Ohhh afiyet olsun bende geçen gün yaptım havuçlu toplardan kzı gitti geldi yedi
Guvecte et hmmmmmmmm lezzet patlamasıafiyet olsun caanim
Teşekkürler

kız mutfagi yaptim sadece bi fenalik geldi üzerime aglamak istiyorum ama niye.
yarin balkonu silecem kapisini cifliycem mutfak kapisini da cifleyim dur terlik ne diyodu cifim cifim cifleyeyim
Kapi cifleyecegi icin aglamak, bilemedim
Çok mu kötü kız

hic gulecegim yoktu ya. kapi ciflemek icin degil is birakma sebebim aglamak geliyo dedim ciflemek icin aglamadim. aa been hic yakisiyor mu
Ben de ağlayacağım neredeyse, sor neden? Çocuklar sapıttı biri halıya su, diğeri koltuğa çay döktü
Sinir krizi geçireceğim resmen

sakin ol kardesim aman diyim
Döktükleri için kızmadım, enerji yüklemesi yapmışlar gibi ordan oraya iki saniye durmadılar. Bilhassa babaları geldikten sonra daha da azıyorlar. Birine bakmaya giderken öteki vukuat işliyor.
Rabbimin gücüne gitmesin, canlarına sağlık versin. Bana da sabır merhamet versin

Öyle tabi. Şu 8 10 arası nasıl cebellestigimi anlatamam. Ya da ben mi çok abartıyorum bilmiyorum
Aksam 8 mi , simdi babada evde oluyo ya cocuklar babalarina kendilerini gostertmek icin yaris ati misali yaramazlik yapiyolar olan biz garip analara oluyo

Aksam 8 mi , simdi babada evde oluyo ya cocuklar babalarina kendilerini gostertmek icin yaris ati misali yaramazlik yapiyolar olan biz garip analara oluyo
Evet canım akşam 8. Eşime diyorum " eve girerken çocuklara oku üfle öyle gir" ama beni dinlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…