kızlar bugün aşılamamın 16. günü, dün akşam evde test yaptım ne yazıkki her zamanki tek çizgi çıktıneyse alışık olduğum bi durum olduğundan çok üzülmemeye çalıştım ama migrenimin tutmasınada engel olamadım. birkaç saat öncesine kadar dayandım, bi umut belki hamileyimdir ilaç içmiyim diye ama en sonunda içtim tabi. yarında spora başlıyıcam ama ya hamileysem diye endişeliyimde. yarın adet günüm, birkaç gün hep gecikir. hamile değilim biliyorum ama umud etmektende alamıyorum kendimi işte napıyım
kızlar bugün aşılamamın 16. günü, dün akşam evde test yaptım ne yazıkki her zamanki tek çizgi çıktıneyse alışık olduğum bi durum olduğundan çok üzülmemeye çalıştım ama migrenimin tutmasınada engel olamadım. birkaç saat öncesine kadar dayandım, bi umut belki hamileyimdir ilaç içmiyim diye ama en sonunda içtim tabi. yarında spora başlıyıcam ama ya hamileysem diye endişeliyimde. yarın adet günüm, birkaç gün hep gecikir. hamile değilim biliyorum ama umud etmektende alamıyorum kendimi işte napıyım
Doktorun ne dediyse ona gore davran.Ben laboratuvar teknikeriyim sunu soyleyebilirimki kan en dogru sonucu verir.hcg once kanda pozitiflesir sonraki donemlerde idrara gecer umarim + sonuc alirsinkızlar 5 gün sonra sonuç belli olacak.2 gündrde belimde ağrı war ve bugün kanamam biraz durdu gibi. 7sinde tam 15 gün olmuş olacak kan tahlilimi yaptırsam idrar testimi.yada 9unda mens olucam mı olmuca mı beklesemmi bilemedim.hepimiz için hayırlısı...
Doktorun ne dediyse ona gore davran.Ben laboratuvar teknikeriyim sunu soyleyebilirimki kan en dogru sonucu verir.hcg once kanda pozitiflesir sonraki donemlerde idrara gecer umarim + sonuc alirsin
saol canım.inş. hcg önce kanda yükseliyor.idrarda daa geç çıkıyor diilmi? dr.um bişi demedi.acaba umudu yok die demediçünkü eşimin sperm sayısı yıkndıktan sonra 10milyondu.bakalım dedi dr. ooof çok gerildiim.
bu gün 3. gün ama göğüslerimde tık yok
saol canım.inş. hcg önce kanda yükseliyor.idrarda daa geç çıkıyor diilmi? dr.um bişi demedi.acaba umudu yok die demediçünkü eşimin sperm sayısı yıkndıktan sonra 10milyondu.bakalım dedi dr. ooof çok gerildiim.
Canım ben bayağı araştırdım bu konuyu benim eşimin 19 milyon spermi vardı yıkandıktan sonra 55 milyon olmuş dr bu iki değer çok farklı birbirine karıştırmayın demişti.Önemli olan yıkandıktan sonra 5 milyon kalırsa aşılama yapılıyormuş.Yani sen 10 milyonu kafana takma yeterli olmasa aşılaman olmazdı.
bu gün 3. gün ama göğüslerimde tık yok
merhaba herkeze.
kan testi sonucum belli oldu pzt 1642 olan değer bu gün çarşamba 258 e düşmüşş...yani dış gebelikti ama süper bir şey kendiliğinden düşüyor...değerin bu kadar fazla düşmeside tüpten karın içine düşmüş o yüzden bu kadar fazla düşebilirmiş...lekeler devam ediyor..bilgecim benide dinleniyor diye değiştir..cuma günü tekrar beta hcg bakılacak..sıfırlanması gerekiyormuşş.
çok şükürrr ameliyattan kurtuldum..çok şükür kendiliğiden düşüyor...çok şükür tüpüm patlamadı...çok şükür yaşıyorum...inanın kendimi çok mutlu hissediyorum...daha kötülerden korudu rabbim....
hadi bakalım yola devammm durmak yokk...şansımız açık olsun...
sanırım aşılamanın 3. günü takma bunu bu kadar benim aşılamammın 9. günü benim göğüslerimde hala tık yok
eğer rahatlatacaksa seni 2 yıl önce 2 düşük yaşadım normalde adet tarihim yaklaşınca göğüslerim ağrırdı gebe kalınca hiçbir rahatsızlık hissetmedim
kızlar biz bugün hem benim doktoruma hem de üroloğa gittik.
bizde sorun spermlerdeydi, eşimde varikosel var.
varikoselden ameliyat olmadan önce aşılama deneyelim olmazsa ameliyat olur diye düşünmüştük, ama biliyorsunuzya aşılama tutmadı.
doktorum tekrar aşılama deneyebiliriz ama bunun sonu yok, ikinciyi düşündüğünüz zamanda aynı sorunları yaşicaksınız, kesinlikle ameliyat olmasını tavsiye ederiz dediler. ameliyattan sonra gene olmazsa aşılama ve tüp bebekte de şansınız yükselmiş olur dediler.
bizde tekrar aşılama yerine varikosel ameliyatı olmaya karar verdik.
doktor %70 ihtimalle spermler 5 ayda kendine gelir dedi.
ameliyattan sonra kendi haline bırakıcaz. bu sene içinde bebeğimiz gelmezse tekrar aşılama yada tüp bebek. ama bu defa şansımız daha yüksek olucak. yani ben epey bi bekleme odasındayım
kızlar aranızda eşi varikosel ameliyatı olan var mı???
merhaba herkeze.
kan testi sonucum belli oldu pzt 1642 olan değer bu gün çarşamba 258 e düşmüşş...yani dış gebelikti ama süper bir şey kendiliğinden düşüyor...değerin bu kadar fazla düşmeside tüpten karın içine düşmüş o yüzden bu kadar fazla düşebilirmiş...lekeler devam ediyor..bilgecim benide dinleniyor diye değiştir..cuma günü tekrar beta hcg bakılacak..sıfırlanması gerekiyormuşş.
çok şükürrr ameliyattan kurtuldum..çok şükür kendiliğiden düşüyor...çok şükür tüpüm patlamadı...çok şükür yaşıyorum...inanın kendimi çok mutlu hissediyorum...daha kötülerden korudu rabbim....
hadi bakalım yola devammm durmak yokk...şansımız açık olsun...
çok sağol teşekkür ederim...sermuhcum çok geçmiş olsun
dediğin gibi rabbim beterinşden korumu
hepimiz iyi olalım çok sağol...sabretmek lazım...daha vakitleri var...Arkadasim sagliginin iyi olduguna cok sevindim. Rabbim kalbinden gecen butun guzellikleri en kisa zamanda gerceklestirsin insallah. Sen iyi ollll gerisi zaten nasip:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?