Bebeeemmm bugün büyük gün haberi alınca bizimle paylaş lütfen merak ediyoruz.
Kızlar bu arada ben dün doktora gittim tedaviye başlıcaz diye ama ne yazık ki toplamda 5 adet 13-14 mm çapında kistlerim varmış. Yumurtalarda senkrenizasyon yokmuş. Bu ay başlamıyalım dedi. Uygun değilmişim bu ay başlamaya
cnm üzüldüm başlayamamana yaaa eee nasıl olcak ne dedı doktro kıstler ıcın bır tedavı uygulayacakmı pekı ne yapacaksın sımdı ama kısmet cnm bebegın 1 ay gec gelecek annesı uzulme :)
solısttttt senınde haberlerını beklıyoruz cnmmmm :)
canım şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam, önümüzdeki ay hepsi geçince başlıcaz tedaviye. Inşallah hepsi geçer.kızlar sizin kist eritmek için bildiğiniz yöntem var mı? Soğan suyu hariç, onu içemem ben
:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]26 ocak test gününü bekliyor(1 aşılama denemesi var)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurdan4345[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ankara genarta[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]hamişşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
cnm üzüldüm başlayamamana yaaa eee nasıl olcak ne dedı doktro kıstler ıcın bır tedavı uygulayacakmı pekı ne yapacaksın sımdı ama kısmet cnm bebegın 1 ay gec gelecek annesı uzulme :)
solısttttt senınde haberlerını beklıyoruz cnmmmm :)
Ne diyeceğimi bilemiyorum, çok mutluyum HCG :537 çıktı, dr umla henüz konuşamadım ama hemşiresi pozitif olduğunu söyledi.
canım cok sevındım ve super bu rakammm 537 ikiz olabılırmı deger dıger kızlardan duyduguma gore yuksek hayırlısı olsun rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns cnm benımmmmm:119::119::119::119::119::119: :124: :124: :124: :124: :124:
BAK CANIM doktoru takip et diyecekki emel hemşire hastaya anlat.kardeşim ben emeli istsmiyorum ben doktorumu istiyorum.BEN HAKAN YARALIYA GİDİYORUM EMEL hemşireye değil.onlarda kendilerini birşey zannetmişler havalar 1500.birşeyi 2 defa sormaya gör sen bizi dinlemiyormusun diyorlar.kardeşim istersem 1o defa sorarım .orası özel sen bana 1o defada olsa anlatacaksın. ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyoruz hergün tüp bebek mi yaptırıyoruz. fizyolojik olarak zaten yıpranıyorsunuz pisikolojik olarak destek vermeleri, cesaretlendirmeleri gerekirken parayı yatırdıktan sonra davranışları değişiyor. Hemşire egomanyası altında kalıyorsunuz. Anatolia yı bu tutumlarından dolayı bıraktım Gen-Art ta ilk denememde hamile kaldım. İlgi alakalarından son derece memnunum özel olduğunuzu hissettiriyorlar. Her şeyimle doktor ilgileniyor, hemşirelere bırakmıyor. Anatolia da her şeyi hemşireler yapıyor doktora ulaşamıyorsun, ama hakkını aramaya başlar da biraz sesini çıkarmazsan doktoru zor bulursun. Tabi ozaman da hemşirelerin tafrasını çekersin. Doktorun odasına zor girersin.doktor oradan oraya kouşturmaktan seninle ilgilenemez, tekrar hemşirelere bırakır. Ama Gen Art ta direk doktorun odasına girip her şeyi en ince ayrıntısına kadar hemşireden değil doktordan öğreniyorsun. genede senin için hayırlı olsun belki benim gittiğimde hemşirelerin sinirli zamanıydı ( 3 defa gittim hepsinde aynı şeyle karşılaştım ama....) bilmem inşallah sen böyle birdurumla karşılaşmazsın, madem ki başlamışsın sakın umudunu yitirme zorluklara göğüs germezsen mutluluğa ulaşamazsın Allah yardıncın olsun. inşallah bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza alırsınız.
:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD]26 ocak test gününü bekliyor(1 aşılama denemesi var)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]transfer gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurdan4345[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ankara genarta[/TD]
[TD]hamişşşşş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]solist77[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş26.01.2012 de ögrendiiii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sağol çok teşekkür ederim, tek embriyo yerleştirildi, ikiz değildir heralde. Sana da dondurulmuşlarla bol şans dilerim, inşallah senin de pozitif değerini burdan duyarız.
arkadaşım solistt hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. Allah kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir duygu kimbilir. Inşallah biz de yaşarız. Sizleri duydukça daha da fazla ümitleniyorum. Hayırlısıyla hepimiz hamiş oluruz inşallah. Kaç yumurtan toplandı, kaç emriyon oluştu, kaç tane konuldu..??? Anlatsana biraz dinlemesi heyecanlı oluyor..
Benim de bugün reglim başladı ve cumartesi kontrole gideceğim. Gonal f'in dozuna karar verilecek. Adım adım yaklaşıyoruz bakalım neler olacak. çok heyecalıyım. Hepimiz için duacıyım. öpüyorum sevgiler....
Arkadaşım Solistt hayırlı uğurlu olsun hamileliğin. Allah kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir duygu kimbilir. İnşallah biz de yaşarız. Sizleri duydukça daha da fazla ümitleniyorum. Hayırlısıyla hepimiz hamiş oluruz inşallah. Kaç yumurtan toplandı, kaç emriyon oluştu, kaç tane konuldu..??? Anlatsana biraz dinlemesi heyecanlı oluyor..
Benim de bugün reglim başladı ve cumartesi kontrole gideceğim. Gonal f'in dozuna karar verilecek. Adım adım yaklaşıyoruz bakalım neler olacak. Çok heyecalıyım. Hepimiz için duacıyım. Öpüyorum sevgiler....
Amin, sağol.
12 yumurtam toplandı, 10 tanesi seçildi, 7 tanesi döllendi, 5 tane 1.sınıf embriyom oluştu, 1 tanesi kondu, 4 tanesini dondurduk, işte böyle.
Benim de dualarım sizlerle, Allah hepimiz için hayırlısını versin
Mrb canım cok güzelmiş sanuçların maşallah. Senin yaşın kaç peki? Yumurta kalitesi yaşla da ilgili bilyoruz ki. İlk denemende tutması süper birşey. Senin şehir merkez neresi bilgilerin tabloda eksik kalmış. Bugün senden mutlusu yoktur.
Kızlar bu arada çok az kimse yaşadıklarını paylaşıyor diğer tedavi gören kızlar huhuuu nerdesinizz:?))
Kızlarrrr ben de hamileyim bugün sonucumu öğrendim o kadar sevinçliyim ki değer 130 çıkmışrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yakmasın inşallah!!
Ecrincim evet biraz kafaya takıyorum aslında daha tam takmaya başlamadım ve eskisi kadar da takmıyorum biliyormusun. Artık aylar hatta yıllar geçince insan daha bir kabulleniyor ve daha sessizleşiyor daha az düşünüyor. Aşılamadaki heyecanım yok biliyor musun? Ama hayırlısı herşeyin. öptüm hepinizi...
Kızlarrrr ben de hamileyim bugün sonucumu öğrendim o kadar sevinçliyim ki değer 130 çıkmışrabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yakmasın inşallah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?