihtimal yalancı sancıdır çok sakinsin nst de anlarız dedi, bakınca kadın şok geçirdi millet tuhaf tuhaf suratıma bakınıyor devlet hastanesi ya. herkes panik ben daha üstümü giyiyorum doktor kızdı doğumhaneye gidiyoruz zaten çıkacak onlar diye, olsun dedim topuklu ayakkabıma kadar giydim tekrar sonra çıktık zaten ne olduğunu anlamadım cabucak doğumum oldu ertesi gün evi süpürüp sildim hiç doğum yapmamış gibiydim öncesi de sonrasıda cok rahatti
Senin normal miydi? Sezeryan mi?

Yakın zamanda götürmedim ama götürücem canim ama bugun farkettim üst dişi patlamış sanırım ondan huzursuzluğu 3. Dis geliyor

Bende yayla çorbasını aşurelik buğday dan yaparım genel de.seninki farkliymiş ama
Yöresel bir çorba. Hatta peynir altı suyu varya ondan yapılır.
Biz de yoğurtla yapıyoruz işte.
Biz bir gittik geldik böyle sağa sola ilcedeyim zaten bende

10 yıllık evim hiç billmiyorim sağlam mi müteahhidin ilk işçiliği ondan korkuyorum
Kızlar o zaman tedbirinizi alın takdiri Allah'a bırakın. Sağlamlığından emin olduğunuz bir eve taşının veya belediyeye başvurun binanın sağlamlığını test etsinler.

Maşallah ne güzel.
Benimki sezeryan. Benim kızım odadan cikayim basıyor çığlığı. Biraz araştırdım bebek güvensiz bağlanırsa huysuz oluyormuş.
Doğumunu o yüzden sordum.

Ayyyyy bugün mutfaktan çıkamadım yaaaa

Süt aldım yoğurt mayaladım (küçük kızıma)
Havuçlu büskivili pasta yaptım (büyük kızıma)
Sütlaç yaptım (eşime)

Dünden yoğurt çorbası
Mantarlı tavuk sote
Çıtır tavuk (büyük kızıma)
Mısırlı’ pirinç pilavı
Marul salatası

Yaptım yedik çok şükür şimdi mutfağı toplamak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…