merhaba
benim de bugun adetimin 7. Gunu. 12-13 cm. Olmus bir tanesi doktor cok iyi dedi, ama toplamda 4 adet one cıkmıs yumurtam var.
Aslında sebepsiz interfilite, her ay bir yumurtam duzenli gelisiyordu, ama bir turlu hamile kalamadım. Bu nedenle ilk asilamamı yaptırıyorum. Sansımızı arttıralım diye fostimonla igne tedavisi oluyorum.
2 gun sonra tekrar gorunecegim doktora; yumurta 18 cm olunca catlatma yapılacak.
Kocam ayın 15i gibi yurtdısında olacagindan dozaji arttıralım dedik, yani max. 10 gun icinde asilamanin yapılması gerek. Hep iyi dusunmeye calisiyorum, hayırlısı olacaksa olsun.
Rahim filmi cektirmekle hemen hemen ayni sey tahminim. Tup ile bu kez sıvı degil sperm yerlestirecek.
O nedenle cok kasılmıyorum dusununce. Biraz sıkıcı bir durum ama dogal iliskiye oranla sansimiz daha artıyor.
Her ne kadar doktorlar önermese de ben de ikiz gebelik istiyorum, bakalim ne olacak.
Hepinize bol sans.
merhaba arkadasım bende ozel hastanede yaptırıcam.ıgnelerıme basladım dun.ıkıncı ıgnemı oldum bugun.ben raporla aldım ılacları 130 tl tuttu.fostimon kullanıyorum.2de pregnıl yazmıs.550tlde hastaneye ucret var.680e mal olcak benım herhalde.bende tup bebek merkezınde yaptırıcam.ınsallah hepımızınkı hayırlısıyla tutar.
saolasın canım .. pekı sen raporunu nasıl ve nerden aldın yanı sorun varmıydı ..
benım sebepsız ınfertılıte dıye gecıyo esımın degerlrı normal benım de yumurtlama da vs sorun yok cok sukur ama 15 aydır olmadı ...
selam arkadaşlar bende bugün 6.iğnemi oldum gonel f kullanıyorum ücretleri şöyle;
ben özel muayenehanede yaptırıyorum
gonel f 450 2 kutu + çatlatma iğnesi 290 lira (raporlu)
aynı rapora başka eczanede 380 lira demişlerdi hastaneye yakın eczanelerden uzak durun derim yada 1-2 eczaneye sorun
muayene için 100 lira verdim
pazartesi de ALLAH cc bi aksilik vermezse aşılama olacak onun için de 600 lira (sperm yıkama dahil)
geçenlerde de kan vermiştim oda 12 lira
selam arkadaşlar bende bugün 6.iğnemi oldum gonel f kullanıyorum ücretleri şöyle;
ben özel muayenehanede yaptırıyorum
gonel f 450 2 kutu + çatlatma iğnesi 290 lira (raporlu)
aynı rapora başka eczanede 380 lira demişlerdi hastaneye yakın eczanelerden uzak durun derim yada 1-2 eczaneye sorun
muayene için 100 lira verdim
pazartesi de ALLAH cc bi aksilik vermezse aşılama olacak onun için de 600 lira (sperm yıkama dahil)
geçenlerde de kan vermiştim oda 12 lira
Bende gonal f kullandım 2 kutu 285 tl +çatlama iğnesi 13,50 tl verdim tabi raporlu fiyatı bu.Yarın yani 7 ocakta 2. aşılamam olacak inşallah.
merhaba canımm ... bnde bgn 12.5 ta ılk asılamamı oldum.. 2 kutu serophene kullandım dun gece ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum.. bgn asıladılarr bebısımıı bnm bır tane yumışim vardı 19 mm Allahım emeklerımızın karsılıgını almayı nasıp etsınn.... ınsallhh senınde sorunsuz gecerr Allahım bızlere tattırır annelığii... ama sımdıden belım ve ayaklarım cok agrıyoo ınsallaahh bebegımın tutunma cabalarıdırr.. razıyım agrılaraa sızce ndn olur bu agrılarr..?
bırde bn 80 tl ıgneye 300 tl hastaneye verdım e tedavıde de 4 kere muayene gttım 30 tl den ıkı kutu da ılac 10 lıra530 tl
Bende gonal f kullandım 2 kutu 285 tl +çatlama iğnesi 13,50 tl verdim tabi raporlu fiyatı bu.Yarın yani 7 ocakta 2. aşılamam olacak inşallah.
Sizi üzenleyin topu patlasın. Sekeyi çamuya düssün. Anneleyi onlayı hep dövsün. Misketleyi kayboysun. Çay baydağını ellesin cıss osun. Disleyi çüyüsün. Şokomelyeyi eyisin. Bayyamda kimse paya veymesin. Annesi ajına bibey dolduysun. Pisikletinin tekeyi patdasın. Hastalansın. Doktoy amca iyne vuysun. Geceleyi öcüley kuvalasın. oyuncak ayısının göjü çıksın. Yeye düssün, uff oysun..
GÜNÜNÜZ VE BU AYINIZ MUTLU OLSUN HEPİMİZİN BEBESİ OYSUUUUUUUUUUUNemir_bebek:
merhaba canımm ... bnde bgn 12.5 ta ılk asılamamı oldum.. 2 kutu serophene kullandım dun gece ovıtrelle catlatma ıgnesı vuruldum.. bgn asıladılarr bebısımıı bnm bır tane yumışim vardı 19 mm Allahım emeklerımızın karsılıgını almayı nasıp etsınn.... ınsallhh senınde sorunsuz gecerr Allahım bızlere tattırır annelığii... ama sımdıden belım ve ayaklarım cok agrıyoo ınsallaahh bebegımın tutunma cabalarıdırr.. razıyım agrılaraa sızce ndn olur bu agrılarr..?
bırde bn 80 tl ıgneye 300 tl hastaneye verdım e tedavıde de 4 kere muayene gttım 30 tl den ıkı kutu da ılac 10 lıra530 tl
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur.Benim bu ay 2 yumurta oluştu dün biri 17 biri 18 milimdi.Dün gece 11 de çatlatma iğnesini vuruldum.Yarın sabah 11 aşılama olacak. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.ilk aşılamamda klomen kullanmıştım ve çatlatma iğnesi 85 tl vermiştim.Bu sefer iğne kulandığım için rapor çıkarttılar raporla 13.50 tl ye aldım.
canım ALLAH cc yar ve yardımcın olsun inşallah saat kaçta olacak aşılaman o saatte dua ederim sana ALLAH nasip ederse.... ben de saat 2 de doktora gidecem yumurtaya bakılacak sizde dua edin bence bu ay olacak olacak olacakkkkkkkkkkkk
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur.Benim bu ay 2 yumurta oluştu dün biri 17 biri 18 milimdi.Dün gece 11 de çatlatma iğnesini vuruldum.Yarın sabah 11 aşılama olacak. İnşallah emeklerimiz boşa gitmez.ilk aşılamamda klomen kullanmıştım ve çatlatma iğnesi 85 tl vermiştim.Bu sefer iğne kulandığım için rapor çıkarttılar raporla 13.50 tl ye aldım.
inşallah tutunur bebeğin sana canım
cok ıyımıss canım 2 tane yumurtan olustugu ıcın sansın daha yuksek.. bnm ılk denemem dedım ya ınsallah hamıs oluruz bu ay hepımızzz.. umutsuz olma dedı dr. um kendını hamıle gıbı hısset otururkenyatarkn agır agır hareket hamıle gıbı hıssetki iyi dusun ıyı olsun dedi... Rabbım ol derse olur bız elımızden gelenı yapıyoruz dualarım senınle .. yalnız bnm belım ve bacaklarım cok agrıyorrr sol kasıgım arada segırıyor acaba n demk fıkrn varmı?
canım ALLAH cc yar ve yardımcın olsun inşallah saat kaçta olacak aşılaman o saatte dua ederim sana ALLAH nasip ederse.... ben de saat 2 de doktora gidecem yumurtaya bakılacak sizde dua edin bence bu ay olacak olacak olacakkkkkkkkkkkk
İnşallah canım 9 da hastanede olacam 11 de aşılama olacak.Bende senin için dua edicem.Tez vakitte bebişlerimize kavuşalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?