- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.096
- 128
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.721
Ohhh afiyet olsun bende geçen gün yaptım havuçlu toplardan kzı gitti geldi yediBugün geç kalktım.hemen bi kahvaltı sonra evi temizledim.sonra eşimle ve kızımla markete ordan pazara gittik.şimdi eve geldim telefonu elime aldım.bugün
Bezelye yemeği (havuçlu patatesli)
Bulgur pilavı
Ve havuçlu toplardan yapmak istiyorum.bende böyle kizlar
TeşekkürlerGuvecte et hmmmmmmmm lezzet patlamasıafiyet olsun caanim
Bana yok muZengin olayım bir ascı, bir dadı bir de temizlik tutacağım. Söz sana da tutacağım.
Güzel oluyor amaSabah hazır pizza aldım onu koydum fırına canım....
Kapi cifleyecegi icin aglamak, bilemedimkız mutfagi yaptim sadece bi fenalik geldi üzerime aglamak istiyorum ama niye.
yarin balkonu silecem kapisini cifliycem mutfak kapisini da cifleyim dur terlik ne diyodu cifim cifim cifleyeyim
Kapi cifleyecegi icin aglamak, bilemedim
Çok mu kötü kız
HoşgeldinBen geldim huu huuu
Aksam
Mantar sote, makarna
Kereviz salatasi
Ben de ağlayacağım neredeyse, sor neden? Çocuklar sapıttı biri halıya su, diğeri koltuğa çay döktühic gulecegim yoktu ya. kapi ciflemek icin degil is birakma sebebim aglamak geliyo dedim ciflemek icin aglamadim. aa been hic yakisiyor mu
sakin ol kardesim aman diyimBen de ağlayacağım neredeyse, sor neden? Çocuklar sapıttı biri halıya su, diğeri koltuğa çay döktü
Sinir krizi geçireceğim resmen
Döktükleri için kızmadım, enerji yüklemesi yapmışlar gibi ordan oraya iki saniye durmadılar. Bilhassa babaları geldikten sonra daha da azıyorlar. Birine bakmaya giderken öteki vukuat işliyor.sakin ol kardesim aman diyim
Takvim 1 hafta önden gidiyortakvimde 33 yazıyor
O neyse bende istiyooomAsma yüzünü, hepinize tutacam kız
Sabuur sabuur sabuuur edin canlarrrBen de ağlayacağım neredeyse, sor neden? Çocuklar sapıttı biri halıya su, diğeri koltuğa çay döktü
Sinir krizi geçireceğim resmen
Öyle tabi. Şu 8 10 arası nasıl cebellestigimi anlatamam. Ya da ben mi çok abartıyorum bilmiyorumSabuur sabuur sabuuur edin canlarrr
Cennet analarin altina bosuna diiil yaa
Aksam 8 mi , simdi babada evde oluyo ya cocuklar babalarina kendilerini gostertmek icin yaris ati misali yaramazlik yapiyolarÖyle tabi. Şu 8 10 arası nasıl cebellestigimi anlatamam. Ya da ben mi çok abartıyorum bilmiyorum
Evet canım akşam 8. Eşime diyorum " eve girerken çocuklara oku üfle öyle gir" ama beni dinlemiyorAksam 8 mi , simdi babada evde oluyo ya cocuklar babalarina kendilerini gostertmek icin yaris ati misali yaramazlik yapiyolarolan biz garip analara oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?