slm canim, 29 milyon toplam sperm sayisi mi yoksa hareketli olanmi? cünkü hareketli olan en önemlisi asilamada..
slm canim, 29 milyon toplam sperm sayisi mi yoksa hareketli olanmi? cünkü hareketli olan en önemlisi asilamada..
Günaydın arkadaşlar,
Benim aralık ayı aşılamam iptal oldu. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Bugün 36. günüm. Gebelik yok. Yumurta gelişimim olmadı. Kullandığım iğnelerden dolayı sanırım adetim gecikti.
Bu arada eşim için sperm testi yaptırdık. Yarın doktor randevum var ama sizlerinde fikrini almak istiyorum. Değerler şöyle;
Diyet 4. gün;
Miktar:4,2 ml
Renk:Opak
Koku: Özel
Viskozite:Normal
Sıvılaşma süresi:25dk.
pH:8,0
Sperm sayısı 1ml de:34 Milyon
Normal yapılı olan%90
Anormal yapılı olan%10
Baş Anomnalisi%4
Kuyruk anomalisi%2
Hareketsiz taze%20
Hareketli taze%80
Hızlı ileri hareketli%40
Yavaş ileri harejetli%15
Yerinde hareketli%25
Aşılama için yıkama işleminden sonra ne kadar kalıyor? Bilen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ocak ayında aşılama yolunda mücadele veren tüm anne ve baba adayları; inşallah hayırlısı ile bebeklerinize kavuşursunuz.
Amin...
hareketli olan sperm testte hangisiyle gösteriliyor bizim total sperm 32 milyon sperm sayısı 16 milyondu motilite%51 burada hareketliliği hangisi gösteriyor acaba
nm esının total spermı 39 mılyonmus.ıyı bence.hareketlılıgıde ıyı.20mılyondan fazla sanırım enjekte ederler.gayet iyi bence.bakalım doktorun ne dıcek.hangı ıgneyı oldun ve yumurtan olusmadı acaba?cunku ıgneler kuvvetlı dıyorlar ama neden olmadı kı senın?bende baslıcam ıgnelere fostımon verdı doktor acaba bende de olurmu oyle.cunku ocakta yaptırmak ıstıyorum mutlaka asılamayı.ve cok yumurtam olsun ıstıyorum.ıkız olsa cok sevınırım cunku.ınsallah hepımız hayırlı haberler alırız.
Merhaba nazliki82,
Öncelikle teşekkür ederim yanıtın için.
Canım burada ilaç ismi veriliyor mu bilmiyorum. Bahsettiğin ilacı kullanmadım ben. L.D. ve M.75 ve M150'lik kullandım. 11 gün iğne oldum ama gelişmedi.
Canım her bünye farklı tepki veriyormuş. Senin iğnen inşallah sana iyi gelecektir.
Umarım yeteri kadar yumurtan olur ve büyürler canım.
Yarın akşam doktor randevum gelişmeleri yazarım.
Sağlıkla kalın...
Günaydın arkadaşlar,
Benim aralık ayı aşılamam iptal oldu. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Bugün 36. günüm. Gebelik yok. Yumurta gelişimim olmadı. Kullandığım iğnelerden dolayı sanırım adetim gecikti.
Bu arada eşim için sperm testi yaptırdık. Yarın doktor randevum var ama sizlerinde fikrini almak istiyorum. Değerler şöyle;
Diyet 4. gün;
Miktar:4,2 ml
Renk:Opak
Koku: Özel
Viskozite:Normal
Sıvılaşma süresi:25dk.
pH:8,0
Sperm sayısı 1ml de:34 Milyon
Normal yapılı olan%90
Anormal yapılı olan%10
Baş Anomnalisi%4
Kuyruk anomalisi%2
Hareketsiz taze%20
Hareketli taze%80
Hızlı ileri hareketli%40
Yavaş ileri harejetli%15
Yerinde hareketli%25
Aşılama için yıkama işleminden sonra ne kadar kalıyor? Bilen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ocak ayında aşılama yolunda mücadele veren tüm anne ve baba adayları; inşallah hayırlısı ile bebeklerinize kavuşursunuz.
Amin...
anladım cnm.insallah ıyı haberlerle gelırsın.haberdar et bızıde mutlaka.merak ederız.
Merhaba ayyben,sizin değerler gayet iyi ileri hızlı hareketli sayısı önemli bence. bizim bir kaç ay evvel yapılan sayımda sayı 93 milyondu ileri hızlı %45ti sonra bir kez daha yapıldı 20milyon çıktı ileri hızlı %5 çıktı ve en son aşılama gününde ileri hızlı %3çıktı sayı giderek düşüyo ve bu beni telaşlandırıyo artık zaten bende kist var şimdi bi de sperm sorunu çıkmasın
herkese selam ben de ayın 28inde aşılama yaptırıdım sonuç bekliyorum artık allah hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın :)
Merhaba nazliki82,
Doktor kontrolüm bu akşamdı ama doktorumun bir ameliyata girmesi gerektiğinden öğlen doktora gittim.
Eşimin sperm sonuçlarının güzel olduğunu, aşılama için ideal olduğunu söyledi.
Bildiğiniz gibi benim adetin üzerinden bugün 37 gün geçti. Doktor muayene sırasında yumurtalarımın daha yeni yeni geliştiğini, yani ilacın etkisini yeni attığını söyledi.
Bugünkü durumuma göre adet görmem için daha 2-3 hafta geçecekmiş. Eğer 3 haftaya kadarda adet görmezsem bir ilaç kullanmam gerektiği söyledi. Bu ilaçtan sonra adet olacakmışım. 2. günüde kontrole gidecekmişim.
Bu arada neredeyse 2 ay adet olmamış olacağım. Bütün hormonlarım değişti yani anlayacağınız. İnşallah bir sonra ki tedavimi etkilemez.
Merhaba nazliki82,
Doktor kontrolüm bu akşamdı ama doktorumun bir ameliyata girmesi gerektiğinden öğlen doktora gittim.
Eşimin sperm sonuçlarının güzel olduğunu, aşılama için ideal olduğunu söyledi.
Bildiğiniz gibi benim adetin üzerinden bugün 37 gün geçti. Doktor muayene sırasında yumurtalarımın daha yeni yeni geliştiğini, yani ilacın etkisini yeni attığını söyledi.
Bugünkü durumuma göre adet görmem için daha 2-3 hafta geçecekmiş. Eğer 3 haftaya kadarda adet görmezsem bir ilaç kullanmam gerektiği söyledi. Bu ilaçtan sonra adet olacakmışım. 2. günüde kontrole gidecekmişim.
Bu arada neredeyse 2 ay adet olmamış olacağım. Bütün hormonlarım değişti yani anlayacağınız. İnşallah bir sonra ki tedavimi etkilemez.
Canım ben doktor değişikliği yaptım.hakkında hayırlısı olsun cnm.neden beklıyor ama doktorun onu anlamadım.hemen ıgnelere neden baslamıyorsun.madem yumurta olusuyor su anda.onlarım buyumesıne yardımcı olur hem.ben buyumeyınce yumurtam arada hemen ıgnelere gecmıstım ve 5 6 gunde buyumustu.neden bır sonrakı ayı bekletıyor o kısmı anlamadım ben.neyse vardır bır bıldıgı sonucta doktor olan o:)) bız yorum yapıyoruz sadece.ınsallah hayırlısıyla baslarsın tedavıne sende.olumlu sonuclar alırız ınsallah.
bende bugun adet oldum.malesef tatıle denk gelıyor 3.gunum.allahtan doktor pazar gunu hastanedeymıs tup bebek ısı varmıs benıde pazar aksamına cagırdı kontrole.pazar aksamı baslıcam ıgnelere ınsallah.ınsallah bır kac yumurtam olur hemde kalıtelı.allah hepımıze yardımcı olsun ınsallah.
slm kızlar bende tüp bebek tedavisine başladım yeni. 6. günümdeyim yumurta takibindeyiz şimdilik. 2 ay klomenle ovitrelle tedavisi oldum ama işe yaramadı bende daha fazla beklemek istemedim:44: allah hepimizin yüzünü güldürsün amiinnn
amın cnm ınsallah sende guzel haberler alırsın.sonucunu bızımlede paylas.bızede umut olursun ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?