Canim Boyle bir durumda ne soylesek bos tabi.beklemek cok zor bilirim.icindeki firtinalari sabirsiz beklemeleri tahmin edebiliyorum.umarim sonucunda bebisin seninle kalir.yazamasamda takip ediyorum surekli topigi.asla isyankar yazilar yazmadin ve oyle dusunmedin.tebrik ediyorum seni canim.Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin....Benim 3 kez kendiliginden olusan gebeliklerimde kese gorunmedi hcg dusmeye basladi 2 gunde bir test yatak istirahati cok yorucuydu benim icin.sebebebi bilinmeyen dusukler. tek bilinen hashimoto tiroidim o da artik ilacla kontrol altinda bir de faktor 5 Leiden mutasyon heterozigot pozitif bu da pihtilasma faktorlerinden doktorlarin cogunun dusuge neden olmayacagini dusundugu bir durum.evliligimizin 11. Yili komiktir ki ilk 5 yil cocuk istemedik Sonrasinda istedik 3 kendiliginden sonlanan gebelik.son bir yil hamile de kalmayinca asilama yaptirmaya karar verdim.ha bu arada Daha once 1 kez klomen 1 kez igneyle asilamam oldu ama sonuc olumsuzdu normal yollarla oldu diger uc gebeligimde.esimde de bende de sorun yok diyorlar adetlerim duzenli testlerim filmlerim normal. Doktorum umudunu yititmedi benden yana..benim de umudum var.zamani var diyorum her defasinda.Allahim tez zamanda hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin Yarabbim....
arkadaşım önce hayırlısı olsun...umarım tez zamanda güzel sonuçlar gelir...kendini kasma ama yormada herşey güzel olacak diye düşün...kasık ağrıları bazılarında oluyor bazılarında olmuyor...kafana takma ....29 ocakta ilk aşılamamı oldum ve kasıklarım cok agrıyor.bugün dördüncü günüm biraz daha rahatım şimdi.benim 5 yaşında bir kızım var.2004 yılında evlendim ve hemen hamile kaldım normal bir hamilelikti.simdi 1,5 senedir beri cocuk istiyoruz ama bir türlü olmadı bizde aşılama yaptırmaya karar verdik.12 şubatda sonuç belli olur inşallah!ben 2 kutu klomen kullandım ardından 5 tane ignem oldu kalçadan daha sonra çatlatma ignesi ve 16 saat sonrada aşılamam gerçekleşti artık sonucu umutla bekliyoruz umarım allah epimize saglıklı bebişler nasip etsin herkes özlem duydugu bebişlerine kavuşsun umarım.
evet herşey imtihan...yinede olumlu düşünüyorum azda olsa bir umut bekliyorumm..Allah hepimizin yardımcısı olsun...desteklerin için çok sağol...olmazsa herşey bitmiş değil...yinede umut var..rabbim mucizeleri bitmez....İmtihan dünyasındayız Sermuhcuğum bebişin olmaması imtihan,bebiş oldu kese yok imtihan.Rabbim bu imtihanları teslimiyetle başarıyla geçmeyi nasip etsin.Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah.Hep olumlu düşünmeye devam et inşallah kese görünür bunu da atlatırsın.
bana sonda takılmadı çokda idrara sıkışık değildim...ama sonda biraz can yakar kendini o stresle çok kasmışsın sanırım..rahat birak kendini...önündeki 15 günü çok rahat geçir güzel olur inşallah...bol bol dua et...slm kızlar 31 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.aşılama işlemi gerçekten çok kısa sürdü ve çok fazla canım yanmadı.ama idrara sıkışık halde yapıldığı için aşılamanın hemen sonrasında sonda takıp idrarımı boşalttılar ve sondayı geri çıkardılar.sonrasında 20 dk uzandım.aşılama diil de sonda beni mahfetti.hala acısını çekiyorum.aranızda benim durumumda olan var mı?
çok sağol canımm hepimizin Allah yardımcısı olsun...hepimize sabır ve sağlık ve bebiş versin...cnm allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider bu son sıkıntın olur rabbim seni korusun hayırlısını versin
sağool canımm dediğin gibi sonuna kadar umudu kaybetmek yokkknedir senin bu çilen yaaa :85: biz okurken yoruluyoruz valla. inşallah hayırlısı olur canım, elden birşey gelmiyor ne yazıkki. yinede sonuna kadar umudunu kaybetme.
evet canım lekelenme oluyor ....bel ağrısı ve da kasık ağrısıda oluyor ama adet olduğun zamankinden daha az oluyor..dikkat ol ...dr una mutlaka her şeyden bilgi ver...kızacak bile olsa ara söyle...sanırım normal genelde bu günlerde bel ağrısı kasık ağrısı olur.sanki bugünolmuş gibi hissettim kendimi.benim 26sı akşamından beride kanamam var.hani bebek tutundğnda lekelenme oluyomşya olsa ben onuda anlamıcam.
belki geç görünür ne yapalım bekleyecez..hepinizede stres olduk bebişimle..keşke mucize mucize olarak kalsa ama elimden gelen bir şey yok...hayırlısı ..iyi dileklerin için sağol canım...Allah yardımcın olsun canım.hiç belli olmaz bu işler lütfen moralini bozma.belki geç gözükecektir.
sağol canım...dualara sarıldıkk bekliyoruz...cümlemize hayırlısı rabbimden...hayırlısı olsun sermuh.bak kaç kişinin duası seninle.olumlu yada olumsuz hersey güsel olacak
çok sağol canım hayırlısı Allahtan başka ne olabilrki..bunu yaşamak gerekiyormuş yaşıyorum Allahtan daha kötüsü olmadı...Sermuh... butun gun seni merak ettim ve kac kere birsey yazdinmi diye kontrol ettim. Suan kelimeler cidden yetersiz kaliyo birsuru sey soylemek istiyorum ama nerden baslasam bilemiyorum... sabrina ve bu guclu durusuna bende hayran kaldim. Rabbim sana guzel sonuclar gostersin insallah cok dua ediyorum, seninde dedigin gibi hayirlisi Allahtan!
sabırlı olmaktan başka ne yapabiliriz..bizi yaratan tek bir sperm ve tek bir yumurtadan yaratmadımı biz savaşı doğar doğmaz kazandık biz kazandıysak bebişimizde bir gün kazanacakk..Allah dermansız dert vermesin...canım ya hayırlısı hep beklemekle geçio ömrümüz sınavımız böyleymiş rabbim sınıyo bizleri dogru söylüosun elimizden geleni yapıp takdiri rabbime bırakalım ondan baska hiç kimsemiz yok herşeyin hayırlısı inş.güzel haberlerini alalım hep beraber allahın izniyle seni merakla takip ediorum sabrına da hayranım her zaman teslim tevekkül........
bir oh çeksem karşıki daüdan duyulacak:)))cümlemize sabır..rabbim hepimiin dualarını kabul etsin ,inşallah...umarım kendini gizliyordur...ama yoksada yaramaz yerinde durmamış diyecem...:)Canım dualarımız seninle Rabbim ol dediyse zaten olur ama bebişin kendini gizliyordur.Umarım cumartesi kendini gösterir.Hepimiz rahatlar bir oh çekeriz.Allah yardımcın olsun.
çok sağoll birtanem...iyi dileklerin inan çok incesin inşallah rabbim sana kalbin kadar güzellikler nasip eder...canım bunu sana nasip eden rabbim kucağınada almayı nasip etcek emin ol öncelikle buna kendin emin ol dualrım senle yolcunun duasını allah kabul edermiş derler yarın başta sen olmak üzere bu topikteki herkese dua edicem biliyosun bahsetmiştim babam ameliyat olmuştu ve ben gidememiştim aşılama olduğu için şimdi tutmadı en azından ben memleketime gideyim dedim 2hafta kadar nette olmuycam ama aklım hep sende olcak bi yerlerden girmeye çalışıcam ve durumunu okumaya çalışıcam okuyamasamda döndüğümde mutlaka yazıcam sen ve bebişlerin allaha emanet olun canım arkadaşım i geceler
Arkdaşlarım 2 hafta kadar ailemin yanına memlekete gidiyorum babam ameliyat olmuştu ve ben aşılamadan dolayı yolculuk yasak olduğu için gidememiştim bebişim olmayınca bu karda kışta kıyamette memleket yoluna düştük boş otururken gideyim dedim sonrası yine dr randevularıyla geçicek yine gidemiycem derlerki yolcunun duasını allah kabul edermiş hepiniz için bol bol dua edicem döndüğümde umarım bi çok kişi hamile olur bilgecim antalya2011 eliz81 dilara sermuh ilgimdisi elfida benimmeleğim ceren ceymi ceylin yeda ve adını daha yazamadım benimle aynı olan bi çok kişi kalbimde ve dualrımdasınız kendinize iyi bakın allaha emanet olun geldiğimde görüşmek üzere hepinizi yüreğimden öpüyorum i geceler
arkadaşım geçmiş olsun inşallah Allah tamamına erdirir...mutlaka dr unu ara bilgilendir...kızlar merhaba
bugun ılk ıgnemı vurundum bende. sizde de çok agrı yaptı mı yumurta geliştirici iğnelerkarnım belim fena durumda.
inşallah canım yaaa darısı ve tüm güzellikler sizlerle olsun...allah yardımcınız olsun. inşallah olumsuz ihtimallerin hiç bir gerçek olmaz da sen de bebeğini kucağına alırsın.inşallah bunlar çektiğin son sıkıntılardır...
normal gibi ama dr una paylaş istersen ...rabbim inşallah bebişini verir sanada..meraba arkadaslar bende 24 ocakta asılamaoldum bugun 8. gunumm kasıklarım ve belım cok agırıyr normalmı
evet çok haklısın Rabbim ol dediyse olmuştur..belki saklanıyordur..bakalım hayırlısı...canım duacınızız...inşallah bebeğinle senin...
çok düşünmeden sabırla bekle cumartesiyi....çok kafana takma....Rabbim "ol" dediyse saklandığı yerden de çıkar elbet....
senin için hayırlı olanı diliyorum...Allah yardımcın olsun....sabır versin....
inşallah iyi haberler gelecek ama yaşıyor olmakta iyi bir haber...sağlıklı olmakta iyi bir haber umarım tüm güzel haberleri hepimiz yazarız burdan...Merhaba sermuh,
İnşallah kese görünür. Senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun. İyi haberlerini almak ümidi ile.
Sermuh sana 1 kere daha hayran kaldım. teslimiyetine ve inancına yani. doktorun dediklerinin üzerine ne desem boş şu an. yazdıklarını kaç kere okudum. umarım mucizen çarşamba görünür de sen de eşin de rahat nefes alırsınız. Allahım yüzünüzü güldürsün. lütfen bırakma kendini. 8 yılın yorgunluğunu tahmin bile edemiyorum çok yıprandın bundan eminim ama lütfen bırakma kendini.bizler buradayız. olmazsa tekrar deneyeceğiz hepimiz, yılmak yok. sevgiler arkadaşım.
kızlar merhaba...
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum herkese tek yazmak istiyorum ama kusura bakmayın ruhum çok yoruldu...sabah test yaptırdık değer 868den 1642 ye yani 2 katına çıktı gayet güzel ..meraktan hemen o hastanede muane oldum dr kese yok cumartesiyi bekleyelim cumartesi üstten görünmezse alttan bakıcam yine görünmezse dış gebeliktir dedi....akşam üzeri benim kendi dr uma gittik...alttan baktı baya uzun uzun..ama kese yok dedii..eğer çocuğun olsaydı hemen bitirmek için işleme başlardım ama çarşamba tekrar test yaptır son bir umut kese için bekleyelim görünmezse metrotax ile düşürelim yoksa sana zarar verebilir dedi.......ruhum çok yorgunnn....hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...benim dr un dediğine göre dış gebelik ama normal gebelik gibi değerlerin gayet güzel artıyor..bebek nerede tutundu bilmiyorum ama gayet güzel gelişiyor dedi..rahim kalınlığı 11 di kanamadan 7 ye düşmüş bu kalınlık bebek için iyi değilmiş..diğer yandan bende tüm gebelik belirtileri aşermeler göğüsler her şey tam gaz devam ediyor...çarşamba test yaptırıp iyi ultrosan aleti doppler gibi olan bir merkezde sanırım alman hastanesi yada bahçeci kliniğinde alttan baktırıp kendi dr um yanına öyle gidicez...
bir bebek var ama nerde...olması gerektiği yerde değil...ama var....
yinede mutluyumm...bizim bebeğimiz oluyorr bu tüpüde kaybetsem yinede ümit var tüp bebek yapılırsa belki bu sefer tutacak...daha çok dua etmem lazımm..
bir taraftan okuyorum forumlardan bazılarında kese geç görünürmüş7.hafta filan..bunları okuyup bu gebeliği erken bitirmekde bir taraftan vicdanımı zorluyor...yani acaba geç gelicekte biz onu öldürüyormuyuz...bu yüzden bir şekilde işlem yapılması için cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum...
gelen Allahtan olsada hayırlısı olmasada hayırlısı dedim bol bol dua etmek lazım...elimizden geleni yapıp rabbimden istemek...
kızlar merhaba...
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum herkese tek yazmak istiyorum ama kusura bakmayın ruhum çok yoruldu...sabah test yaptırdık değer 868den 1642 ye yani 2 katına çıktı gayet güzel ..meraktan hemen o hastanede muane oldum dr kese yok cumartesiyi bekleyelim cumartesi üstten görünmezse alttan bakıcam yine görünmezse dış gebeliktir dedi....akşam üzeri benim kendi dr uma gittik...alttan baktı baya uzun uzun..ama kese yok dedii..eğer çocuğun olsaydı hemen bitirmek için işleme başlardım ama çarşamba tekrar test yaptır son bir umut kese için bekleyelim görünmezse metrotax ile düşürelim yoksa sana zarar verebilir dedi.......ruhum çok yorgunnn....hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...benim dr un dediğine göre dış gebelik ama normal gebelik gibi değerlerin gayet güzel artıyor..bebek nerede tutundu bilmiyorum ama gayet güzel gelişiyor dedi..rahim kalınlığı 11 di kanamadan 7 ye düşmüş bu kalınlık bebek için iyi değilmiş..diğer yandan bende tüm gebelik belirtileri aşermeler göğüsler her şey tam gaz devam ediyor...çarşamba test yaptırıp iyi ultrosan aleti doppler gibi olan bir merkezde sanırım alman hastanesi yada bahçeci kliniğinde alttan baktırıp kendi dr um yanına öyle gidicez...
bir bebek var ama nerde...olması gerektiği yerde değil...ama var....
yinede mutluyumm...bizim bebeğimiz oluyorr bu tüpüde kaybetsem yinede ümit var tüp bebek yapılırsa belki bu sefer tutacak...daha çok dua etmem lazımm..
bir taraftan okuyorum forumlardan bazılarında kese geç görünürmüş7.hafta filan..bunları okuyup bu gebeliği erken bitirmekde bir taraftan vicdanımı zorluyor...yani acaba geç gelicekte biz onu öldürüyormuyuz...bu yüzden bir şekilde işlem yapılması için cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum...
gelen Allahtan olsada hayırlısı olmasada hayırlısı dedim bol bol dua etmek lazım...elimizden geleni yapıp rabbimden istemek...
Arkdaşlarım 2 hafta kadar ailemin yanına memlekete gidiyorum babam ameliyat olmuştu ve ben aşılamadan dolayı yolculuk yasak olduğu için gidememiştim bebişim olmayınca bu karda kışta kıyamette memleket yoluna düştük boş otururken gideyim dedim sonrası yine dr randevularıyla geçicek yine gidemiycem derlerki yolcunun duasını allah kabul edermiş hepiniz için bol bol dua edicem döndüğümde umarım bi çok kişi hamile olur bilgecim antalya2011 eliz81 dilara sermuh ilgimdisi elfida benimmeleğim ceren ceymi ceylin yeda ve adını daha yazamadım benimle aynı olan bi çok kişi kalbimde ve dualrımdasınız kendinize iyi bakın allaha emanet olun geldiğimde görüşmek üzere hepinizi yüreğimden öpüyorum i geceler
msj yazamadım 10 dk bir yazılabiliyomus
ilgimdisi nasılsın canım hoşgeldin????
bende dün aşılamamı oldum inş tutar ilk aşılamam oldu okadar çok dua ediyorumki hepimiz için rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin mevlam daha fazla aratmasın inş hepimizinki tutar
Dilaracım hayırlı olsun aşılaman...
dün aşılamayı oldum arkadaşlar Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum yanındada sağlıklı hayırlı bebişler inşallah. kasıklarımda ağrılar var sürekli koyu renkli hafifçe bide kanama, rahim ağzını tutarken çok acıdı o yüzdenmiş kanama. Nedense vakit benm için çabuk geçerdi şimdi 1 saati bile zor geçiriyorum bitmek bilmiyor gün. dün aşılamadan sonra sürekli bacaklarım seğirdi sizede olmuşmuydu. umudumuzu kaybetme lüksümüz yok kızlar yaş 50 değil 50 olsa bile doğuranlar var. Allahım sen konuyu biliyosun AMİN.
29 ocakta ilk aşılamamı oldum ve kasıklarım cok agrıyor.bugün dördüncü günüm biraz daha rahatım şimdi.benim 5 yaşında bir kızım var.2004 yılında evlendim ve hemen hamile kaldım normal bir hamilelikti.simdi 1,5 senedir beri cocuk istiyoruz ama bir türlü olmadı bizde aşılama yaptırmaya karar verdik.12 şubatda sonuç belli olur inşallah!ben 2 kutu klomen kullandım ardından 5 tane ignem oldu kalçadan daha sonra çatlatma ignesi ve 16 saat sonrada aşılamam gerçekleşti artık sonucu umutla bekliyoruz umarım allah epimize saglıklı bebişler nasip etsin herkes özlem duydugu bebişlerine kavuşsun umarım.
kızlar merhaba
bugun ılk ıgnemı vurundum bende. sizde de çok agrı yaptı mı yumurta geliştirici iğnelerkarnım belim fena durumda.
mrb canım iğneler bende herhangi bi ağrı yapmadı sadece 5-6. iğnlerde yumurtalar büyüdüğü için karnımda şişlik oluyoru okadar herkesin bünyesinde farklı etki yapıyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?