Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

cnm üzüldüm başlayamamana yaaa eee nasıl olcak ne dedı doktro kıstler ıcın bır tedavı uygulayacakmı pekı ne yapacaksın sımdı ama kısmet cnm bebegın 1 ay gec gelecek annesı uzulme :)

solısttttt senınde haberlerını beklıyoruz cnmmmm :)

Canım şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam, önümüzdeki ay hepsi geçince başlıcaz tedaviye. İnşallah hepsi geçer.Kızlar sizin kist eritmek için bildiğiniz yöntem var mı? soğan suyu hariç, onu içemem ben

herseyın hayırlsıı cnm ben sogandan baska bırsey duymadım o yuzden bısey dıyemıycem ama kızlar bılıyorsa yazarlar cnm :) uzme sakın kendını tamammı

Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok mutluyum HCG :537 çıktı, dr umla henüz konuşamadım ama hemşiresi pozitif olduğunu söyledi.

:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]26 ocak test gününü bekliyor(1 aşılama denemesi var)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurdan4345[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ankara genarta[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]solist77[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş 26.01.2012 de ögrendiiii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok mutluyum HCG :537 çıktı, dr umla henüz konuşamadım ama hemşiresi pozitif olduğunu söyledi.

canım cok sevındım ve super bu rakammm 537 ikiz olabılırmı deger dıger kızlardan duyduguma gore yuksek hayırlısı olsun rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm benımmmmm :119::119::119::119::119::119: :124: :124: :124: :124: :124:

Sağol çok teşekkür ederim, tek embriyo yerleştirildi, ikiz değildir heralde. Sana da dondurulmuşlarla bol şans dilerim, inşallah senin de pozitif değerini burdan duyarız.

Mrb Nurdancım,
Evet yazdıklarında haklısın hemşirelerle muhatapsın ticari bir yer bunun cok farkındayım. Allah bunların eline düşürmesin diye çok dua ettim ama olmadı 2 senedir hüsran ben de mecbur kaldım tüp bebek içn. Açıkçası hakan yaralıyı bana Tobb etüde gittiğim doktor önerdi. Kendisi de Hacettepe mezunu ben olsam oraya giderdim dedi onun yönlendirmesiyle oldu. Toplamda 4500 tl+ ilaçlar tutacak. Sen Genart'ta ne kadar verdin peki. (Tabii bu raporsuz hali)
Güzel dileklerin için sağol, şuanda başladım tedaviye evet vazgeçmem gibi bir lüksüm yok. Allah hayırlısısını versin. Senin gibi mutlu sonuç alırız inşallah. Sevgiler...

Yaşasın listede ben de varım

Arkadaşım Solistt hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. Allah kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir duygu kimbilir. İnşallah biz de yaşarız. Sizleri duydukça daha da fazla ümitleniyorum. Hayırlısıyla hepimiz hamiş oluruz inşallah. Kaç yumurtan toplandı, kaç emriyon oluştu, kaç tane konuldu..??? Anlatsana biraz dinlemesi heyecanlı oluyor..

Benim de bugün reglim başladı ve cumartesi kontrole gideceğim. Gonal f'in dozuna karar verilecek. Adım adım yaklaşıyoruz bakalım neler olacak. Çok heyecalıyım. Hepimiz için duacıyım. Öpüyorum sevgiler....

sağol çok teşekkür ederim, tek embriyo yerleştirildi, ikiz değildir heralde. Sana da dondurulmuşlarla bol şans dilerim, inşallah senin de pozitif değerini burdan duyarız.

kısmet cnm hersey bakarsın tek yumurta ıkızlerı rabbım oyle bır umutla gelırkı bılemyız kuzummmm ayyyy amın cnm bende salı gıdıyorum ıste kontrole bakalım ne cıkacakkk :) 1 de yada 2 sınde ıyneye baslıycaz sankı ılk oyle heyecanlıyım senıde alırım lısteye tabı ne var bunda aaa:)

bızde sana duacıyız cnmm ama sen sıkıyon galıba kendını oyle sıkıntı yapma kuzummm hayırlısıyla hepımız bebeklerımıze kavusucazzzz :)

Amin, sağol.

12 yumurtam toplandı, 10 tanesi seçildi, 7 tanesi döllendi, 5 tane 1.sınıf embriyom oluştu, 1 tanesi kondu, 4 tanesini dondurduk, işte böyle.
Benim de dualarım sizlerle, Allah hepimiz için hayırlısını versin

Mrb canım cok güzelmiş sanuçların maşallah. Senin yaşın kaç peki? Yumurta kalitesi yaşla da ilgili bilyoruz ki. İlk denemende tutması süper birşey. Senin şehir merkez neresi bilgilerin tabloda eksik kalmış. Bugün senden mutlusu yoktur.

Kızlar bu arada çok az kimse yaşadıklarını paylaşıyor diğer tedavi gören kızlar huhuuu nerdesinizz:?))

Ecrincim evet biraz kafaya takıyorum aslında daha tam takmaya başlamadım ve eskisi kadar da takmıyorum biliyormusun. Artık aylar hatta yıllar geçince insan daha bir kabulleniyor ve daha sessizleşiyor daha az düşünüyor. Aşılamadaki heyecanım yok biliyor musun? Ama hayırlısı herşeyin. öptüm hepinizi...

Kızlarrrr ben de hamileyim bugün sonucumu öğrendim o kadar sevinçliyim ki değer 130 çıkmış rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yakmasın inşallah!!

Canım ben 34 yaşındayım, Aydın'dayım ama İzmir'de yaptırdım. Benimki çikolata kistine bağlı seconder infertilite, yani doğal yolla 1 çocuğum var ama 2.si olmuyordu.

Tebrik ederim, maşallah, ikimizde aynı gün olumlu sonuç aldık, benim transfer tarihim 14 ocak, senin ne zaman? Cumartesi değerler 2 katına çıkmış bir tahlil daha yaptırıcam, inşallah çıkar.

Aşılamadaki şans %17 iken, tüp bebekte % 50'ye çıkıyor o yüzden daha ümitli olalıyız

Tebrik ederim canım, çok sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, kucağına almak da nasip olsun canım.Darsı bizlerin de başına :)

:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD]hamişşşşşş ve cokkk mutlu [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurdan4345[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ankara genarta[/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]solist77[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş 26.01.2012 de ögrendiiii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…