İyi akşamlar:) bizde dün fırında ızgara et yanına salata turşu şalgam suyu vardı.. bugün şehriye çorbası ile fırında yelpaze patates yaptım. Patateslerin yanına biber soğan falan da koydum..
Şimdi de yarın öğle yemeği için mercimek çorbası mantar sote yapıyorum. Sabah işe gitmeden bulgur pilavı da pişiririm. Akşama da onlardan yeriz. Birde eşim süt getirecek Yoğurt yapacağım..

Yelpaze patatesi çok severim
Bütün hepsi için ellerine sağlık canım

Oooh bugun misss gibi arkadaşlarla buluştuk kahvaltı yaptık :) ordan cıkınca da biraz temiz havada dolaştık. Eve dönerken taze balık aldım. Yanınada salata ve mercimek çorbası yaptım :)
Ne güzel yapmışsın
Benim de o kadar ihtiyacım varki
Aylardır doğru dürüst gezip dolaşmaya çıkmadım desem yeridir.

Nee 600 muu cok fazla yaaa

You tubede bi video izledim bir kisiden tam 14 kisiye ayni anda bulasabiliyomus..aman cok dikkat edin..cocuklar,yaslilar,ve bagisi dusuk olanlar cabuk etkileniyormus..bagisikliginizi yuksek tutacak gidalar tuketin
Doğru düzgün ısınmıyoruz bile

Afiyet olsun canım
Bizmde akşam gününüz var sadece çorba yapacam ikramlık lar vs olur onlardan da yeriz doyarız inşaAllah

Tarhana çorbası yapim diyorum bakalım

Afiyet olsun canım
Bizmde akşam gününüz var sadece çorba yapacam ikramlık lar vs olur onlardan da yeriz doyarız inşaAllah

Tarhana çorbası yapim diyorum bakalım
Maşallah kız sana, o halinle habire davet veriyorsun.
O kadar yorgunluğun üzerine tarhana iyi olur canım.

yemek yapmaktan nefret eder hale geldim cocuklar hicbisey yemiyor cok bunaldim ya yemek konusunda
Allah yardımcın olsun. Benimkiler de öyle. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Büyüğe kızınca yiyor da küçük çok inat, istemiyorsa asla ağzını açmıyor.

Allah yardımcın olsun. Benimkiler de öyle. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Büyüğe kızınca yiyor da küçük çok inat, istemiyorsa asla ağzını açmıyor.
pasta cikolata yapsan tepsiyi 10 dk da tuketirler ama

Oh ohhhh ohhhh ohhhh menüm belli düşünmeyeceğim

Fırında balık
Çorba
Salata
Şalgamm

Tatlım hayırlı sabahlar.
Köfte yapmışsın ne güzel. Her şeye çok yakışır. Salçalı İzmir Köfte yanına pilav salata Ohhh afiyetler olsun.... Yemeğim yok bugün. Ben de akşamdan kuşbaşı et çıkarmıştım. Sotelemeyi düşünüyorum veya tas kebabı gibi bir şey yapabilirim. Salata bol yesillikli tamamdır. Eşimin de göbeği çıkmaya başladı pilav az veya hiç yapmamaya başladım. Bulgur midesine dokunuyor zaten onu hiç yapmıyorum. Kendime kabak pisirecegim tek kabaktan. Yoğurt pul biber eklerim üzerine de...

Daha karar veremedim ama mercimek çorbası kesin sanırım birde makarna yaparım ay sonu makarnaya dayanıyoruz şükür

Kız güldürdün beni biz makarnayı çok severiz ay sonu ay başı farketmiyor
Bizde severiz ama ay sonu ister istemez evde birctek o kalmış oluyor ayın 15 inden sonra kiymalar borekler çörekler

10 undqn sonra kuru fasulye -makarna -çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…