Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Şöyle oluyormuş yıkandıktan sonra sadece canlı olanları ayırıyorlar özellikle hızlı hareketli olanları ayrıştırıyorlar. Ama yıkananlar değişik bir rakamla ifade ediyormuş.Yani eşimin sperm sayısı 19 milyon yıkandıktan sonra 55 milyon ya yani gerçek rakam 19 milyon gene.Mesala yıkama kağıdında 55 milyon yıkanan %95 ileri hareketli %5 yavaş harekli yazıyordu.Tabi yıkandıktan sonra en az 5 milyon kalması gerekiyormuş canlı olanların.O zaman aşılama yapıyorlarmış.

ne güzel kendini mutlu hissediyosun her şerde bir hayır vardırya kimbilir bunları yaşamasaydın daha çok üzülecektin belki umudun kalmayacaktı şuan mutlu olmayacktın belki. hepimizin şansı açık olsun.

Hakkında hayırlısı canım dediğin gibi ameliyata gerek kalmamış bak sağlığın yerinde çok şükür Allah'ım çaresiz dertler vermesin.Çabaladıktan sonra elbet birgün olacak bizimde bebişlerimiz.

ah canım ya.. üzüldüm ama çok üzgün olmaman biraz rahatlattı beni. allah sana ve hepimize hayırlı evlat versin ve bu sıkıntıları sevinçlerle unuttursun. geçmiş olsun..

sermuhcum böyle güçlü olman beni mutlu etti bebek için üzüldüm ama dediğin gibi sen iyisin ya rabbim ol dediğinde olucak yeterki bizim sağlığımız eşlerimizin sağlığı iyi olsun durmak yok tabii allahın izniyle hepimiz kavuşucaz bebeklerimize yeterki biz iyi olalım

progesteron kullanmışmıydın çünkü bu ilaç göğüslerde hassasiyet baş dönmesi ve mide bulantısı yapabiliyor bunlarda adet belirtisi gibi algılanabiliyor.
bana gelince önceden moralimi bozmak istemiyorum adet günümü bekleyecem çünkü 2 kez kimsayal gebelik yaşadım ve regl oldum vücuttan atıldı bebek günüm geçsin istiyorum ondan sonra sevinirim inş.

sermuh her işte bir hayır vardır.senin dedigin gibi iyiki normal düşüyor .böyle güçlü durman çok güzel.
kendine iyi bak

İlgimdisi nerelerdesin neler yapıyosun diğer yeni topiğimize yazdım orda yoktun?Hsg filmi çektirecektin çektirdin mi?

aylıncım canım bnm... calısıyorum ısyerınde ınternetlerımızde ve bılgısayarlarımız kılıtlendıı gonderılerımızden vırus varmıss uzun surcekmıss maalesef sızlerle olamıyorum burdan 9.5ta eve gelıyorum ınternet olmadıgı ıcın elımle yazıyorum butun gonderılerı mıgrenım tutuyoo cocuk mocuk gozum gormuyo hıc bıseyı esımı bıle arayamıyorm cok yogunum belkı kafama takmadıgım ıcın hamıs kalırım kendılıgındenn... buarada yenı topıc mı bn kacırmısım onuu bnı de yazın oraya hem yenı topıgın adını yazın bana ozelden burdan kacırıyorumm kızlar gıreyım oraya da..

sermuh her işte bir hayır vardır.senin dedigin gibi iyiki normal düşüyor .böyle güçlü durman çok güzel.
kendine iyi bak

sermuhcumm dıs gebelık oldugunu yenı ogrendım Allahım sabırlar versın ne kdr guclu bır kadınsın sen.. dualarım senınle hem amelıyata gerek kalmadıgı ıcınde cok sevındımm hersey gonlumuze gore olucak zamanı gelınce dınlenmede beraberız destek oluruz bırbırmızee

sevineceksin inşallah canım. o zaman progesteron değilde ondan biraz daha etkili vajinaya zerk edilen bir düşük önleyici kullanmıştım ama o zaman ileri derecede ohss idim birde çoğul gebelikti ondandır belkide. Ammmaaaaaaaaannn bu heyecan bekleyiş beni aptallaştırıyor mantıklı düşünemiyorum.

olabilir ben şuan progesteron falan kullanmıyorum gerek yok dedi doktorum
ama midem çok fena acayip gaz var midemde umarım regl olmam ama olana kadar da geçmeyecek sanırım
inş. beklediğimizde değer

Arkadaslar merhaba cok uzun zamandir sizleri takip ediyorum ama yazmak bu gune kismetmis.yazdiklarinizi okuyup bazen umutlaniyor, bazen hayal kirikligi yasiyor, bazen agliyor bazen sevinc yasiyorum.yani hep kendimden biseyler buluyorum.gelelim benim hikayeme ben 6 yillik evliyim.evliligimin ilk yillarinda hic cocuk istemiyordum.son 1,5 yildir deli gibi istiyorum ama olmuyor.bizimki maalesef sebepsiz infertilite esimin sperm sayisi 48 milyon benim hipotroit disinda hicbir problemim yok.rahim filmi cekildim,yumurta takibi yapildi olmadi.bu ay asilama yaptirdik.ayin 7 sinde yani pazartesi sonucu ogrenicez.asilamada esimin yikanmis sperm sayisi 9 milyon cikti % 95 i hareketliydi.9 milyon cikinca moralimiz bozuldu tabi ama doktorum asilama icin sadece 3 milyonun yeterli oldugunu soyledi.benim gelismis 5 yumurtam vardi.asilamada cok canim yandi.allah hepimizin bebegini tez zamanda kavustursun.

git kocana saril. hepimiz biliyoruz elimizden birsey gelmiyor iste. sahip olduklarina sukret. hepimiz aynisini yapiyoruz. sen iyi ol, sonrasi daha sonra olur.
iyi olmana sevindim.

hosgeldin.
ben de 5 yıllık evlıyım, biz de son 1,5 senedir korunmayip cocuk yapamadik, bizim de sebepsiz.
umarim 7sinde iyi haberi alirsin

canım benimde 7sinde belli olacak.günler geçmicek diyordum çabucak geçti ama şu öümzde ki 4 gün geçmicek sanırım.hayırlısı olsun.sermuh u takip ediyorsan kendne çok ii moral veriyor e herkes onu takip ediyor.herseyin hayırlısı umudumuzu kaybetmeyelim.

Merhaba hoşgeldin aramıza inşallah ayın 7. de güzel haberlerini alırız.Herşeyin hayırlısı 3milyon 5 milyon farketmiyor tek spermle hamile kalanları duyduk Rabbim ol derse oluyor.Sen içini ferah tut.

merhaba hanımlar bende katılmak istiyorum aranıza.benimde yarın yumurtalıkların ne kadar büyümüş ona bakılcak ona göre çatlatma iğnesi vurunup aşılama yapılcak.inşallah hiçbir sorun çıkmaz..

merhaba arkadaşım normalde benim eşimin spermi 14 milyon canlı ve hareketli çok faza yok ama ben ilk kızıma aşılamayla hamile kaldım tabi herşey nasip ve şans doktorlarımda öyle söyledi.şimdi ikinci bebeğime aşılama yaptırıyorum ama bunda hiç umudum yok nedense.hayırlısı olsun hakkımızda..

canlarımmm yenı topıcteyımmmm ..... sermuh aylın ceylın bılge .... daha sayamadıklarımm hadı hadı hadiiii...... kosunnn =))) yenı topıcte ıyı sanslarr!!!!!!!

Benim de 7sinde belli olacak ama tabi adet olmazsam dün gece adet sancısı gibi karnm ağrıdı moralim bozuldu.Bugün hava karanlık benim de içim karanlık..Geçmiyo günler çekilmiyor bu beklemeler..İnşallah 7 Şubat bizler için umut olur aydınlık olur mutluluk olur

Hayırlı olsun şimdiden aşılaman.İnşallah güzel sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…