Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende ikiz çok isterim hatta üçüz.hayırlı sağlıklı olsunda.sanada bol şans

saolasın canım .. pekı sen raporunu nasıl ve nerden aldın yanı sorun varmıydı ..
benım sebepsız ınfertılıte dıye gecıyo esımın degerlrı normal benım de yumurtlama da vs sorun yok cok sukur ama 15 aydır olmadı ...

selam arkadaşlar bende bugün 6.iğnemi oldum gonel f kullanıyorum ücretleri şöyle;
ben özel muayenehanede yaptırıyorum
gonel f 450 2 kutu + çatlatma iğnesi 290 lira (raporlu)
aynı rapora başka eczanede 380 lira demişlerdi hastaneye yakın eczanelerden uzak durun derim yada 1-2 eczaneye sorun
muayene için 100 lira verdim
pazartesi de ALLAH cc bi aksilik vermezse aşılama olacak onun için de 600 lira (sperm yıkama dahil)
geçenlerde de kan vermiştim oda 12 lira

benım yumurtlama sorunum var cnm.esımde sorun yok.ben dogum evınden aldım raporumu.ben bır kere hamıle kaldım ama dusuk oldu.gecen sene 11 ocakta kurtaj oldum bır daha hamıle kalamadım.bır sene oldu ıste.ben kendım beklemek ıstemedım daha fazla.fostımon kullanıyorum ıgne.20 tane verdı 2de pregnl.130 tl odedım eczaneye.
bugunde 3.ıgnemı oldum.cuma kontorle gıdıcem.benım yumurtalarım gec olusuyor normalde.bakalım ıgneyle nasıl olacak.ınsallah daha cabuk olusur.bende herkes gıbı ıkız ıstıyorum.ınsallah hepımızın gonlune gore verır Rabbım.

ayyy cok pahali ya, ben gercekten bu kadar tutsaydi bende, biraz daha bekleyip tüp bebek´e gecerdim direk.....

Sizi üzenleyin topu patlasın. Sekeyi çamuya düssün. Anneleyi onlayı hep dövsün. Misketleyi kayboysun. Çay baydağını ellesin cıss osun. Disleyi çüyüsün. Şokomelyeyi eyisin. Bayyamda kimse paya veymesin. Annesi ajına bibey dolduysun. Pisikletinin tekeyi patdasın. Hastalansın. Doktoy amca iyne vuysun. Geceleyi öcüley kuvalasın. oyuncak ayısının göjü çıksın. Yeye düssün, uff oysun..

GÜNÜNÜZ VE BU AYINIZ MUTLU OLSUN HEPİMİZİN BEBESİ OYSUUUUUUUUUUUNemir_bebek:

Bende gonal f kullandım 2 kutu 285 tl +çatlama iğnesi 13,50 tl verdim tabi raporlu fiyatı bu.Yarın yani 7 ocakta 2. aşılamam olacak inşallah.

Bende gonal f kullandım 2 kutu 285 tl +çatlama iğnesi 13,50 tl verdim tabi raporlu fiyatı bu.Yarın yani 7 ocakta 2. aşılamam olacak inşallah.

merhaba canımm ... bnde bgn 12.5 ta ılk asılamamı oldum.. 2 kutu serophene kullandım dun gece ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum.. bgn asıladılarr bebısımıı bnm bır tane yumışim vardı 19 mm Allahım emeklerımızın karsılıgını almayı nasıp etsınn.... ınsallhh senınde sorunsuz gecerr Allahım bızlere tattırır annelığii... ama sımdıden belım ve ayaklarım cok agrıyoo ınsallaahh bebegımın tutunma cabalarıdırr.. razıyım agrılaraa sızce ndn olur bu agrılarr..?
bırde bn 80 tl ıgneye 300 tl hastaneye verdım e tedavıde de 4 kere muayene gttım 30 tl den ıkı kutu da ılac 10 lıra530 tl

Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur.Benim bu ay 2 yumurta oluştu dün biri 17 biri 18 milimdi.Dün gece 11 de çatlatma iğnesini vuruldum.Yarın sabah 11 aşılama olacak. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.ilk aşılamamda klomen kullanmıştım ve çatlatma iğnesi 85 tl vermiştim.Bu sefer iğne kulandığım için rapor çıkarttılar raporla 13.50 tl ye aldım.

canım ALLAH cc yar ve yardımcın olsun inşallah saat kaçta olacak aşılaman o saatte dua ederim sana ALLAH nasip ederse.... ben de saat 2 de doktora gidecem yumurtaya bakılacak sizde dua edin bence bu ay olacak olacak olacakkkkkkkkkkkk

çok tatlısın canım yaaaaaa

inşallah tutunur bebeğin sana canım

inşallah güzel sonuçlanır aşılaman hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

olsun olsun ikişer ikişer olsun inşallah

cok ıyımıss canım 2 tane yumurtan olustugu ıcın sansın daha yuksek.. bnm ılk denemem dedım ya ınsallah hamıs oluruz bu ay hepımızzz.. umutsuz olma dedı dr. um kendını hamıle gıbı hısset otururkenyatarkn agır agır hareket hamıle gıbı hıssetki iyi dusun ıyı olsun dedi... Rabbım ol derse olur bız elımızden gelenı yapıyoruz dualarım senınle .. yalnız bnm belım ve bacaklarım cok agrıyorrr sol kasıgım arada segırıyor acaba n demk fıkrn varmı?

inşallah tutunur bebeğin sana canım

tesekkur ederım canım aminn Allahımm hepımıze nasıp etsın.. yalnız kızlarr belım bacaklarım cok agrıyır sol kasııgım segırıyorrr ne demek bu bı fııkrı olan varmıı ?

Hatta bi kağıt imzalattılar çoğul gebelik olursa kabul ediyorum diye bende doktara olsunda ikiz üçüz faketmez dedim :) nasip artık.Bende de bel ağrısı var sanırım kullanılan ilaçlardan diyorum çünkü daha aşılama yarın yapılacak ama belim kopuyor.Çok dua ediyorum hem kendime hemde benim gibi bebek isteyenlere diye inşallah kabul olur.

İnşallah canım 9 da hastanede olacam 11 de aşılama olacak.Bende senin için dua edicem.Tez vakitte bebişlerimize kavuşalım inşallah.

İnşallah canım 9 da hastanede olacam 11 de aşılama olacak.Bende senin için dua edicem.Tez vakitte bebişlerimize kavuşalım inşallah.

allah hepinizin yardımcısı olsun benimde test günüm çarşamba ama ben ptesi test yapmayı düşünüyorum doğru sonuç çıkar mı ki hiç belirtimde yok göğüslerim acıyodu geçti sağ kasığıma ağrı giriyo çok orda da kist var ondan galiba :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…