Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
belirtileri aşermeler göğüsler her şey tam gaz devam ediyor...çarşamba test yaptırıp iyi ultrosan aleti doppler gibi olan bir merkezde sanırım alman hastanesi yada bahçeci kliniğinde alttan baktırıp kendi dr um yanına öyle gidicez...
bir bebek var ama nerde...olması gerektiği yerde değil...ama var....
yinede mutluyumm...bizim bebeğimiz oluyorr bu tüpüde kaybetsem yinede ümit var tüp bebek yapılırsa belki bu sefer tutacak...daha çok dua etmem lazımm.............

Canim Boyle bir durumda ne soylesek bos tabi.beklemek cok zor bilirim.icindeki firtinalari sabirsiz beklemeleri tahmin edebiliyorum.umarim sonucunda bebisin seninle kalir.yazamasamda takip ediyorum surekli topigi.asla isyankar yazilar yazmadin ve oyle dusunmedin.tebrik ediyorum seni canim.Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin....Benim 3 kez kendiliginden olusan gebeliklerimde kese gorunmedi hcg dusmeye basladi 2 gunde bir test yatak istirahati cok yorucuydu benim icin.sebebebi bilinmeyen dusukler. tek bilinen hashimoto tiroidim o da artik ilacla kontrol altinda bir de faktor 5 Leiden mutasyon heterozigot pozitif bu da pihtilasma faktorlerinden doktorlarin cogunun dusuge neden olmayacagini dusundugu bir durum.evliligimizin 11. Yili komiktir ki ilk 5 yil cocuk istemedik Sonrasinda istedik 3 kendiliginden sonlanan gebelik.son bir yil hamile de kalmayinca asilama yaptirmaya karar verdim.ha bu arada Daha once 1 kez klomen 1 kez igneyle asilamam oldu ama sonuc olumsuzdu normal yollarla oldu diger uc gebeligimde.esimde de bende de sorun yok diyorlar adetlerim duzenli testlerim filmlerim normal. Doktorum umudunu yititmedi benden yana..benim de umudum var.zamani var diyorum her defasinda.Allahim tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Yarabbim....

Ustteki yaziyi Sermuha yazdim ufak bir akskliktan dolayi tam olmadi sanirim
a

Iste mesajim
Canim Boyle bir durumda ne soylesek bos tabi.beklemek cok zor bilirim.icindeki firtinalari sabirsiz beklemeleri tahmin edebiliyorum.umarim sonucunda bebisin seninle kalir.yazamasamda takip ediyorum surekli topigi.asla isyankar yazilar yazmadin ve oyle dusunmedin.tebrik ediyorum seni canim.Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin....Benim 3 kez kendiliginden olusan gebeliklerimde kese gorunmedi hcg dusmeye basladi 2 gunde bir test yatak istirahati cok yorucuydu benim icin.sebebebi bilinmeyen dusukler. tek bilinen hashimoto tiroidim o da artik ilacla kontrol altinda bir de faktor 5 Leiden mutasyon heterozigot pozitif bu da pihtilasma faktorlerinden doktorlarin cogunun dusuge neden olmayacagini dusundugu bir durum.evliligimizin 11. Yili komiktir ki ilk 5 yil cocuk istemedik Sonrasinda istedik 3 kendiliginden sonlanan gebelik.son bir yil hamile de kalmayinca asilama yaptirmaya karar verdim.ha bu arada Daha once 1 kez klomen 1 kez igneyle asilamam oldu ama sonuc olumsuzdu normal yollarla oldu diger uc gebeligimde.esimde de bende de sorun yok diyorlar adetlerim duzenli testlerim filmlerim normal. Doktorum umudunu yititmedi benden yana..benim de umudum var.zamani var diyorum her defasinda.Allahim tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Yarabbim....

Ustteki yaziyi Sermuha yazdim ufak bir aksakliktan dolayi tam olmadi sanirim
a

Iste mesajim

canım çok sağoll...hepimiz çok zorlu yollardan geçiyoruz...dünden beri eşimin dışında hiçkimseyle konuşmadım arayan hiçbir telefonu cevaplamadım...olayı dramatik hale getirmeye gerek yok...ben yaşıyorum zaten başkalarınıda üzmemin anlamı yok..1-2 güne toparlanırım...yarın yine test ve dr kontrolü...yarınki değer 3000 üzeri olacak gebelik varsa 5 hafta 4 günlük oluyor yarın görünmezse bilmiyorum bakıcaz ve mantıklı olanı yapıcaz...hiçbir şey kendimi yıpratmaya değmez....varsa bebişim benimledir yoksa yoktur zaten...ben elimden geleni yapıyorum...lekeler devame diyor zaten bu lekeler yüzünden dış gebelik ağır basıyor birde kese olmayınca dahada kesinleşiyor..bizdede hiç problem yok sebepsiz diyorlar..ama yinede mutluyummmm çünkü oluyor dış ta olsa oluyor...ne yapalım kaderde bu varmışş...

arkadaşım önce hayırlısı olsun...umarım tez zamanda güzel sonuçlar gelir...kendini kasma ama yormada herşey güzel olacak diye düşün...kasık ağrıları bazılarında oluyor bazılarında olmuyor...kafana takma ....
evet herşey imtihan...yinede olumlu düşünüyorum azda olsa bir umut bekliyorumm..Allah hepimizin yardımcısı olsun...desteklerin için çok sağol...olmazsa herşey bitmiş değil...yinede umut var..rabbim mucizeleri bitmez....
bana sonda takılmadı çokda idrara sıkışık değildim...ama sonda biraz can yakar kendini o stresle çok kasmışsın sanırım..rahat birak kendini...önündeki 15 günü çok rahat geçir güzel olur inşallah...bol bol dua et...

cnm allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider bu son sıkıntın olur rabbim seni korusun hayırlısını versin
çok sağol canımm hepimizin Allah yardımcısı olsun...hepimize sabır ve sağlık ve bebiş versin...
nedir senin bu çilen yaaa :85: biz okurken yoruluyoruz valla. inşallah hayırlısı olur canım, elden birşey gelmiyor ne yazıkki. yinede sonuna kadar umudunu kaybetme.
sağool canımm dediğin gibi sonuna kadar umudu kaybetmek yokkk
evet canım lekelenme oluyor ....bel ağrısı ve da kasık ağrısıda oluyor ama adet olduğun zamankinden daha az oluyor..dikkat ol ...dr una mutlaka her şeyden bilgi ver...kızacak bile olsa ara söyle...
Allah yardımcın olsun canım.hiç belli olmaz bu işler lütfen moralini bozma.belki geç gözükecektir.
belki geç görünür ne yapalım bekleyecez..hepinizede stres olduk bebişimle..keşke mucize mucize olarak kalsa ama elimden gelen bir şey yok...hayırlısı ..iyi dileklerin için sağol canım...
hayırlısı olsun sermuh.bak kaç kişinin duası seninle.olumlu yada olumsuz hersey güsel olacak
sağol canım...dualara sarıldıkk bekliyoruz...cümlemize hayırlısı rabbimden...
çok sağol canım hayırlısı Allahtan başka ne olabilrki..bunu yaşamak gerekiyormuş yaşıyorum Allahtan daha kötüsü olmadı...
sabırlı olmaktan başka ne yapabiliriz..bizi yaratan tek bir sperm ve tek bir yumurtadan yaratmadımı biz savaşı doğar doğmaz kazandık biz kazandıysak bebişimizde bir gün kazanacakk..Allah dermansız dert vermesin...
Canım dualarımız seninle Rabbim ol dediyse zaten olur ama bebişin kendini gizliyordur.Umarım cumartesi kendini gösterir.Hepimiz rahatlar bir oh çekeriz.Allah yardımcın olsun.
bir oh çeksem karşıki daüdan duyulacak:)))cümlemize sabır..rabbim hepimiin dualarını kabul etsin ,inşallah...umarım kendini gizliyordur...ama yoksada yaramaz yerinde durmamış diyecem...:)
çok sağoll birtanem...iyi dileklerin inan çok incesin inşallah rabbim sana kalbin kadar güzellikler nasip eder...

arkadaşım şöyle bir hasret giderrr bende durumum belli olunca gitmeyi düşünüyorum...sende dualarımdasın...herşeyin hayırlısı diyelim öyle olsun...

kızlar merhaba
bugun ılk ıgnemı vurundum bende. sizde de çok agrı yaptı mı yumurta geliştirici iğneler karnım belim fena durumda.
arkadaşım geçmiş olsun inşallah Allah tamamına erdirir...mutlaka dr unu ara bilgilendir...

allah yardımcınız olsun. inşallah olumsuz ihtimallerin hiç bir gerçek olmaz da sen de bebeğini kucağına alırsın.inşallah bunlar çektiğin son sıkıntılardır...
inşallah canım yaaa darısı ve tüm güzellikler sizlerle olsun...
meraba arkadaslar bende 24 ocakta asılamaoldum bugun 8. gunumm kasıklarım ve belım cok agırıyr normalmı
normal gibi ama dr una paylaş istersen ...rabbim inşallah bebişini verir sanada..
evet çok haklısın Rabbim ol dediyse olmuştur..belki saklanıyordur..bakalım hayırlısı...
Merhaba sermuh,
İnşallah kese görünür. Senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun. İyi haberlerini almak ümidi ile.
inşallah iyi haberler gelecek ama yaşıyor olmakta iyi bir haber...sağlıklı olmakta iyi bir haber umarım tüm güzel haberleri hepimiz yazarız burdan...

salıda bitiyor yatıcam kalkıcam çarşamba başlayacak...inşallah mucizeler benimledir...sabrediyorum...dua ediyorum...inanıyorum...yinede mutluyum....üzülmek var tabii ama çok üzülmek yokk....

canım Allah yardımcın olsun çok heyecanlandırıyor bu bebek bizi dün notebookun şarjı bozulmuştu meraktan duramadım hep aklımdaydın bugün bi hevesle açtım ümidini kaybetme canım değerlerinin yükselmesi çok güzel umarım meleğin seninledir bi dr la yetinme bir kaç dr git onlar ne diyecekler bakalım hakkında hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz.

dün aşılamayı oldum arkadaşlar Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum yanındada sağlıklı hayırlı bebişler inşallah. kasıklarımda ağrılar var sürekli koyu renkli hafifçe bide kanama, rahim ağzını tutarken çok acıdı o yüzdenmiş kanama. Nedense vakit benm için çabuk geçerdi şimdi 1 saati bile zor geçiriyorum bitmek bilmiyor gün. dün aşılamadan sonra sürekli bacaklarım seğirdi sizede olmuşmuydu. umudumuzu kaybetme lüksümüz yok kızlar yaş 50 değil 50 olsa bile doğuranlar var. Allahım sen konuyu biliyosun AMİN.

bende dün aşılamamı oldum inş tutar ilk aşılamam oldu okadar çok dua ediyorumki hepimiz için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam daha fazla aratmasın inş hepimizinki tutar

sermuhcumm .... canım arkadasımm.... ınan roman okur gıbı takıp edıyorum senı.. Allah yardımcın olsun sabırlar versın Rabbım sakın ol ve sadece dua et bılıyosun alnımıza ne yazıldıysa kaderımızde ne varsa onu yasıyoruzz ,yalnız bu 7. haftada gorunuyormus ıdye bnm kendı dr umda bana soylemıstı asılamdan once pkolu oldugumu ogrenmeden adetımın gecıkdıgı aylarda muayenelerımde soylerdii.. ısteyken bıle butun aklım sendeydı kızlara bıle anlatıyorumm dualarım senınle Allah gonlune gore versınnn canım bnmm

evet canım gıdememıstın hatırlıyorum dgru dusunmussun bıdaha tedavıye baslayınca yıne gıdemezsın tabıkı cok cok gecmıs olsun arkadasım .. ınsallah kabul eder Rabbım dualarını ve ınsallah dedıgın gıbı dıledıgın gıbı hamıs haberlerı verebılırız burdann ıyı yolculuklar canımm

msj yazamadım 10 dk bir yazılabiliyomus

uzulme canım bnm bı defada sorucaklarını yaz bnde sana toptan yazarım 10 ar dk da bır yazısırızz

ilgimdisi nasılsın canım hoşgeldin????

bılgecımm ... ıyıyım canım bu aksam dun gece yazmıssın da bn kalamdım sızınle mıgrenım tutmustu smdıde agrım vr gıbı ama daha ıyıyımm sende ne vr ne yokk nasıl gıdıyo dınlenmenn bn ısede basladım ya hıc mı hıccc kafama takmıyorumm Rabbım zamanı gelınce verıcek ınsallahh ..

İlgimdisi nerelerdesin neler yapıyosun diğer yeni topiğimize yazdım orda yoktun?Hsg filmi çektirecektin çektirdin mi?

Aşılaman hayırlı olsun canım inş güzel haberlerini alırız benimde bacak ve kasıklarımda çok fazla ağrılarım olmuştu ilk 3-4 gün sonra azalmaya başladı.Evet aşılamadan sonra vakit geçmiyor bir saat bir gün gibi geliyor ama ben aşılamamın 10. gününde adet oldum bidaha ki sefere inş. sana bol şans.

mrb canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun sen bize göre daha rahatsındır en azından kızın var bende 2005 de evlendim yaklaşık 4 yıldır bebek istiyoruz klomeni daha önce kullandım ama bana etki etmedi aşılamada pregon iğnesini kullandım iğne daha etkili galiba inş güzel haberlerini alırız.

kızlar merhaba
bugun ılk ıgnemı vurundum bende. sizde de çok agrı yaptı mı yumurta geliştirici iğneler karnım belim fena durumda.

mrb canım iğneler bende herhangi bi ağrı yapmadı sadece 5-6. iğnlerde yumurtalar büyüdüğü için karnımda şişlik oluyoru okadar herkesin bünyesinde farklı etki yapıyor galiba.

mrb canım iğneler bende herhangi bi ağrı yapmadı sadece 5-6. iğnlerde yumurtalar büyüdüğü için karnımda şişlik oluyoru okadar herkesin bünyesinde farklı etki yapıyor galiba.

aylincim, sanırım oyle. bugun daha rahatım dune gore. ağrım daha az oldu. yarın 3. iğne sonra doktor kontrolu. hem E2 hem de ultrason. ınş yumurtalarım tepki vermiştir de daha fazla iğne vurunmama gerek kalmaz. dualarım hepimizle. kolaylıklar ve sabır diliyorum hepimize...

kızlar bugün aşılamamın 16. günü, dün akşam evde test yaptım ne yazıkki her zamanki tek çizgi çıktı neyse alışık olduğum bi durum olduğundan çok üzülmemeye çalıştım ama migrenimin tutmasınada engel olamadım. birkaç saat öncesine kadar dayandım, bi umut belki hamileyimdir ilaç içmiyim diye ama en sonunda içtim tabi. yarında spora başlıyıcam ama ya hamileysem diye endişeliyimde. yarın adet günüm, birkaç gün hep gecikir. hamile değilim biliyorum ama umud etmektende alamıyorum kendimi işte napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…