- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.701
İyi gaza geldik demi kızben ne yapacagimi bilmiyorum temizlik yapiyorum hic de canim.bisey yapmak istemiyor belki makarna yaparim
BilmemmmAynen kız. Napcaz böyle
közlenmiş patlıcan çıkarttım buzluktan yemeğini yaptım. Aslında arabası hamuruda olur yanında ama eşim yemiyor kendimede yapasim gelmedi yapmadim.Ellerine sağlık canım. Arabaşının yanına ne yapılır ben de bilmiyorum
Afiyet olsunBilmemmm
közlenmiş patlıcan çıkarttım buzluktan yemeğini yaptım. Aslında arabası hamuruda olur yanında ama eşim yemiyor kendimede yapasim gelmedi yapmadim.
Yat uyu kız bari boşver makarnayı. Çorbaya ekmek bansınlarŞu an nasıl uykum var anlatamam. Birazdan makarna suyu koyarım
Patatesli omlet yp yanınada çay mis gibi kahvaltı yapınBen hala yemek bulamadım. Patates yemeği ve çorba yapayım dedim soganlarim donmus sogansiz ne yapılır ki
Çocuklar var nereye yatıyorumYat uyu kız bari boşver makarnayı. Çorbaya ekmek bansınlar
Bende yatmak istiyorum ya vallaÇocuklar var nereye yatıyorum
Temizlik yapayım dedim, saftım kaydı
Buzluk hayat kurtarır.Buzluktan içliköfte cıkarttım onu kızartcam, birazda mantı varmış kıymalı mantıyı eşimle ogluma yaparım, azıcıkta patatesli mantı kalmış onuda kendime pişirir im artık
Zengin olayım bir ascı, bir dadı bir de temizlik tutacağım. Söz sana da tutacağım.Bende yatmak istiyorum ya valla
Yayla çorbasını soğansız yaparım ben, fırında yelpaze patates yapabilirsin.Ben hala yemek bulamadım. Patates yemeği ve çorba yapayım dedim soganlarim donmus sogansiz ne yapılır ki
Sağol baliiimAfiyet olsun
Yaptım yedik.bul.yîkadım şimdi oturuyorum.gün boyu oturamadım.Bayağı yoğun geçmiş canım.
Yaptın mı yemeğini?
Sabah hazır pizza aldım onu koydum fırına canım....Kızlar bugün kimse yazmadı.
Bildirim gelmedi mi
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
kız mutfagi yaptim sadece bi fenalik geldi üzerime aglamak istiyorum ama niye.İyi gaza geldik demi kız
Ama bittim ben yaaa
Yardım ederler inşaAllah görümcemle eltim servise sağolsunlar yaServisi de kendileri yapsın o zaman
alttaki takvim i gormuyorum da hamile misin dicektimYardım ederler inşaAllah görümcemle eltim servise sağolsunlar ya
Etmek zorundalar yani kuyruk sokumum çok ağrıdıçok durdum ayakta
alttaki takvim i gormuyorum da hamile misin dicektim
Geldi canım geldiGünaydın kızlar. Saat sonra 8.30 da mercimek çorbası yaptımhala kendime inanamıyorum.
Kahvaltıya da menemen yaptım. Eşime ve çocuklara makarna kendime de kinoa pilavı yapacağım. Allah bereket versin
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@BBlair
Blue_Peri
@Minik meleklerim
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
H hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
Begonya2
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
terliksuu
ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?