Benim de 7sinde belli olacak ama tabi adet olmazsam dün gece adet sancısı gibi karnm ağrıdı moralim bozuldu.Bugün hava karanlık benim de içim karanlık..Geçmiyo günler çekilmiyor bu beklemeler..İnşallah 7 Şubat bizler için umut olur aydınlık olur mutluluk olur
Hayırlı olsun şimdiden aşılaman.İnşallah güzel sonuç alırsın
Benim de 7sinde belli olacak ama tabi adet olmazsam dün gece adet sancısı gibi karnm ağrıdı moralim bozuldu.Bugün hava karanlık benim de içim karanlık..Geçmiyo günler çekilmiyor bu beklemeler..İnşallah 7 Şubat bizler için umut olur aydınlık olur mutluluk olur
Hayırlı olsun şimdiden aşılaman.İnşallah güzel sonuç alırsın
Gizemcim aynı gün öğrencez kısmetse ikimizde güzel haberler alalım inş.
ya sende akıntı falan varmı ben gazdan patlamak üzereyim mide göber birleşti 5 aylık gibiyim sanki ama hiç vajinal akıntı yok
Arkadaslar tekrar merhaba dun moralim o kadar bozukdu ki yazamadim.dun maalesef kirmizi karti yedim.cok uzgunum
Tesekkurler canim bende cok uzuldum ama elilden gelen bisey yok maalesef.allahim ne zaman nasip ederse o zaman olacak.2.asilamayi ara vermeden yaptirayim diyorum yarin doktora gidecegim kist falan yoksa bir asilama daha denicem.ama o da tutmazsa bilemiyorum ayrica benim canim cok yandi asilamada.tekrar ayni seyler.feryad ben de seni merak etmiştim.Evet çok değil ama akıntı var jel kullanıyorum ya o yapıyor galiba.Gaz da her zamankinden farklı değil.Feryad benim çok umudum yok dün gece karnım ağrıdı göğüslerim hala şiş ama göğüs ucu acıması gibi bir şey yok.Yani adet belirtileri dışında bir belirtim yok .Her an adet olabilirim.Tabi inşallah yanılıyorumdur inşallah güzel haberler alırız.
Üzüldüm seni anlayabiliyorum ama elden ne gelir.Zaten biz elimizden geleni yapıyoruz ama Allah nasip ederse olur.Sıkma canını olan oldu inşallah bundan sonrasına bak.Tekrar aşılama yaptıracak mısın?Rabbim inşallah sana bana bize tüm isteyenlere nasip etsin.
slm kizlar
benim asilamamin 6. gunu bugun.sol kasigimda ve belimde agri var.goguslerimde bomba gibi acaip agriyor.normalde boyle olmazdi gece agridan uykumdan uyandiriyor o derece.kipirdamasam bile acaip aciyorlar.
sizin nasildi bugunlerde acaba agrilariniz varmiydi?adet olmaktan cok korkuyorum.2 tane yumurtam catlamisti asilama gunu.alttanda yumurtalar buyuyordu acaba onlarmi catladi diyorum?progestan iciyorum agiz kurulugu cok yapiyor.kacinci gun test yapsam acaba?doktor haftaya cumartesi yap dedi ama beklemek cok zor.
acaba adet olcam ondan mi agrim var benim?dolasinca falan artiyor sanki agrilar.dinleniyorum surekli.biraz dolasip uzaniyorum yada oturuyorum.moralim cok bozuldu.sol kasigimda surekli bir agrim var.belirti olarak cok birsey yazmamislar okudum biraz ama bende ki gibi denk gelmedi.alttan bile agrim oluyor sanki.birsey batiyor gibi.yorumlarinizi bekliyorum kizlar lutfen.1 senedir tedavi oluyorum cok yoruldum artik.sonuc insallah hepimizin pozitif olur.
bu arada gaz sorunum var ve gogus uclarim da cok aciyor.acaba catlatma ignesinin etkisimi?gerci diger aylarda da vurulmustum hic bu kadar olmamisti sanki.
Tesekkurler canim bende cok uzuldum ama elilden gelen bisey yok maalesef.allahim ne zaman nasip ederse o zaman olacak.2.asilamayi ara vermeden yaptirayim diyorum yarin doktora gidecegim kist falan yoksa bir asilama daha denicem.ama o da tutmazsa bilemiyorum ayrica benim canim cok yandi asilamada.tekrar ayni seyler.
bu arada gaz sorunum var ve gogus uclarim da cok aciyor.acaba catlatma ignesinin etkisimi?gerci diger aylarda da vurulmustum hic bu kadar olmamisti sanki.
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...asi-basarisiz-olup-umudunu-yitirmeyenler.html
kızlar bu adresteyiz hepbirlikte burdan devam ediyoruz...gelenler durumu söylerse bilge arkadaşımız topicin ilk sayfasına adını ve durumunu ekliyor...
haydi hepbirlikte yeni topice..
selam arkadaşlar ben aranıza azönce katıldım.24 ocak 2011 tarihinde ben de aşılama yaptırdım .Bugün 12. günumdü dayanamadım kanda baktırdım sonuç malesef nagatif..erken mi baktırdım sizce moralim çok bozuk..bana cevab yazın lütfenrabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
selam arkadaşlar ben aranıza azönce katıldım.24 ocak 2011 tarihinde ben de aşılama yaptırdım .Bugün 12. günumdü dayanamadım kanda baktırdım sonuç malesef nagatif..erken mi baktırdım sizce moralim çok bozuk..bana cevab yazın lütfenrabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
karasu aynı gün aşılama yaptırmışız.7 Şubatı bekleyen 4,5 arkadaşımız daha var.İnşallah Pazartesi günü mutlu haberlerimizi paylaşırız.Ben test yaptırmadım cesaret edemedim açıkçası.Pazartesiyi bekliyorum.Açıkçası 12.gün erken midir bilemiyorum bu döllenme zamanına bağlı geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir.Daha önceden duydum önce negatif çıkıp sonra değerleri yükselenleri.İnşallah senin de öyle olur.Allah hepimize Pazartesi güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.Bir de negatif derken 0 mıydı yoksa 3,4 gibi miydi sonuç?
ay cokguzel valla senın bırkızın varmıs.allah uzun omur versın.ınsallah bu son asılamanda tutar arkadasım.benım esımın yıkamadan once 29 mılyon cıktı.doktor yıkamadan sonra en kotu 15 mılyon falan kalır dedı.bazı yerlerde 10 mılyon altına asılama yapmıyorlar ama bazı yerlerde yapıyorlar.hayırlısı olur ınsallah.bende bugun recetemı eczaneye bıraktım.yarın alıcam kısmetse ıgnelerımı.henuz adet olmadım.yılbasından sonra baslıcam nasıpse.ınsallah bneımde ılk asılamam tutar.ben cok yumurtam olsun da ıkızım olsun ıstıyorum ama bakalım hayırlısı.
Günaydın arkadaşlar,
Benim aralık ayı aşılamam iptal oldu. Şimdi adet olmayı bekliyorum. Bugün 36. günüm. Gebelik yok. Yumurta gelişimim olmadı. Kullandığım iğnelerden dolayı sanırım adetim gecikti.
Bu arada eşim için sperm testi yaptırdık. Yarın doktor randevum var ama sizlerinde fikrini almak istiyorum. Değerler şöyle;
Diyet 4. gün;
Miktar:4,2 ml
Renk:Opak
Koku: Özel
Viskozite:Normal
Sıvılaşma süresi:25dk.
pH:8,0
Sperm sayısı 1ml de:34 Milyon
Normal yapılı olan%90
Anormal yapılı olan%10
Baş Anomnalisi%4
Kuyruk anomalisi%2
Hareketsiz taze%20
Hareketli taze%80
Hızlı ileri hareketli%40
Yavaş ileri harejetli%15
Yerinde hareketli%25
Aşılama için yıkama işleminden sonra ne kadar kalıyor? Bilen var mı?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ocak ayında aşılama yolunda mücadele veren tüm anne ve baba adayları; inşallah hayırlısı ile bebeklerinize kavuşursunuz.
Amin...
arkadaşlar bence herkez yaşadıkalrını anlatırsa daha rahat geçiririz..örneğinn benim göğüslerim çok şişti neredeyse patlayacak gibi acıyor.karnım çok şişti .kanama sadace aşılama yapıldığı gün hafif pembemsi geldi ondan sonra gelmedi.bol bol istirahat ediyorum.asla sigara içmiyorum içilen yerde bulunmuyorum.dr bize aşılama günü akşamı ve ertesi sabah birlikte olmamımızı söyledi.progeston kulanıyorum sabah akşam 1 kere adet görene kadar kullanıcam.asla ağır bir şey kaldırmıyorum.ev süpürmek çamaşır asmak gibi işler yok.en azından ilk bir hafta dikkat etmek lazım.
canım benim bildiğim sperm yıkandıktan sonra daha da verimli oluyo yani o değer yükseliyo diye biliyorum eşimde öyle olmuştu çünkü tatlım
valla hic bilmiorum yukselen duymadim daha once ben.demkki kisiden kisiye degisiyor.
esimin 29 milyon olan spermi asilama gunu 41 milyona cikmisti.30 milyon enjekte ettiler.azaldi yani yine yikamadan sonra.hayirlisi olsun insallah.
Merhaba arkadaşlar benimde 2. Aşılamam bugün yapıldı.ilkinde bu kadar ağrı olmamıştı ama bugün ağladım ağrıdan nefes bile alamadım,derin nefes alınca bile ağrıyordu.çok kötüydü hala daha ağrıyor.bakalım rabbim burdaki tüm isteyenlere hayırlısıyla en kısa zamanda istediklerini versinIçimde biraz umutsuzluk var Ilki kötü olunca insanın ümidi kırılıyor.birazda umut var ama az.dua edelim birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?