- 3 Haziran 2015
- 36.942
- 119.231
- 798
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.741
Neden canım? Bir şey mi oldu?dün akşam yemek yapmadim..
hiçbişey istemedim.
Sana ne oldu kızBende dün tavuk kızarttım . erişte yaptım. Erişteye hic dokunmadık bile öylece kaldı. Yanına da bezelye yemeği yaparım sanirim. Canım hiçbişey istemiyor
Acıkınca görürüm ben seniAyyyyy buralar da çok soğuk yaaaaaaa
Ben karar vermedim yaaaaa bişey yapmak da gelmiyor içimden karnım tok yaaaa
Ahahahhhh acıkınca ben ben değilimmAcıkınca görürüm ben seni
10 çeşit yaparsın artık
Adana soğukAhahahhhh acıkınca ben ben değilimm
Kız hava çok soğuk ya mutfağa bile gidesim yok
Ay bilmiyorum ki canım ruh gibiyim içimden gülmek konusmak bile gelmiyor zoraki yiyorum filn. anneme braktim pazar gunu cocuklari kuaföre gittim değişiklik yaptım açıldım baya iyi dedim daha iyiyim artık. Ama 1 gün sürdü sonra gene ayni bunalımSana ne oldu kız
Bugünlerde herkes böyle nedense
Evet canım yaaa başka şehirlere kar yağıyor soğuğu bize geliyorAdana soğuk
Ev sobalı mı canım.
Canım ya havalardan bence dışarı çıkamıyoruz evin içinde iş güç yemek derken aynaya bakmaya bile fırsatımız olmuyor çocuk da küçük biraz daha sıkıntı yaşarız ondan sonra büyüdüler mi rahat olur inşallahhhhhAy bilmiyorum ki canım ruh gibiyim içimden gülmek konusmak bile gelmiyor zoraki yiyorum filn. anneme braktim pazar gunu cocuklari kuaföre gittim değişiklik yaptım açıldım baya iyi dedim daha iyiyim artık. Ama 1 gün sürdü sonra gene ayni bunalım
GRİP ATEŞ hastaNeden canım? Bir şey mi oldu?
Başka şehirlere kar yağıyor biz donuyoruz lafina koptum ama üşümenize üzüldüm kız. Allah dışarda kalanlara yardım etsinEvet canım yaaa başka şehirlere kar yağıyor soğuğu bize geliyor
Yok sobalı değil klimalıhem klima hem elektrik sobası çalıştırıyoruz ancak ısınıyoruz valla
Çok geçmiş olsun canım. Doktora gittin miGRİP ATEŞ hasta
gittim 5 kutu ilaç 40 tuttu ama almadim.Çok geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi
Ay bilmiyorum ki canım ruh gibiyim içimden gülmek konusmak bile gelmiyor zoraki yiyorum filn. anneme braktim pazar gunu cocuklari kuaföre gittim değişiklik yaptım açıldım baya iyi dedim daha iyiyim artık. Ama 1 gün sürdü sonra gene ayni bunalım
Kumsala katılıyorum. Ben de çok bunaldim, çocuklarda bunaldı, enerjimizi atacak yer yok. Hayırlısıyla büyüsünler deCanım ya havalardan bence dışarı çıkamıyoruz evin içinde iş güç yemek derken aynaya bakmaya bile fırsatımız olmuyor çocuk da küçük biraz daha sıkıntı yaşarız ondan sonra büyüdüler mi rahat olur inşallahhhhh
Aynen canım yaa bende her fırsatta diyorum rabbim evsizlere yardım etsin kimse zor durumda kalmasın herkesin evladı anası babası hayırlı olsun da kimseleri sokağa bırakmasınBaşka şehirlere kar yağıyor biz donuyoruz lafina koptum ama üşümenize üzüldüm kız. Allah dışarda kalanlara yardım etsin
Açın bir müzik kopun kızlar o zamannnnnn dans dans dansssssssKumsala katılıyorum. Ben de çok bunaldim, çocuklarda bunaldı, enerjimizi atacak yer yok. Hayırlısıyla büyüsünler de
Geçmiş olsun canım ama keşke alsaydın ilaçlarını malum çocuğun da var bulaşmasın hem. Sende de daha rahat atlatırdıngittim 5 kutu ilaç 40 tuttu ama almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?