Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Gizemcim aynı gün öğrencez kısmetse ikimizde güzel haberler alalım inş.
ya sende akıntı falan varmı ben gazdan patlamak üzereyim mide göber birleşti 5 aylık gibiyim sanki ama hiç vajinal akıntı yok

Arkadaslar tekrar merhaba dun moralim o kadar bozukdu ki yazamadim.dun maalesef kirmizi karti yedim.cok uzgunum

feryad ben de seni merak etmiştim.Evet çok değil ama akıntı var jel kullanıyorum ya o yapıyor galiba.Gaz da her zamankinden farklı değil.Feryad benim çok umudum yok dün gece karnım ağrıdı göğüslerim hala şiş ama göğüs ucu acıması gibi bir şey yok.Yani adet belirtileri dışında bir belirtim yok .Her an adet olabilirim.Tabi inşallah yanılıyorumdur inşallah güzel haberler alırız.

Arkadaslar tekrar merhaba dun moralim o kadar bozukdu ki yazamadim.dun maalesef kirmizi karti yedim.cok uzgunum

Üzüldüm seni anlayabiliyorum ama elden ne gelir.Zaten biz elimizden geleni yapıyoruz ama Allah nasip ederse olur.Sıkma canını olan oldu inşallah bundan sonrasına bak.Tekrar aşılama yaptıracak mısın?Rabbim inşallah sana bana bize tüm isteyenlere nasip etsin.

slm kizlar
benim asilamamin 6. gunu bugun.sol kasigimda ve belimde agri var.goguslerimde bomba gibi acaip agriyor.normalde boyle olmazdi gece agridan uykumdan uyandiriyor o derece.kipirdamasam bile acaip aciyorlar.
sizin nasildi bugunlerde acaba agrilariniz varmiydi?adet olmaktan cok korkuyorum.2 tane yumurtam catlamisti asilama gunu.alttanda yumurtalar buyuyordu acaba onlarmi catladi diyorum?progestan iciyorum agiz kurulugu cok yapiyor.kacinci gun test yapsam acaba?doktor haftaya cumartesi yap dedi ama beklemek cok zor.
acaba adet olcam ondan mi agrim var benim?dolasinca falan artiyor sanki agrilar.dinleniyorum surekli.biraz dolasip uzaniyorum yada oturuyorum.moralim cok bozuldu.sol kasigimda surekli bir agrim var.belirti olarak cok birsey yazmamislar okudum biraz ama bende ki gibi denk gelmedi.alttan bile agrim oluyor sanki.birsey batiyor gibi.yorumlarinizi bekliyorum kizlar lutfen.1 senedir tedavi oluyorum cok yoruldum artik.sonuc insallah hepimizin pozitif olur.

bu arada gaz sorunum var ve gogus uclarim da cok aciyor.acaba catlatma ignesinin etkisimi?gerci diger aylarda da vurulmustum hic bu kadar olmamisti sanki.

Tesekkurler canim bende cok uzuldum ama elilden gelen bisey yok maalesef.allahim ne zaman nasip ederse o zaman olacak.2.asilamayi ara vermeden yaptirayim diyorum yarin doktora gidecegim kist falan yoksa bir asilama daha denicem.ama o da tutmazsa bilemiyorum ayrica benim canim cok yandi asilamada.tekrar ayni seyler.

Semruh merhaba arkadasim,seni hep takip ediyorum.ben tabi yolun cok basindayim ama senin yasadiklarin cok zor.senin yazini dun okurken oturup hungur hungur agladim.allah hepimizin yuzune guler ve hediyelerini emanetlerini bize gonderir.

Amin! Benim de aşılamanın 3.ve 4.günü ağrılarım vardı aynen anlattığın gibiydi.Çatlamayan diğer yumurtalardan kaynaklanıyor sonra benim o ağrılarım geçti.

bu arada gaz sorunum var ve gogus uclarim da cok aciyor.acaba catlatma ignesinin etkisimi?gerci diger aylarda da vurulmustum hic bu kadar olmamisti sanki.

Göğsüm şişti hatta hala şiş ama ucu hiç acımadı

Niye o kadar canın yandı inan anlamadım.Rahime girişte biraz adet sancısı gibi sancım oldu ama 1,2 dakikada geçti.Bence aşılama acıtan bir işlem değil içini rahat tut kendini kasma.İnşallah tutar bak çoğu kişinin 2.veya 3.aşılamada tutmuş.Ben adet olursam 2.yi hemen yaptırmayacağım çünkü okuldan izin almak falan canımı sıkıyor.Yazın yaptırırım diye düşünüyorum

canım hayırlı olsun asılamann ınsallah bu topıgın uguru olursun bebegın tutunur sana ..... vallahı gaz sorunu hamıslıktede oluyoo adet oncesınde okdr benzıyokıı bırbıne bu ıkı durumun belırtılerı bıse denmıo ıstee kendını cok dınleme ıkı durumada alıstırr ama ıgnelerden de olabılır bu durum bebeısınden dolayı da hadı hakkında hayırlısı ınsallah umutsuz olmaa

kızlar hepımız yenı topıcteyızzz ordan takıp etmesı daha kolay olcakk .... ıstedıgınız herseyı dınlenme odasındakıı tecrubelılere sorabılırsınızzz elımızden geldıgınce cevaplarızzz Rabbım yuzumuze gulsunnn ınsallahhhh

selam arkadaşlar ben aranıza azönce katıldım.24 ocak 2011 tarihinde ben de aşılama yaptırdım .Bugün 12. günumdü dayanamadım kanda baktırdım sonuç malesef nagatif..erken mi baktırdım sizce moralim çok bozuk..bana cevab yazın lütfen rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

hoşgeldin aramıza.aynı gün olmş aşılamamız.ben pzt.yi bekliyorum.ben olumsuz olacağını düşünyrm ama bi yandanda sanki hamileymşm gibi geliyor.dedim en azından hafta sonu girer araya.pzt.yaptırırım dedim.özelde yaptırdın ssk.mı?

karasu aynı gün aşılama yaptırmışız.7 Şubatı bekleyen 4,5 arkadaşımız daha var.İnşallah Pazartesi günü mutlu haberlerimizi paylaşırız.Ben test yaptırmadım cesaret edemedim açıkçası.Pazartesiyi bekliyorum.Açıkçası 12.gün erken midir bilemiyorum bu döllenme zamanına bağlı geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir.Daha önceden duydum önce negatif çıkıp sonra değerleri yükselenleri.İnşallah senin de öyle olur.Allah hepimize Pazartesi güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.Bir de negatif derken 0 mıydı yoksa 3,4 gibi miydi sonuç?

inş. pzt. olumlu sonuç alacağız. hakkımızda herseyim hayırlısı olsun.bende cesaret edemedm.dedim araya h.sonu girsin.wakit geçer.bigün kaldı işte.yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz.öğleden soorayı belicez ::) bu kan tahlilinde ne çıkması gerekiyo sonucun.bide kanaması olan var mı?

canım benim bildiğim sperm yıkandıktan sonra daha da verimli oluyo yani o değer yükseliyo diye biliyorum eşimde öyle olmuştu çünkü tatlım

hayırlısı tatlım

canım bişey sorucam aşılama günü ve ertesi günü ilişkiye girdinizya ondan sonraki günler girdinizmi yoksa girilmicekmi progestan kullanıldığı için

tgbesr canım burdaki arkadaşlar yeni topiğe taşındı yukarıya adresi yazmışlar

slm canım canını sıkma bende yeni katıldım 5 senlik evliyim 2 tane düşük yaptım ama artık hamile kalamıyorum ilk aşılamı denedim olmadı artık 2 sine başlıcam yarın rabbim hayirlisinı nasip etsin artık:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…