Sana ne oldu kız
Bugünlerde herkes böyle nedense
Ay bilmiyorum ki canım ruh gibiyim içimden gülmek konusmak bile gelmiyor zoraki yiyorum filn. anneme braktim pazar gunu cocuklari kuaföre gittim değişiklik yaptım açıldım baya iyi dedim daha iyiyim artık. Ama 1 gün sürdü sonra gene ayni bunalım

Canım ya havalardan bence dışarı çıkamıyoruz evin içinde iş güç yemek derken aynaya bakmaya bile fırsatımız olmuyor çocuk da küçük biraz daha sıkıntı yaşarız ondan sonra büyüdüler mi rahat olur inşallahhhhh

Evet canım yaaa başka şehirlere kar yağıyor soğuğu bize geliyor

Yok sobalı değil klimalıhem klima hem elektrik sobası çalıştırıyoruz ancak ısınıyoruz valla
Başka şehirlere kar yağıyor biz donuyoruz lafina koptum ama üşümenize üzüldüm kız. Allah dışarda kalanlara yardım etsin

Kumsala katılıyorum. Ben de çok bunaldim, çocuklarda bunaldı, enerjimizi atacak yer yok. Hayırlısıyla büyüsünler de

Başka şehirlere kar yağıyor biz donuyoruz lafina koptum ama üşümenize üzüldüm kız. Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Aynen canım yaa bende her fırsatta diyorum rabbim evsizlere yardım etsin kimse zor durumda kalmasın herkesin evladı anası babası hayırlı olsun da kimseleri sokağa bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…