derinsu 85
canım gunaydın nasılsın bakım randevuya esınle gıdıyorsun degılmı ?
Günaydınnnnn
Evet eşimle gidiyoruzŞimdilik elimde sadece spermiyogram sonucu var.Sanırım sonra regl günü hormon testi isteyecek ve inşallah istemez ama rahim filmi sonrada sanırım artık tedaviye başlayacaktır.İnşallah sonuçlar iyi çıkar başlarız hayırlısıyla Sen nasılsın?
çok sukru cnm halımıze bıraz nezle gıbıyım ama gecer her halde havalar aldatıyo cunku adetınde ısteycek testler var sonrada adet bıtımınde fılm cekıyorlar cnm belkı ıstemez ama tuplarıne bakmak ısteyebılır bence onun fıyetını sor normal bır özel hastanede 250 tl belkı orda daha pahalı ıse devlette yaptır onalrda yapar derım sana
sagol cnm benımmm senın lıstenden kopya cektım amın cnm benımmmm :)))
geçmiş olsun bol c vitamini al ilerlemeden gribin.önceki dr kesin tüp bebek olacağından rahim filmine gerek kalmadı demişti direkt rahme yerleştiriliyorya embriyo.aşılamada tüplerin tıkanık olup olmadığına bakarız ama tüpte gerek yok demişti.gerek yoksa istemesin yaa hem acılı hemde maddi olarak pahalı bi film.gerçi elimizi taşın altına koyduk artık ne gerekiyorsa yapmaya razıyız sonuçları hayırlı olsun yeterki
Aslında yarında müsaitmiş dr ama ben perşembeyi seçtim çok heyecan yaptım yaa
be_bemmmm GUNAYDIN CNM BENIM NASILSIN AZ KALDI TAHLIL YAPMAYA EE ANLAT BAKIM NASIL GECIYOR CNMMM
merhaba canım balıkesirden ablamlar geldi o yüzden giremedim özledim sizleri sohbetinizitahlile 3 gün kaldı çok heyecanlıyım ara ara kasıklarımda sancı oluyordu ama 2 gündür bu sancılar şiddetlendi acaba adet mi olacağım yoksa bebiş yüzünden mi bilmiyorum inşallah bebişim beni terketmemiştir...Rabbim hakkımızda hayırlısını verin bizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah!!!
merhaba canım balıkesirden ablamlar geldi o yüzden giremedim özledim sizleri sohbetinizitahlile 3 gün kaldı çok heyecanlıyım ara ara kasıklarımda sancı oluyordu ama 2 gündür bu sancılar şiddetlendi acaba adet mi olacağım yoksa bebiş yüzünden mi bilmiyorum inşallah bebişim beni terketmemiştir...Rabbim hakkımızda hayırlısını verin bizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah!!!
Ecrincim deneme sayısına 1 aşılama+1.tüp bebek yazar mısın:)) Hani 2. kez tüp bebek gibi algılanmasın. Tüp bebek sayısı arttıkça başarı şansı da azalıyor. Bu her hamile kalamadığın ayda şansın azalması gibi. Doktorum bana %50 şansım olduğunu söyledi. 35 yaş altı oldugum için. 30 yaş altının şansı daha yüksek tabii %55-60 oluyor onlarda da. Olsun %50 az bir olasılık değil. Aşılama çok kötüydü ya aslın Anatolia beni çok üzdü aşılamada. 2 saate yakın aşılama için doktoru bekledim odada tek başıma. Hem de hemşireler soymuştu beni. Doktor gelince ağladım felan. Hastalarını bırakıp gelemedi yanıma(
Neyse şuanda yine Anatoliadayım, olumsuz şeyler yazılmış hep üzüldüm ama, açıkçası profesyonel çalışıyorlar işlerinin ehli olmuşlar. Duygusal yönle çok da ilgilenmiyorlar. Bu eksiklikleri, ama ne yapalım. Aşılamada eşimin spermi ilk seferde az bulununca tekrar sperm vermişti. yani sayıyı yükseltmeye çalıştılar, ilgilenmemezlik yapmadılar.
seli
Doktorum aşılamayı çok sevmediğini söyledi. Sonuçta olasılığı 2 sene deneme yapmış bir çift için çok düşüktü..% 10-17 . Ama tüp bebek öyle değil % 50 şansımız. Allah izin verirse %1 şans deseler de olmaz mı? off Allahım nolur nasip et bize de...
GÜzelim banada aynı şeyi yaptılar. doktor birçok işi hemşirelere devretmiş onlarda at koşturuyor.ALLAH bana yardım etti 2.gidşimde hemşirenin
ukalalığı yüzünden ağladım psikolojim bozuldu.o gün orayı bıraktım.GENARTA geçtim.paramla rezil olamıycam.şimdi çoooooook mutluyum.DR.SERTAÇ BEY HER KONUDA BANA ÇOKyardım etti en azından artık beni anlayan ve dinleyen biri vardı.ŞU AN SONUÇ POZİTİF.ASLA ANATOLİAYAYI TAVSİYE ETMEM.TAM BİR TİCARİ MERKEZ.
Mrb Nurdan Sen hiç Anatolia'da deneme yaptın mı? Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin çok sevindim senin adına, ama Anatolia için yazdıklarına üzüldüm. Tedavimin daha çok başındayım. Neden Anatolia'yı tavsiye etmediğini öğrenebilir miyim? Bebeğini kucağına alman dileğiyle..
Sevgiler...
BAK CANIM doktoru takip et diyecekki emel hemşire hastaya anlat.kardeşim ben emeli istsmiyorum ben doktorumu istiyorum.BEN HAKAN YARALIYA GİDİYORUM EMEL hemşireye değil.onlarda kendilerini birşey zannetmişler havalar 1500.birşeyi 2 defa sormaya gör sen bizi dinlemiyormusun diyorlar.kardeşim istersem 1o defa sorarım .orası özel sen bana 1o defada olsa anlatacaksın. ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz hergün tüp bebek mi yaptırıyoruz. fizyolojik olarak zaten yıpranıyorsunuz pisikolojik olarak destek vermeleri, cesaretlendirmeleri gerekirken parayı yatırdıktan sonra davranışları değişiyor. Hemşire egomanyası altında kalıyorsunuz. Anatolia yı bu tutumlarından dolayı bıraktım Gen-Art ta ilk denememde hamile kaldım. İlgi alakalarından son derece memnunum özel olduğunuzu hissettiriyorlar. Her şeyimle doktor ilgileniyor, hemşirelere bırakmıyor. Anatolia da her şeyi hemşireler yapıyor doktora ulaşamıyorsun, ama hakkını aramaya başlar da biraz sesini çıkarmazsan doktoru zor bulursun. Tabi ozaman da hemşirelerin tafrasını çekersin. Doktorun odasına zor girersin.doktor oradan oraya kouşturmaktan seninle ilgilenemez, tekrar hemşirelere bırakır. Ama Gen Art ta direk doktorun odasına girip her şeyi en ince ayrıntısına kadar hemşireden değil doktordan öğreniyorsun. genede senin için hayırlı olsun belki benim gittiğimde hemşirelerin sinirli zamanıydı ( 3 defa gittim hepsinde aynı şeyle karşılaştım ama....) bilmem inşallah sen böyle birdurumla karşılaşmazsın, madem ki başlamışsın sakın umudunu yitirme zorluklara göğüs germezsen mutluluğa ulaşamazsın Allah yardıncın olsun. inşallah bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza alırsınız.Mrb Nurdan Sen hiç Anatolia'da deneme yaptın mı? Hayırlı uğurlu olsun hamileliğin çok sevindim senin adına, ama Anatolia için yazdıklarına üzüldüm. Tedavimin daha çok başındayım. Neden Anatolia'yı tavsiye etmediğini öğrenebilir miyim? Bebeğini kucağına alman dileğiyle..
Sevgiler...
GÜzelim banada aynı şeyi yaptılar. doktor birçok işi hemşirelere devretmiş onlarda at koşturuyor.ALLAH bana yardım etti 2.gidşimde hemşirenin
ukalalığı yüzünden ağladım psikolojim bozuldu.o gün orayı bıraktım.GENARTA geçtim.paramla rezil olamıycam.şimdi çoooooook mutluyum.DR.SERTAÇ BEY HER KONUDA BANA ÇOKyardım etti en azından artık beni anlayan ve dinleyen biri vardı.ŞU AN SONUÇ POZİTİF.ASLA ANATOLİAYAYI TAVSİYE ETMEM.TAM BİR TİCARİ MERKEZ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?