Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evdeki testler sonucu hemen göstermiyor canım kanda yaptırsaydın keşke spora başlamadan emin olmakta fayda var bebiş için çok çabalar harcıyoruz sonra boşa gitmesin emeklerin.

canım bu ay adetin gecikmez eğer bebiş olmadıysa ki inşallah olmuştur ve sevinirsin.gecikeceğini sanmam çünkü iğne yada haplarla bi düzene koyuyorlar adeti,spora falan başlama bence

o anları bende pek çpk kez yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum gerçi burada hepimiz anlıyoruz. Allahım istediğimiz bir şeyi vermiyorsa ya olmaması gerektiğin için yada henüz zaman gerektiği için olmuyordur. Ancak bizim bebişimiz olacak Allah o kadar zengin ve merhametliki hayırsız diye vermediğinide hayırlıya çevirir böyle dua ediyorum sende koyverme hemen savaş bitmedi daha.

kızlar 5 gün sonra sonuç belli olacak.2 gündrde belimde ağrı war ve bugün kanamam biraz durdu gibi. 7sinde tam 15 gün olmuş olacak kan tahlilimi yaptırsam idrar testimi.yada 9unda mens olucam mı olmuca mı beklesemmi bilemedim.hepimiz için hayırlısı...

iyi geceler arkadaşlar bende bu ay aşılama olacağım 4 gündür klomen kullanıyorum cuma kontrolüm var eğer yumurtalık oluşmuşsa çatlatma iğensi vurundam sonrada aşılama yapılacak.yanlız bir problemim çıktı polikistik over çıktı yumurtalığımın büyümesini engelliyormuş.hayırlısı olsun hepimiz için..

Doktorun ne dediyse ona gore davran.Ben laboratuvar teknikeriyim sunu soyleyebilirimki kan en dogru sonucu verir.hcg once kanda pozitiflesir sonraki donemlerde idrara gecer umarim + sonuc alirsin

Doktorun ne dediyse ona gore davran.Ben laboratuvar teknikeriyim sunu soyleyebilirimki kan en dogru sonucu verir.hcg once kanda pozitiflesir sonraki donemlerde idrara gecer umarim + sonuc alirsin

saol canım.inş. hcg önce kanda yükseliyor.idrarda daa geç çıkıyor diilmi? dr.um bişi demedi.acaba umudu yok die demedi çünkü eşimin sperm sayısı yıkndıktan sonra 10milyondu.bakalım dedi dr. ooof çok gerildiim.

Umudunu asla yitirme sonucta 1 yumurta 1 sperm unutma.olmazsa da zamani degildir oyle dusun AMA lutfen olumlu dusun....

canım arkadaşımm...alışktık doğru diyorsunn...ama bence kan testine baktır...buda geçecek emin ol...hadi yeni topiğe geç...kızlarla savaş başlattımm yeni hedef ileri durmak yokkk gelsin spermler..yumurtalarımızla onları halledicezzz ortalık bebiş dolacak....boşver üzülme....üzüle üzüle ne olcaz hayatt yaşamaya değer...ben hala bekliyorum...şimdi kan verdim sonucu bekliyorum......Rabbim hepimize sabır ve dayanma ve savaşma gücü versn ve kucaklarımıza bebişlerimizi versin....

Canım ben bayağı araştırdım bu konuyu benim eşimin 19 milyon spermi vardı yıkandıktan sonra 55 milyon olmuş dr bu iki değer çok farklı birbirine karıştırmayın demişti.Önemli olan yıkandıktan sonra 5 milyon kalırsa aşılama yapılıyormuş.Yani sen 10 milyonu kafana takma yeterli olmasa aşılaman olmazdı.

bu konuyu ben anlamadım nasıl yani sayısı mı artıyo yıkanınca yoksa yavaş hareketliler falan mı hızlanıyor ....şimdiye kadar araştırmak istemedim ama görünce merakım uynadı sana zahmet bana da bilgi verirmisin

merhaba herkeze.
kan testi sonucum belli oldu pzt 1642 olan değer bu gün çarşamba 258 e düşmüşş...yani dış gebelikti ama süper bir şey kendiliğinden düşüyor...değerin bu kadar fazla düşmeside tüpten karın içine düşmüş o yüzden bu kadar fazla düşebilirmiş...lekeler devam ediyor..bilgecim benide dinleniyor diye değiştir..cuma günü tekrar beta hcg bakılacak..sıfırlanması gerekiyormuşş.
çok şükürrr ameliyattan kurtuldum..çok şükür kendiliğiden düşüyor...çok şükür tüpüm patlamadı...çok şükür yaşıyorum...inanın kendimi çok mutlu hissediyorum...daha kötülerden korudu rabbim....
hadi bakalım yola devammm durmak yokk...şansımız açık olsun...

bu gün 3. gün ama göğüslerimde tık yok

sanırım aşılamanın 3. günü takma bunu bu kadar benim aşılamammın 9. günü benim göğüslerimde hala tık yok
eğer rahatlatacaksa seni 2 yıl önce 2 düşük yaşadım normalde adet tarihim yaklaşınca göğüslerim ağrırdı gebe kalınca hiçbir rahatsızlık hissetmedim

sermuhcum çok geçmiş olsun
dediğin gibi rabbim beterinşden korumu

geçmişteki gebe kaldığım aşılamamda, aşılamanın ertesi günü göğüslerim adet öncesinde olduğu gibi etkilenmeye başlamıştı o yüzden böyle söyledim. arkadaşım inşallah tık olmadanda gebe kalınıyodur. 9. günündeymişsin kan tahlili yaptırabilirsin bu gün çünkü 9. günde kanda gebelik belirtileri başlıyor. benm 9. günde gebeliğim belli olmuştu.

mrb cnm. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan önce ileri hızlı hareketli yüzde sıfırdı sonrasında yüzde dört oldu. bizde aşılama deniyoruz 28 ocakta 2. aşılamam oldu şimdi beklemedeyim.

Arkadasim sagliginin iyi olduguna cok sevindim. Rabbim kalbinden gecen butun guzellikleri en kisa zamanda gerceklestirsin insallah. Sen iyi ollll gerisi zaten nasip:)

sermuhcum çok geçmiş olsun
dediğin gibi rabbim beterinşden korumu
çok sağol teşekkür ederim...
Arkadasim sagliginin iyi olduguna cok sevindim. Rabbim kalbinden gecen butun guzellikleri en kisa zamanda gerceklestirsin insallah. Sen iyi ollll gerisi zaten nasip:)
hepimiz iyi olalım çok sağol...sabretmek lazım...daha vakitleri var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…