- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.067
- 598
- 36
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.841
Benim büyük kız da meyve yemiyorrrrYaa meyve var yemiyolar,yemek yeyin diyom burun kiviriyolar ama aclar yani..mecburen boyle bi yonteme basvurdum
Senin aldığın meyveyi ben bir ayda alıyorum,,,,, ama yaz meyvelerini ben çok severim fazla fazla alırım hele yeşil erik çıksa da yesek artık yaaa tuza banıp banıpppppBenimkiler meyve yiyo hemde gece gunduz3kilo elma 3.güne kalmaz. Çerez patlamış mısır bunların üstüne acıkırlar.yani haftada 10 kiloyu aşkın meyve yiyoruzdur.etrafım daki insanlar şaşırıyor ne çok meyve yiyrsunuz diye ama gerçekten öyle
Heyy masallah cok guzel,darisi benim cocuklara insallahBenimkiler meyve yiyo hemde gece gunduz3kilo elma 3.güne kalmaz. Çerez patlamış mısır bunların üstüne acıkırlar.yani haftada 10 kiloyu aşkın meyve yiyoruzdur.etrafım daki insanlar şaşırıyor ne çok meyve yiyrsunuz diye ama gerçekten öyle
Tuzlu suda beklettiniz mi patlicanlariBen dün kilis kebabı yaptim. Bir patlıcan bir kıyma et diziliyor ya ondan. Ama patlicanlarim sert sert olmuştu sizce neden
Ayy cok severriimmm ,disler kamisincaya kadar hemdeSenin aldığın meyveyi ben bir ayda alıyorum,,,,, ama yaz meyvelerini ben çok severim fazla fazla alırım hele yeşil erik çıksa da yesek artık yaaa tuza banıp banıppppp
Hiç söyleme yazarken bile ağzım sulandıAyy cok severriimmm ,disler kamisincaya kadar hemde
Benim ki yemediği şeyleri almaz eveAmin inşallah ama burda suç eşimde para varken herşeyi çok çok alıyor bozukuyor çürüyor yenmeden diyorum ama anlamıyor :/
Ayy canım şalgam çektiOh ohhhh ohhhh ohhhh menüm belli düşünmeyeceğim
Fırında balık
Çorba
Salata
Şalgamm
Kızıma kalsa patates kızartması köfte, eşim de fırında istiyor. Hiç bana soran yokTatlım hayırlı sabahlar.
Köfte yapmışsın ne güzel. Her şeye çok yakışır. Salçalı İzmir Köfte yanına pilav salata Ohhh afiyetler olsun.... Yemeğim yok bugün. Ben de akşamdan kuşbaşı et çıkarmıştım. Sotelemeyi düşünüyorum veya tas kebabı gibi bir şey yapabilirim. Salata bol yesillikli tamamdır. Eşimin de göbeği çıkmaya başladı pilav az veya hiç yapmamaya başladım. Bulgur midesine dokunuyor zaten onu hiç yapmıyorum. Kendime kabak pisirecegim tek kabaktan. Yoğurt pul biber eklerim üzerine de...
Geçmiş olsun inşallah kolay atlatır. Anneciğinin de ellerine sağlık canımBugün çocuğun aşısını yaptırmaya sağlık ocağına geldik. Orasida annemlere çok yakın o yüzden akşam buradayız
Sanırım taşlık yapacaklar..
valla o kadar vaktim yoktu ama daha önce de hic bekletmeeden pisiriyordum ilk defa başıma boyle bi is geldi .Tuzlu suda beklettiniz mi patlicanlari
Aminnnnnnnİnsan arıyor valla, bende iki haftadır evdeyim cocuklar hastaydı felan derken iyi oldu. Darısı basına en kısa zamanda
Afiyet olsun canımBugun ki menüm, dünden çorbam kalmıştı. Yanına peynirli tepsi böreği ve kavurma :)
Teşekkür ederim canım. Size de afiyet olsun.Feslegenim afiyet olsun
Bende az once yaptim
Yazdan buzluga attigim yesil kabak yemegim
Dunden biraz biber dolmam ile patates yahnim var
Aksam yemeginden sonra cocuklar acikiyo (abur cubur acligi) tava boregimi de yapip kenara koydum
Yaaa anneleri nereden vuracaklarını çok iyi biliyorlarAyni benimkiler vallahEve hic abur cubur almayin..3 gun agliyolar 4.gun yiyolar mecbur ,ben boyle bir yontem buldum
Kiz yemiyosa oglanda yemiyo..bu da cok sinir bozucu..kac gunden beri tava boregi,krep ,patates salatasiyla ancak karinlarini doyuruyolar..
Kizim dun aksam diyoki reklamda dido gofretli cikolatanin reklami var..anne yarin aliverde tadina bakayim merak ediyom diyo
İnsulin direnci mi var acaba?Mercimek çorbamı dolapta unutmustum ya dün yine unutmusum.sabah oğluma 2 tost 1 sandviç yaptım çantasına koydum.sabahta cocopops yaptım sütlü içti. Dünkü patates yemeğim bayağı var ana yemek yapmam.daha yeni kalktım kahvaltı bile yapmadım.canım aşırı çikolata abur cubur istiyo.100 grm verdim ya ondandir
Allah yardımcın olsun canımYaa meyve var yemiyolar,yemek yeyin diyom burun kiviriyolar ama aclar yani..mecburen boyle bi yonteme basvurdum
Ellerine sağlık canım. Tam bilmiyorum ama patlıcan mevsimi olmadığı için yani sera patlıcanı olduğu için olabilir miBen dün kilis kebabı yaptim. Bir patlıcan bir kıyma et diziliyor ya ondan. Ama patlicanlarim sert sert olmuştu sizce neden
Adana meydan da bir şalgam dükkanı vardı, tadı hala damağımdaAfiyet olsun. Şalgam da ne güzel gideroğlumda şalgam hastası ya ogün okulda acıkmiş 2 bardak şalgam icmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?