- 8 Nisan 2017
- 57.349
- 308.595
- 698
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
- #9.821
Yok şöyle düşün 3 hafta zevki sefa son bir hafta her şeyin dibini sıyırıyoruzParayı bir haftada bitirme kız o zamannn
Anladım kızzzz olsun bir günün beyliği beyliktir rabbim ağız tadıyla yedirsin inşallahhhhYok şöyle düşün 3 hafta zevki sefa son bir hafta her şeyin dibini sıyırıyoruz
Amin inşallah ama burda suç eşimde para varken herşeyi çok çok alıyor bozukuyor çürüyor yenmeden diyorum ama anlamıyor :/Anladım kızzzz olsun bir günün beyliği beyliktir rabbim ağız tadıyla yedirsin inşallahhhh❤❤❤❤❤
Yaaaaa hem de günah sende evde olanları pişir liste yap ya da sen yap alışverişi ya da buzluğa koyyyyyAmin inşallah ama burda suç eşimde para varken herşeyi çok çok alıyor bozukuyor çürüyor yenmeden diyorum ama anlamıyor :/
Kereviz alıyor ama yemiyor buzlukta dünya yemek birikti ama hep taze fasulye kereviz bamya benden başka yiyen yok hepsi etçilYaaaaa hem de günah sende evde olanları pişir liste yap ya da sen yap alışverişi ya da buzluğa koyyyyy
Ayyyyy kereviz dedin de benimde dolapta var yarın yapayım canım ben kerevizin yoğurtlu salatasını yapıyorum güzel oluyor öyle dene istersenKereviz alıyor ama yemiyor buzlukta dünya yemek birikti ama hep taze fasulye kereviz bamya benden başka yiyen yok hepsi etçil
Pişmiş hali bile bana yoğun tat geliyor yogurtlu denedim döktüm çöpe Allah affetsin çiğ hiç yenmiyor :/A
Ayyyyy kereviz dedin de benimde dolapta var yarın yapayım canım ben kerevizin yoğurtlu salatasını yapıyorum güzel oluyor öyle dene istersen
Kız bizimkiler de hep etçil anam aldığımız para ancak boğaza gidiyor
Ayyyy ben çok severimmmmmmPişmiş hali bile bana yoğun tat geliyor yogurtlu denedim döktüm çöpe Allah affetsin çiğ hiç yenmiyor :/
İnsan arıyor valla, bende iki haftadır evdeyim cocuklar hastaydı felan derken iyi oldu. Darısı basına en kısa zamandaNe güzel yapmışsın
Benim de o kadar ihtiyacım varki
Aylardır doğru dürüst gezip dolaşmaya çıkmadım desem yeridir.
Ayni benimkiler vallahyemek yapmaktan nefret eder hale geldim cocuklar hicbisey yemiyor cok bunaldim ya yemek konusunda
Kiz yemiyosa oglanda yemiyo..bu da cok sinir bozucu..kac gunden beri tava boregi,krep ,patates salatasiyla ancak karinlarini doyuruyolar..Allah yardımcın olsun. Benimkiler de öyle. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Büyüğe kızınca yiyor da küçük çok inat, istemiyorsa asla ağzını açmıyor.
Afiyet olsun. Şalgam da ne güzel giderOh ohhhh ohhhh ohhhh menüm belli düşünmeyeceğim
Fırında balık
Çorba
Salata
Şalgamm
Aynen benim cocuklarda öyle.yatmaya yakın illa bişeler yicek ler acıkıyorlar.Feslegenim afiyet olsun
Bende az once yaptim
Yazdan buzluga attigim yesil kabak yemegim
Dunden biraz biber dolmam ile patates yahnim var
Aksam yemeginden sonra cocuklar acikiyo (abur cubur acligi) tava boregimi de yapip kenara koydum
Mercimek çorbamı dolapta unutmustum ya dün yine unutmusumHerkese hayırlı günler kızlar
Dün akşam köfte yapıp dolaba attım. Ama nasıl yapacağıma daha karar vermedim.
Ona karar verebilirsem yanına ne yapacağıma da karar verebilirim sanırım
Kmsl Hnd
O1deren87
@Cay6
@adel8893
@Ufukta_bebek
@zeLina
@Ayiyogi
@Blue0Pink
@BBlair
@Blue_Perii
Minik Duduklu Tencere
Yabanmersini14
@Gonulmeyvesi
@hasbeenandgone
@Astoria
@Axelia
@Scss94
@morkoltuk
@L O L
@MigiMadid
@PrensesAnnesi_
@terliksuu
@ayseMsb
@Elhan
@Mozaikleon
@Lices_s
Delft
Yaa meyve var yemiyolar,yemek yeyin diyom burun kiviriyolar ama aclar yani..mecburen boyle bi yonteme basvurdumAynen benim cocuklarda öyle.yatmaya yakın illa bişeler yicek ler acıkıyorlar.
Benimkiler meyve yiyo hemde gece gunduzYaa meyve var yemiyolar,yemek yeyin diyom burun kiviriyolar ama aclar yani..mecburen boyle bi yonteme basvurdum
Evet güzel gider benim büyük içmiyor ama küçük cadı aciiiiiiiii diyor ve içiyorAfiyet olsun. Şalgam da ne güzel gideroğlumda şalgam hastası ya ogün okulda acıkmiş 2 bardak şalgam icmiş
Yeni mi kalktın n keşke benim olsaaaaaaaaaaMercimek çorbamı dolapta unutmustum ya dün yine unutmusum.sabah oğluma 2 tost 1 sandviç yaptım çantasına koydum.sabahta cocopops yaptım sütlü içti. Dünkü patates yemeğim bayağı var ana yemek yapmam.daha yeni kalktım kahvaltı bile yapmadım.canım aşırı çikolata abur cubur istiyo.100 grm verdim ya ondandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?