Ocak 2012'de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya!!!

be-bem çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin

benimde 21.ocak´ta transferim yapildi, 6 subat test tarihim. Doktor calisabilirsin dedi ama, ben yinede riske atmamak icin izin aldim :) Sabirsizlikla bekliyorum, ama dayanayip yarin bir test alip evde yapicam galiba.

20 ocakta transfer oldu.1 şubat test tarihim.hamile arkadaşlara tebrikler diliyorum.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.darısı başımıza

Bebeemmm çok tebrikler.. Ne mutlu sana, ilk denemen ve hamilesin. süpperrr. İnşallah bize de gösterir Allah. Burayı bırakmayın gelişmelerinizi değerlerinizi yazın her gün. Bize de referans olsun. Tekrar tebrikler. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Ben de yarın ilk kontrolüme gidiyorum bol şans dileyin bana. Düşündükçe heyecanlanıyorum ama %50 şans olduğunu da hiç unutmuyorum olursa çok büyük süpriz olacak!! Kızlar adetin kaçıncı günü transferiniz oldu yaklaşık olarak?? 17-18. gün gibi galiba değil mi?

Hepinize kucak dolusu sevgiler!!!

Tebrik ederim, maşallah, ikimizde aynı gün olumlu sonuç aldık, benim transfer tarihim 14 ocak, senin ne zaman? Cumartesi değerler 2 katına çıkmış bir tahlil daha yaptırıcam, inşallah çıkar.

teşekkür ederim ben de seni tebrik ederim Allah analı babalı büyütür inşallah benim de transfer tarihim 14 ocaktı beni de 10 gün sonra çağırdılar bakalım ne diyecekler

hepinize çok ama çok teşekkür ederim çok mutlu oldum Allahım herkese nasip etsin inşallah!!! benim 12 ocakta yumurta toplandı 14 ocakta transfer oldu tek embriyo transfer edildi o da 4 hücreliydi ya Rabbim ''OL'' dedi ki onu bana nasip etti Rabbime sonsuz şükürler olsun!!!

Bebem, Deryacık, Solist, Sevinç... Arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik inşallah her şey yolundadır. Değerleriniz kaç oldu kaç haftalık hamilesiniz bakalım:):)??

Ben de ilaçlara devam ediyorum. İlk deneme olunca heyecan çok tabii.

Kızlar Lucrin ve Gonal f kullanan var mı? Hangi değerlerle başlamıştınız yazarmısınız?

Ecrincim senden ne haber test gününü bekliyordun değil mi? Şubatın ilk haftası sonuç öğrenecek çok galiba. Hadi hakkımızda hayırlısı. Gelsin 2012 anneleri:):):)

Benim şuan herşey yolunda. Fakat 13.gün HCG:537 idi, 15.gün HCG:1372,13 oldu. Dr artışın % 60 olması gerektiğini söyledi, benim % 155 yani 2 katından fazla, ikiz olabilir dedi. Tek embriyo yerleştirilmişti ama içerde tekrar bölündü heralde.

:119:TEDAVİDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ:119:[TABLE="class: cms_table_grid"]
[TR]
[TD]ADI[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]NEDENİ[/TD]
[TD]MERKEZİ[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]be_bem[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]morfolojik bozukluk[/TD]
[TD]eurofertil [/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD]hamişşşşşş ve cokkk mutlu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ikeban[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]kayseri tüp bebek[/TD]
[TD]1 şubat test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ecrin-mert[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Sperm sorunu[/TD]
[TD]Kadıköy şifa[/TD]
[TD]
2
[/TD]
[TD]1 şubatta dondurulmuşlar için lucrine başlayacak...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]voodoo2[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Anatolia[/TD]
[TD]19 ocakta lucrine başlayacak (1 aşılama denemesi var )[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]piraye_84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]pko -morfolojik[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD]hamişşşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blast[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]anatolia ank.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevinc85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]kadıköy şifa
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ninya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ist. tüp bebek[/TD]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD]dondorulmuşlarla deneyecek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Derinsu_85[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]bahçeçi fulya[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurdan4345[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ankara genarta[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]hamişşşşş [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]solist77[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamişşşşş 26.01.2012 de ögrendiiii[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nursu8406[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]6 şubat test gününü bekliyor[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben yarın doktora gıdecem ve 1 yada 2 sınde lucrıne baslıycam daha cnm :)

Solistcim cok sevindim herseyin cifte yolunda olmasına:)) Hadi bakalım ikiz annesi olacaksın hem de tek yumurta ikizi. Ne düşünüyorsun bu konuda? ikiz büyütmek zordur ama hayırlısı olsun Allahtan gelen bir mucize...

Sevgilerle.

Sağol canım, tek yumurta ikizlerinde plasenta veya amniyon kesesi tek olabiliyormuş, bu yüzden biri daha az beslenirse diye korkuyorum. Gerçekten Allah ın mucizesi 4 embriyonun sadece 1ini transfer ettik, ama yine de ikiz ihtimalimiz var, bakalım keseyi görünce öğreneceğiz kesin durumu.

ben yarın doktora gıdecem ve 1 yada 2 sınde lucrıne baslıycam daha cnm :)

Pardon canımcım ben seni sonundasın işlemlerin sanmıştım:) Hadi bakalım simdiden hayırlı ugurlu olsun. Ben de öğretmenim ve subat tatiline transfer denk gelsin istedim ama olmayacak. Okullar haftaya acılıyor daha ben yumoşları büyütüyorum. İğneler 2'ye cıktı. Tabii abandone oldu vücut hormonları yiyince. Aksam iğneleri vurulduktan sonra baya bir kısa süreli ağrılar oluyor kasıklarımda ve özellikle belimde. Normalde adetten hemen sonra ağrı mı olur:))

Neyse benim de 4 bir tarafta 5-6 diğer tarafta yumoş görüldü ilk ultrasonda. Ay acaba az mı bu sayı 10 yumoştan fazla olur diye düşünmüştüm ama bu sabah okudum forumları. Yumoş kalitesi önemliymiş sayıdan cok. Hayırlısı diyelim inşallah hepsi olgunlaşır.

Öpüyorum hepinizi...

Canım, önemli olan kalitesi ve zamanın gelmiş olması, arkadaşımın sadece 1 tane yumurtası gelişti, o transfer edildi, şimdi yaşına girecek bebişi.

Korkma hiç birşey olmaz. Birazcık daha az kilolu oluyor birisi. Bunu tek yumurta ikizi öğrencilerimden de görüyorum. O kadar çok var ki:) Ama sonuçta hepsi de sağlıklı maşallah. Önemli olan da bu. Bazılarının annesi ise çok yakın kiloda doğduklarını hiç problem olmadığını söylüyor. Sanırım işte onların keseleri farklı oluyor senin dediğin gibi. Tek yumurta ikizlerinden biri genelde derslerinde diğerinden daha başarılı oluyor. Ama ikisi de çok başarılı olabiliyor. Hele tek yumurta ikizi olan iki erkek öğrencim var. İkisi de sınıfın en iyileri ve muhteşemler. İnşallah senin yavruların da öyle olurlar. Allah'a senin için dua ediyorum. İkisi de birbirinden zeki, edepli ve çalışkan olsun:)) Her zaman pozitif düşün. Canım benim tekrar tebrikler... Sevgiler..

Moral sifir 2 damlacik kanamam oldu dün sabah ve aksam. Ama suan hicbirsey yok. 9.gün (dün) test yaptim silik bile cikmadi cizgi. Ben Almanya´da yasiyorum , 1.denemem burda basladim tedaviye.

Amin canım, sağol iyi dileklerin için, Allah hepimizin yavrularına önce sağlık versin, olmayanların kucağını doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…