mrb kızlar bu sayfadan devam edeceğiz galiba benim aşılamam da ocak ayına sarkıyor bugün adetimin 6. günü 4. iğnemi yaptım tahminimce 7 ocakta aşılamam yapılacak eşimin sperm sayısında bi problem yoktu ileri hareketlilik biraz düşük sadece ama dr değerleriniz normal dedi adetimin 3. günü beni muayene etti ve kirst yok ve yumurtalarında bi problem yok dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum bu aşılama işlemi kaç dakika sürüyor acı hissediliyormu zor bi işlemmi çok merak ediyorum ilk kez yaptıracağım
bende düşünüyorum tüp bebek adetten ne kadar önce gidiyorsun? zor bir süreç mi? bana biraz anlatırmısın acaba?
herkese selam ben de ayın 28inde aşılama yaptırıdım sonuç bekliyorum artık allah hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın :)
slm ayyben, bende 28. de asilama oldum, hadi hayirlisi :) ben hic birsey hissetmiyorum, ilk gün biraz kasiklarim agridi hafif kanamali akinti geldi okadar, sen birsey hissediyormusun?
slm canım benim daha önceki msjımı okudunmu bilmiyorum ama ben ağrılarımı kanamalı olmasına bağlamıştım düne kadar kasıklarımda çok ağrı vardı bugün azaldı hiç olmayacak gibi hissediyorum ben bi de eşimin hareketli sperm sayısının %3 olduğunu görünce iyice ümidim kırıldı zaten hamileliğe dair hiç bir hissim yok allah nasip eder de olursa şaşırırım heralde :)
evet sayi baya düsük, yükseltemk icin hic birseyler yaptinmi?, bizimkide cok düsüktü, hatta ilk testte hareketli olan 0´di, sonra vitamin ilaci filan aldik, esim sigarayi birakti, simdi 20% yükseldi ama yinede düsük dedi doktorum bana, normal yolla zor cünkü 12 cm yol yürümesi lazim dedi, bu benim simdi ilk asilamam oldu ama hic birsey hissetmiyorum, 14 aralikta´da adetim gelmesi lazim normalinde, artik allah bilir, hakkimizda hayirlisi olsun :)
biz bu zamana kadar spermlerde sorun olduğunun farkında değildik ki ilk yaptırdığımız sayımda sperm hızı %45ti son 2seferde düşük çıkınca biz korktuk şimdi keçi boynuzu kürü yapmaya başladık keçi boynuzunun her türlü mamülünü kullanıyo eşim şimdi :) pekmezi, tozu, meyvesi, kürü :)
oh ne güzel, benim esimin inadindan keci boynuzu kürünü yaptiramadim igrenc kokuyor diye, neyseki ilaclarda iyi yaradi, 2 aydir sperm testi yaptirmadik ama, öyle ara ara sayisi düsük olabiliyormus, sizin ilk cocuk denemenizmi? benim bir oglum var 7 yasina girecek masallah, 5 senedir korunmuyorum ama hala olmadi, ama bu sürecte hic´te ilgilenmedim calisacagim diye, ama artik 31 yasindayim, yani birseyler yapmam lazim, beklemekle olmuyor :) tabi taktir allahtan :)
ay ne kadar güzel senin bir oğlun varmış maşallah allah ona sağlık sıhhat versin ben 2 yıla yaklaştı evleneli çocuğumuz yok yani ben senin yerinde olsam hiç dert etmem allahım sağlıklı sıhhatli bi tane nasip etse
oda olacak allahin izniyle canim, 2 sene cok uzun degil ve siz tedaviye filan baslmissiniz, insallah güzel sonuclar alacaksin , evet sükürler olsunki bir cocugum oldu, 10 senedir evliyim iyiki bir tane oldu diyorum simdi, önceleri hic düsünmüyordum, insan arastirmaya ugrasmaya baslayinca, ne zormus hamile kalmak diyorum... esim ve oglum´da cok istiyor, oglum hep soruyor ne zaman kardesim olacak, ben ranzali yatakta onunla yatarim bir odada diyor :)) baska cocuk olsa ben kendi odami isterim der :))
arkadaşlar bende dün iğneye başladım karından salı günü gideceğiz yumurta olmuş mu diye
2.aşılamam olacak 1.de tutmadı. birde aşılamadan ne kadar sonra test yapıyosunuz yoksa adet gününümü bekliyosunuz ben çatlarım o zmana kadaaar .....dualarınızı bekliyorum inşallah Rabbim hepimize nasip eder bu ay hayırlısıyla
Merhaba arkadaşlar benimde 2. Aşılamam bugün yapıldı.ilkinde bu kadar ağrı olmamıştı ama bugün ağladım ağrıdan nefes bile alamadım,derin nefes alınca bile ağrıyordu.çok kötüydü hala daha ağrıyor.bakalım rabbim burdaki tüm isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda istediklerini versinIçimde biraz umutsuzluk var Ilki kötü olunca insanın ümidi kırılıyor.birazda umut var ama az.dua edelim birbirimize.
Kızlar aşılama fiyatları nedir? Bana söyleyebilir misiniz? Kızkardeşim çok istiyor bende araştırıyorum. İstanbuldayız. Hastane ve fiyatları veren arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...
ben özelde yaptırmadım o yüzden ucuza mal oldu 30 tl aşılama ücreti 300tl ilaçlar raporlu tabii, özelde yaptıranlar 1000-1200 tl civarında söylüyo
ben de raporla ozelde yaptırmayı dusunuyorum acaba ne kadar tutar kı ...
Kızlar aşılama fiyatları nedir? Bana söyleyebilir misiniz? Kızkardeşim çok istiyor bende araştırıyorum. İstanbuldayız. Hastane ve fiyatları veren arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?